Tvrďouše, nebo měkkouše? Průzkum zjistil, jaký vánoční dárek chtějí lidé pod stromeček

Tvrďouše, nebo měkkouše? Průzkum zjistil, jaký vánoční dárek chtějí lidé pod stromeček
Zdroj: Manboxeo

Krabice v dárkovém papíru je podle většiny Čechů ideálním dárkem pod stromečkem, přiznali Češi v průzkumu IPSOS pro Manboxeo.cz. Na velikosti dárku lidem prý nezáleží, alespoň to tak tvrdí 84 % dotázaných. Většina Čechů taky dárky balí sama, služeb profesionálních baličů využívá jen zlomek lidí.

Komerční sdělení
Komerční sdělení 15. 12. 2022 14:10

Do balícího papíru, celofánu, krabice, dárkové tašky či něčeho daleko zajímavějšího, třeba do dřevěné bedny s páčidlem! Existuje mnoho variant, jak vánoční dárek pod stromeček kreativně a pěkně zabalit. V průzkumu pro továrnu na originální dárky Manboxeo.cz se agentura IPSOS zeptala, jaké vánoční dárky vidí Češi pod stromečkem nejraději. Většina Čechů (60 %) přiznala, že nejraději pod stromečkem najde na dotek tvrdé dárky, lidově „tvrďouše,“ naopak „měkkouši,“ kteří v sobě nejčastěji skrývají oblečení, je většinou příliš neokouzlí. 

Na velikosti nezáleží. Chceme dárky od srdce, které překvapí!

Výzkumníci také zjišťovali, zda je pod stromečkem důležitá velikost dárku. Podle 84 % dotázaných na velikosti dárku nesejde, jen 16 % pak dárek hodnotí podle toho, jak velký je. Důležité je pro lidi něco jiného – více než polovina Čechů (58 %) říká, že mají rádi dárky, které je překvapí a u kterých je vidět, že si s nimi dal druhý práci. „I malý dárek dokáže udělat velkou radost. Záleží na tom, jakou práci si s jeho vymýšlením a pořizováním člověk dá. U nás to jde i bez velké námahy – na Manboxeo.cz si člověk sestaví jednoduše osobní dárek, na kterém je vidět, že obdarovaného velmi dobře zná,“ říká šéf e-shopu s dárky Manboxeo.cz Lukáš Legát. 

Manboxeo

Manboxeo.cz má v nabídce velký výběr dárků pro každého – například ikonické dřevěné dárkové bedny s páčidlem. „Ty v sobě kombinují moment překvapení a dárku od srdce. Lze u nich vybrat obsah přesně na míru obdarovanému a také je možné doplnit bednu i o osobní věnování, které je jak uvnitř, tak i na bedně samotné“ popisuje Lukáš Legát. 

Člověk navíc dostane nejen prémiový obsah, který najde v dárkové bedně. S páčením bedny se totiž pojí zábavný zážitek, při kterém se člověk pořádně zapotí. Na takové Vánoce obdarovaný jen tak nezapomene. A přesně to od dárku očekává pětina dotázaných, která chce kreativně zabalený dárek, při jehož rozbalování si užije zábavu. 

Manboxeo

Když dáváme dárky, řešíme, jak jsou zabalené

Jako těm, kteří dárky naopak dávají, nám hodně záleží na tom, jak jsou zabalené. Přece jenom chceme dárkem pod stromečkem udělat parádu. Jen 27 % dotázaných uvedlo, že balení dárků neřeší. Téměř polovina (48 %) preferuje balicí papír, obligátní dárkovou taštičku pak nejraději použije 19 % lidí. 

To, že na vzhledu dárku záleží, vnímají i v Manboxeo.cz. „Letos jsme proto uvedli na trh dárkové sady Giftboxeo – dárkové krabice z designového kartonu, které mají stejně prémiový obsah jako naše dřevěné bedny. Dárkové sady Giftboxeo jsou personalizovatelné, vybrat u nich lze samozřejmě kromě obsahu tvar i barvu krabice, stejně tak je lze doplnit o fotografii a osobní přání,“ vyjmenovává Lukáš Legát.

Manboxeo

Čtyři dárky v jednom

Manboxeo.cz na svém e-shopu nabízí veliký výběr dárků pro všechny. Zejména pro muže nabízí dřevěné Bedny s páčidlem, ženy zase osloví Truhly s pilkou a zámečkem. Pro fajnšmekry pak jsou v nabídce i neobvyklé kovové dárkové boxy jako muniční přepravka Armyboxeo s lanem, kufr na nářadí Toolboxeo s transparentním zámkem a šperháky nebo Manboxeo bar vyrobený z kanystru či hasicího přístroje. Velkou míru personalizace pak nabízí kartonové dárkové sety s designovými potisky třeba ve tvaru vánočního stromečku nebo srdce z lásky. U nich může člověk vybrat tvar i barevné provedení a navíc je doplnit o fotografii. 

Manboxeo

U beden a truhel dá navíc člověk místo jednoho dárku tomu druhému rovnou čtyři. „Jednak daruje zážitek z neobvyklého otevírání dárku, pak samozřejmě také unikátní obsah přesně podle chuti a vkusu obdarovaného. Součástí boxu může být navíc i osobní vzkaz od darujícího. No a box samotný pak může použít na spoustu různých způsobů, jelikož ho vyrábíme s nábytkářskou precizností z kvalitního dřeva,“ popisuje Lukáš Legát. 

U všech dárků, které Manboxeo.cz na svém e-shopu nabízí, se snaží udržet originalitu a exkluzivitu. Ať už jde o v Česku vyráběné dárkové bedny, truhly nebo dárkové sety, anebo o 3D dřevěné stavebnice, gadgety nebo licencované produkty s tematikou populárních her, filmů nebo seriálů, jedno je jasné - jen tak někde je neseženete. 

Manboxeo

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Související články

Další články