Unikátní spojení země a oceánu v kosmetice

Unikátní spojení země a oceánu v kosmetice
Zdroj: Yves rocher

Rostliny, ať už na souši nebo v oceánu, působí jako plíce planety produkující kyslík, který dýcháme. Nedávné vědecké objevy ukázaly, že určité oblasti, ve kterých se střetává pevnina s mořem, mají výjimečné okysličující schopnosti. Tyto objevy stojí za vznikem nové řady péče o pleť od Yves Rocher – Elixir Botanique.

Speciální projekt
Speciální projekt 12. 11. 2021 10:48

Experti Yves Rocher vyvinuli komplex aktivních látek s mimořádnou účinností, když spojili extrakt z lochořeřišnice, kterou pěstují podle principů agroekologie na vlastních polích v La Gacilly, s extraktem z mikrořas Tetraselmis pěstovaných v Bretani ve fotobioreaktorech. Obě kultivační metody jsou přírodní a udržitelné a vědci ve Francii se jim věnují už 25 let. Yves rocher

Řada Elixir Botanique obsahuje hned čtyři produkty, díky nimž bude vaše každodenní rutina kompletní a již po jednom měsíci bude vaše pleť zpevněná, hydratovaná a zářivá. Posilující a ochranné sérum dodává pokožce skutečnou vlnu svěžesti a jeho textura evokuje díky mikrokapičkám ze vzácných olejů mořskou pěnu.

Denní regenerační péče pleť detoxikuje a chrání před znečištěním, které je zodpovědné za předčasné stárnutí a díky intenzivní noční péči pleť lépe dýchá, je pružná a oživená. Řadu doplňuje rozjasňující roll-on na okolí očí, který hydratuje a chrání oblast kolem očí a zároveň redukuje jemné linky a vrásky.

Elixir Botanique, další krok k ekologickému designu obalů

V Yves Rocher si vždy zakládali na ochraně přírody, která je nevyčerpatelným zdrojem inspirace. Design řady Elixir Botanique se opírá o závazky, které ovlivňují všechny fáze životního cyklu produktů, od pěstování rostlin po vytvoření receptur, od procesu balení až ke způsobu, jakým zákazníci používají výrobky.

Pro produkty byly vyvinuty šetrné dvoustranné obaly, díky čemuž se ušetří až 41 % kartonu a také byla zcela odstraněna plastová fólie kolem výrobků, což umožňuje ušetřit velké množství plastů ročně.

 

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články