Vlasy jako od profíka! Otestovaly jsme pro vás novou řadu od Babyliss

Vlasy jako od profíka! Otestovaly jsme pro vás novou řadu od Babyliss
Zdroj: Redakce
Vlasy jako od profíka! Otestovaly jsme pro vás novou řadu od BabylissVlasy jako od profíka! Otestovaly jsme pro vás novou řadu od BabylissVlasy jako od profíka! Otestovaly jsme pro vás novou řadu od BabylissVlasy jako od profíka! Otestovaly jsme pro vás novou řadu od Babyliss+ 2 fotky+ 3 fotky

Také odcházíte od kadeřnice s přáním, abyste se s přesně stejným účesem probouzela každé ráno? Mít perfektní vlasy, to je sen každé ženy. Jenže realita je často jiná a ráno mnohé z nás bojují o každý vlas.

Speciální projekt
Speciální projekt 01. 12. 2022 11:28

A právě na toto při vývoji novinek mysleli v BaByliss. A přicházejí s řadou Hydro-Fusion. Tři produkty z ní jsme otestovali přímo v redakci.

Pomocníci z řady Hydro-Fusion si poradí snad se vším – přeperou jemné vlasy, ty náchylné ke krepatění, těžko zvladatelné vlasy, které odmítají dělat to, co po nich chcete a asistují i při účesu těch z nás, které se chlubí s přirozenými kudrnami.

Každodenní úprava vlasů se tak z dlouhého a frustrujícího zážitku stává příjemným rituálem, po němž si budete připadat, jako byste zrovna vstaly z kadeřnického křesla.

Kristýna oceňuje velikost kulmofénu

redakce

Kristýna má kratší vlasy a dobře ví, jak žena jako ona ocení kulmofén. Vyhovuje jí, že vlasy nejen rychle vysuší, ale zároveň jim dodá objem. Vyzkoušela proto novinku BaByliss Hydro-Fusion Air Styler AS773E. Kulma je rotační, nemusíte proto vlasy složitě namotávat, ale jen přidržíte tlačítko na natočení. Horký vzduch proudí rovnoměrně do vašich vlasů a krásně je pozvedne. „Jako velkou výhodu považuji právě rotační systém, kdy máte s rovně střiženým mikádem minimum práce. Vlasy rozdělíte na sekce a postupně vlasy prosušíte do hladka. Jediné, co bych rozhodně doporučila, nedělat si sekce moc velké, aby se vlasy rychle vysušily a zůstaly hladké,“ pochvaluje s Kristýna s tím, že byť je horkovzdušná rotační kulma BaByliss na pohled velice robustní, při manipulaci její velikost oceníte. „Krásně se drží a tlačítka na natáčení jsou umístěna na dobrém místě a nemusíte na ně tlačit. Rychlosti točení jsou dvě.“

Multifunkční rotační kulmofén Hydro-Fusion od BaByliss využijete každý den pro vysoušení, uhlazování, narovnávání a dodávání objemu a tvaru vlasů. Tato novinka s unikátní technologií The Advanced Plasma Technology vám zajistí uhlazený lesklý look bez krepatění.

Kristýna oceňuje také dvě nastavení teploty a stupeň chlazení, který pomáhá účes zafixovat. „Na spodní části u kabelu je umístěn zadní filtr, který jednoduše vyčistíte a rozhodně doporučuji to provádět pravidelně. Zajistíte si tak delší životnost produktu,“ popisuje testerka s tím, že ač novinku zkoušela na krátkých vlasech, věří, že průměr 50 mm bude vyhovovat i polodlouhým. 

Plusy a mínusy BaByliss Hydro-Fusion Air Styler AS773E

+ dvě rychlosti natáčení

+ 3 možnosti teploty včetně studeného režimu pro zafixování účesu

+ ergonomický tvar, se kterým se dobře manipuluje

+ 50 mm průměr kartáče

+ rychlá foukaná s objemem

+ jednoduché ovládání

– přístroj je hlasitější

Jana bojuje s hustotou vlasů

redakce

Janu jsme s testováním oslovili v té nejlepší chvíli, zrovna jí totiž „odešel“ její starý fén. A tak se do zkoušení novinky od BaByliss Hydro-Fusion D773DE pustila opravdu s nadšením. Navíc doma používala starší přístroj, proto pro ni bylo testování vážně zábavné.

Vlasový vysoušeč od BaByliss s příkonem 2100W disponuje HTDC motorem a má i přídavný difuzér a úzkou vzduchovou trysku pro styling. Fén ovládá technologii The Advanced Plasma Technology a výsledkem fénování je uhlazený lesklý look bez krepatění. Oceníte určitě i možnost sundat zadní filtr a fén vyčistit.

„Mám hodně vlasů. Jejich vysušení je u mě velký problém. Jako příklad uvádím to, že když si jdu lehnout večer s mokrou hlavou, tak ráno s mokrou hlavou i vstanu. Vlasy mi vůbec neuschnou. Největší výhodu tohoto fénu vidím v rychlosti a rovnoměrnosti vysoušení. To opravdu každý fén neumí,“ pochvaluje si Jana.

Nespornou výhodou nového fénu je podle ní i to, že má dokonce tři režimy nastavení teploty a dva nastavení rychlosti. A co Janu velmi potěšilo je, že po vysušení nemá účes rozlítaný a vlasy se vysušují rovnoměrně.

Plusy a mínusy Babyliss Hydro-Fusion D773DE

+ vlasy vysušuje rovnoměrně

+ rychlé vysušení vlasů

+ vlasy nejsou po vysušení rozlétané

+ difuzérem lze vlasy přirozeně zvlnit

+ dobře padne do ruky

+ dlouhý napájecí kabel

Renátě se líbí lesklé vlasy

redakce

Renáta vyzkoušela multifunkční kulmofén s nástavci AS774E. Ten se chlubí jednak pokročilou plazmovou technologií s duálním iontovým systémem, jednak čtyřmi nástavci a iontovou kontrolou proti krepatění pro vysoký lesk.

Renatu nadchlo, že našla vše v jednom. „Vyhovovalo mi, že je přístroj ultralehký a jednoduchý pro nandavání nástavců, což není vždy pravidlem. Všimla jsem si, jak se mi po vysušení vlasy krásně leskly a velmi oceňuji kulatý kartáč. Je skvělý na dokončení účesu, třeba na natočení ofiny nebo vlasů kolem tváře,“ popisuje výsledky testování Renáta.

Plusy a mínusy kulmofénu BaByliss AS774E

+ vše v jednom pro vysoušení vlasů, narovnání a uhlazení a objem a tvarování

+ je ultralehký a jednoduchý pro dávání nástavců

+ vlasy se hezky lesknou

+ kulatý kartáč je dobrý pro finishing

+ ionizátor proti krepatění

+ lehká obsluha

– lepší využití spíše na kratší vlasy, kdy je kartáč více zatočí

Zahradní architekt Ferdinand Leffler prozradil největší prohřešky českých zahrad: Nejvíc je hyzdí vířivky

Zahradní architekt Ferdinand Leffler prozradil největší prohřešky českých zahrad: Nejvíc je hyzdí vířivky

Související články

Další články