Užijte si předvánoční období se vším všudy. Odpočívejte a chystejte se na náročný čas

Užijte si předvánoční období se vším všudy. Odpočívejte a chystejte se na náročný čas
Zdroj: Pixabay

Už je to jisté, do Vánoc schází opravdu jen pár týdnů. Než se ale pustíme do velkého úklidu, roztopíme troubu na cukroví a splníme další úkol z nekonečného seznamu, je třeba nabrat síly.

Speciální projekt
Speciální projekt 20. 11. 2021 07:30

A tak si vyčleňte volné odpoledne nebo večer a dopřejte si pořádnou dávku relaxace. Je jen na vás, při čem si nejlépe odpočinete. Bude to s knížkou, drinkem a dobrým jídlem? Nebo ve vaně plné pěny či s kvalitní kosmetikou? Jedno je však nejdůležitější – hlavně buďte opatrní, ať si předvánoční čas užijete naplno.

Ozdoba sváteční tabule

Bohemia Sekt

Velkým zážitkem bude ochutnávka Zweigeltrebe Barrique 2016 pozdní sběr. Víno, které najdete pod vlajkovou lodí vinařství Habánské sklepy, je pro předvánoční čas jako dělané. Jde o hřejivé červené víno s nádechem koření. Uchvátí vás nejen svou elegantní ovocnou vůni s patrnou stopou dubového sudu s tóny karamelu, ale i rubínovou barvou a bohatou chutí ovocně kořenitého charakteru s delším závěrem, kde najdeme náznaky kouře, sladkého dřeva a koření. Skvěle se snoubí například s uzenými kachními prsíčky. Seženete na www.osobnivinoteka.cz.

Dejte šanci ženšenu

Medicinka

Že má ženšen příznivé účinky, to se ví už dávno. Tato bájná rostlina umí divy s odolností lidského organismu. Vybírat můžete řadu produktů s ženšenem. Doplňky stravy propějí duševní a fyzické pohodě, na medovině si pochutnáte a pořídit můžete i výhodné balení. A to buď pro sebe nebo jako skvělý dárek pod stromeček pro rodinu či kamarády. V tom najdete červený ŽENŠEN koncentrát 90 denní komplexní protistresová a revitalizační kúra Dr. Bojda a dva dárečky.

Degustační sada Vinea Kumšt Moštu

Videa

Vyzkoušejte novinku od značky Vinea, která vznikla ve spolupráci s česko-slovenskými vinaři! Originální nápad přivedl na svět degustační sadu pod názvem Vinea Kumšt Moštu, která ukazuje kvalitu a pestrost chutí hroznové šťávy. V šesti lahvích je šest druhů Viney ze šesti prestižních vinic. Vaše chuťové pohárky potěší Ryzlink rýnský s levandulí, Svatovavřinecké s malinami, Solaris s květy černého bezu, Frankovka s arónií, Pesecká leánka s kopřivou a Svatovavřinecké rosé se šípkem. K dostání je tahle dobrota v limitovaném množství na Rohlik.cz.

K roztírání i na vaření

Rychlá večeře, při které víte, že sobě či rodině dopřáváte to nejlepší. Záleží vám na výběru kvalitních potravin? Zvolte Ramu! Má 100% složení z přírodních zdrojů, je bez umělých barviv, konzervantů a aromat. Skvěle chutná a má krémovou konzistenci. Hodí se k roztírání, vaření i smažení, protože má vysoký obsah kvalitních rostlinných tuků. Díky svému složení je Rama skvělá volba pro přípravu rozmanitých, vyvážených a chutných jídel.

Kozí mléko je zázrak

Kosmetika Capri

Na vitamíny, aminokyseliny a minerály, které blahodárně působí na naši pokožku je bohaté kozí mléko. Během podzimních, sychravých dnů je důležité pleti věnovat větší pozornost víc než kdy jindy. Kosmetika Capri a její značka Le Chaton přináší pečující produkty v podobě pleťových krémů, sér, masek i očních krémů obsahují kozí mléko, máslo, syrovátku a kolostrum. Vyzkoušejte třeba inovovaný TRÉSOR CRÈME HIGHTECH LIFTING. Obsahuje kozí máslo a směs hydrolyzované ovesné bílkoviny, ATP a niacinamidu v Butylenglycolu usnadňující penetraci pokožkou, dále extrakt ze zlaté chaluhy Laminaria Ochroleuca pro zklidnění a další prospěšné látky.

Adventní kalendář plný lásky a kosmetiky

Havlíkova apotéka

Mít se ráda je tím nejlepším základem spokojeného života. K sebelásce patří i odměna. Třeba malá a klidně každý den. Česká značka organické kosmetiky Halíkova apotéka připravila letos svůj první adventní kalendář. Je plný lásky a přináší překvapení, která potěší. Skrývá totiž 25 pečujících produktů v organické kvalitě, které jsou stvořeny pro hýčkání. Obdarovat můžete své milované já, nebo jinou osobu, vašemu srdci blízkou. V kalendáři objevíte vše, po čem vaše pleť, tělo a vlasy baží. Vaši krásnou tvář budou hýčkat pleťové krémy a extra péči jí dodají pleťová séra. Den můžete nastartovat s pleťovými maskami a zakončit dokonalým odlíčením a vyčištěním. Relaxovat můžete ve sprše a vyživit tam své tělo i vlasy. Sebelásku máte ve svých rukou, a proto nesmí chybět produkty o ruce pečující. Adventní kalendář se na vás těší v kamenných obchodech i na e-shopu www.havlikovaapoteka.cz.

Vsaďte na T-Sonic pulzaci

Foreo

Tónující obličejový přístroj BEAR donutí vaši pleť pracovat tak poctivě, jako by byla v posilovně. Tento náročný pleťový workout zpevní pokožku, vytvaruje kontury, napomáhá redukci vrásek, usnadňuje vstřebávání aktivních látek z krémů a sér a rozjasňuje. A to všechno díky průlomové T-Sonic pulzaci a 5 intenzitám mikroproudové technologie, které spolupracují v dokonalé harmonii. Kromě něho se v setu ukrývá ještě antioxidační zpevňující sérum Serum Serum Serum s kyselinou hyaluronovou a mikrokapslemi naplněnými skvalanem, které funguje jako dokonalý vodivý prvek pod FOREO BEAR.

Překonejte pandemii s dezinfekcí

Hartmann - Rico

V maximálním bezpečí se snaží být zdravotníci, kteří se v nemocnicích potýkají s pandemií koronaviru. Udělejte i vy vše proto, aby se vám zákeřný vir vyhnul. HARTMANN – RICO přichází s vylepšeným dezinfekčním gelem Sterillium Protect & Care Gel, který se ještě donedávna používal pouze v nemocnicích. Nyní je k dostání pro domácí použití v lékárnách, ale i drogeriích a na www.lekarnahartmann.cz. Dokáže zničit 99,99 % virů i bakterií a proti koronaviru je účinný již za 15 sekund.  Je navíc obohacený o parfém, a díky komplexu pečujících látek hydratuje pokožku a zanechává ruce příjemně hebké.

 

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články