Udělejte dojem: Tipy na ty nejoriginálnější valentýnské dárky pro muže

Romantika ke svátku svatého Valentýna patří.
Zdroj: Pixabay
Voucher do Thomas´s Barbershopu udělá radost každému modernímu muži.Parfémy a kosmetiku Thomas´s Barbershop .zakoupíte přímo v holičstvíNávštěva střelnice na Valentýna? Proč ne!Hodinka vířivky ve dvou nebo wellness víkend navodí atmosféru svátečního večera.+ 4 fotky+ 5 fotek

Zítra vás jistě čeká romantický večer, a pokud je váš partner náhodou ortodoxní neslavič Valentýna, pak ho můžete připravit vy jemu a sama uvidíte, jak se příští rok na svátek všech zamilovaných bude těšit. Stačí zvolit vhodný dárek, který potěší.

Petra Járková
Petra Járková 13. 02. 2019 16:00

Muži to mají jednoduché. Večeře, svíčky, šperky a romantická slova, to platí snad na každou ženu a v den svatého Valentýna dvojnásob. Jak ale potěšit muže? Tuto otázku si kladou ženy po celém světě.

Pojďte se inspirovat našimi tipy, které udělají vaší drahé polovičce radost a vykouzlí úsměv na tváři. Vy si tak konečně svátek všech zamilovaných užijete a vychutnáte také.

Láska prochází žaludkem

Romantickou večeří v nějaké stylové steakové restauraci nic nezkazíte, navíc jsou muži odpradávna milovníci masa, takže když bude ten flák dostatečně velký a šťavnatý, máte vyhráno. Ideální volbou je v tomto případě síť restaurací Ambiente, kde si zaplatíte neomezenou konzumaci a můžete debužírovat, co hrdlo ráčí.

Údržba zevnějšku

O co muži pečují nejčastěji? Jsou to samozřejmě vousy a vlasy! Není se tedy čemu divit, že barbershopů je u nás v tuto chvíli víc než hub po dešti. Vybírejte tedy pečlivě ten pravý. My můžeme doporučit Thomas´s Barbershop. Jde o originální klasické holičství, kde se od roku 2010 holí břitvou a je to první barbershop, který byl v Česku otevřen. Tento salon není pouze holičství, ale místo pro opravdové muže! Váš milovaný si zde užije dokonalou péči o zevnějšek. Pouze zde si může dopřát oholení klasickou metodou hot towel, které si dopřávali naši dědečkové. Věřte, že bude odcházet maximálně spokojený a upravený a bohatší o pořádný chlapský zážitek, při kterém si může dopřát i sklenku whisky.

Musí vám vonět

Pokud chcete k voucheru do babershopu přidat ještě něco dalšího, pak je vhodná kosmetika. Barbershopy si často vyrábějí i vlastní originální kosmetiku pro muže, která je přesně určena pro údržbu vlasů, vousů i těla. Skvělým valentýnským dárkem je i kvalitní parfém, který bude vlastně i takovým dárkem pro vás. Muž vám přece musí vonět!

Vtipná maličkost

Každý muž ocení, když uvidí, že se nad výběrem dárku jeho partnerka zamyslela a dala si práci vybrat něco originálního. Ať už je to třeba album složené z fotek vás dvou v těch nejzásadnějších situacích vašeho vztahu, vtipný doplněk do domácnosti nebo třeba kytka z uzenin.

Adrenalinová vášeň

Milovníci vzrušení ocení voucher na projížďku v nějakém superrychlém autě nebo třeba výlet na střelnici. Po takovémto zážitku v nich zůstane tolik nevybouřené energie, kterou zcela jistě věnují vám.

Víkend ve dvou

I muž si rád odpočine a nechá se hýčkat, ne že ne. Takže takový wellness víkend ve dvou bude za odměnu pro vás oba. No a pokud nemáte tolik času, zarezervujte si na zítřejší večer hodinku privátní vířivky ve dvou v některém z luxusních pražských hotelů, wellness nebo spa.

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články