Vlasy jako od profíka! Otestovali jsme pro vás kulmu Babyliss Wave Secret Air

Vlasy jako od profíka! Otestovali jsme pro vás kulmu Babyliss Wave Secret Air
Zdroj: Lifee.cz
Vlasy jako od profíka! Otestovali jsme pro vás kulmu Babyliss Wave Secret AirVlasy jako od profíka! Otestovali jsme pro vás kulmu Babyliss Wave Secret AirVlasy jako od profíka! Otestovali jsme pro vás kulmu Babyliss Wave Secret AirVlasy jako od profíka! Otestovali jsme pro vás kulmu Babyliss Wave Secret Air+ 7 fotek+ 8 fotek

Každá z nás občas touží po tom změnit účes. Není však třeba hned přistupovat k radikálním krokům, jako je barvení nebo stříhání. Co si takhle vykouzlit na hlavě dokonalé vlny?

Speciální projekt
Speciální projekt 13. 04. 2023 08:00

Zatímco s výše zmíněným, tedy barvením a stříháním, je lepší zajít ke kadeřnici, splývavé a přirozeně vypadající vlny zvládnete v pohodě doma. Stačí si přizvat šikovného pomocníka, díky němuž budete vypadat ležérně, šik a přirozeně. Zmiňovaným pomocníkem je novinka Babyliss Wave Secret Air.

V redakci kulmu Babyliss Wave Secret Air testovala Kristýna, a to jak na sobě, tak na kolegyních. Kdyby měla recenzi napsat jen v jedné jediné větě, zněla by: Vlasy natočíte bez námahy za pár minut!

BaByliss

Všechny, které toužíme po krásných vlnách, ale naděleny nám byly rovné vlasy, za sebou určitě máme řadu pokusů, jak vysněného účesu dosáhnout. Třeba k vytváření vln klasickou kulmou či žehličkou to ale chce velkou zručnost a někdy i dlouhý trénink, než je žena s výsledkem spokojená. Proto jsme v redakci podrobily důkladnému testování kulmu Wave Secret Air od Babyliss.

Babyliss ženám s prací na trendy účesu velmi pomůže, už jen tím, že kulma si vlasy sama navíjí, což znamená, že jediná vaše práce je učesat si vysušené vlasy a rozdělit je na pramínky. Jinak kulma udělá veškerou práci za vás při teplotách 180 - 230 stupňů Celsia. Čtyři vysoce výkonné ohřívače jsou 50x za sekundu monitorovány mikroprocesorem, aby přesně regulovaly teplotu komory a pokaždé poskytovaly dokonalé výsledky.

Kulma má dokonce funkci Anti-Tangle, která dává pozor na to, aby se vaše vlasy při natáčení nezacuchaly. Když senzory zjistí, že se to stalo, vlasy uvolní a vy je můžete znovu pročesat a nechat navinout správně.

Fixace studeným vzduchem

Redakce

K tomu, aby vám vlny vydržely co nejdéle, poslouží jednak vhodně vybrané stylingové produkty, ale také fixace studeným vzduchem. „Tu najdete i v produktu Wave Secret Air. Cool Air systém vlnu dovlní a fixuje ve chvíli, kdy rukojeť otevřete a vzduch nasávaný vstupním filtrem přichází přímo do vlasů,“ říká Kristýna.

Jednoduché ovládání

Redakce

Kristýna popisuje, že byť výsledek používání je vážně jako od profíka, na začátku to chce trošku trpělivosti. „Na první pokus vám možná vlnka nevyjde tak, jak by měla. Na jednoduchém ovládání máte možnost nechávat vlny navíjet automaticky (směr natáčení se střídá), ve směru hodinových ručiček i proti němu. Záleží jen na vás, co vám vyhovuje a styl vln můžete i střídat, což pomůže s přirozenějším výsledkem.“

Kulma je velmi snadno ovladatelná, má jen dvě tlačítka a dva miniaturní displeje.Nebudete tak mít problém s nastavením. Jedno tlačítko určuje směr vln a druhé stupně Celsia,“ pochvaluje si Kristýna s tím, že kulmu jednoduše stačí otevřenou přiložit k pramínku vlasů v místě, odkud chcete, aby se vlasy začaly natáčet. „Kulmu zavřete a celý proces už za vás udělá Babyliss. Pípání signalizuje proces a potom kulmu otevřete, vlasy uvolníte a vlna je na světě,“ doplňuje Kristýna.

Přirozené navlnění

Redakce

Natáčení v redakci testerky zkusily na krátkých i dlouhých vlasech a usoudily, že vhodnější je pro druhou variantu, jelikož z velmi krátkých vlasů nemá kulma co vzít. „Dlouhé vlasy je pro objemný efekt lepší brát po menších pramínkách, pokud chcete jen navlnění. Nevadí ani vetší, které vlasy nenatočí jen lehce a přirozeně navlní,“ popisuje Kristýna.

Nevadí však ani to, když natáčíte vlasy po silnějších pramínkách, to Kristýna vyzkoušela na ne moc dlouhém mikádu. Vlasy se natočily do úhledných vln, které pak můžete prsty pročesat, aby byly povolenější a pro jemné vlnění po zastydnutí použít kartáč. „Nezapomeňte před natáčením určitě použít produkty, které vlasy chrání před tepelnou úpravou,“ radí testerka.

Plusy kulmy BaByliss Wave Secret Air

+ Kulmě nevadí silnější pramínky

+ Ovládání kulmy je jednoduché

+ Vlny mohou být jemné, tak i nápadné

Zahradní architekt Ferdinand Leffler prozradil největší prohřešky českých zahrad: Nejvíc je hyzdí vířivky

Zahradní architekt Ferdinand Leffler prozradil největší prohřešky českých zahrad: Nejvíc je hyzdí vířivky

Související články

Další články