Zástava nemovitosti je možnost, jak získat vyšší finanční částku

Zástava nemovitosti je možnost, jak získat vyšší finanční částku

Nejvýhodnější úvěry z hlediska výše úrokové sazby jsou většinou ty, za které ručíte svou nemovitostí. Poskytují je jak bankovní, tak i nebankovní věřitelé.

Komerční sdělení
Komerční sdělení 19. 08. 2021 09:43

Zástava nemovitosti je možnost, jak získat vyšší finanční částku

Ten, kdo se zajímá o nabízené finanční produkty v bankovní i nebankovní sféře, jistě narazil na jeden zajímavý termín, kterým je americká hypotéka. Jedná se v podstatě o produkt, kterým je půjčka se zástavou nemovitosti.

  • Tento druh úvěru může mít dvě základní podoby.
  • Jednou je spotřebitelský úvěr a druhou podnikatelský.

Záleží vždy na zdroji vašich příjmů a také na účelu využití. Ručení nemovitostí je vždy pro klienta velkou výhodou. Nejen, že může získat celkem značné finanční prostředky, ale také je vyřízení snazší, rychlejší a je menší riziko zamítnutí půjčky.

  • Jestliže se rozhodnete pro bankovního věřitele, pak si informace o tomto produktu najdete velice snadno na webových stránkách, kde je zveřejněna hypoteční kalkulačka.
  • Ta vám prozradí výši RPSN a další podrobnosti. 

 Nebankovní půjčky jsou rychle vyřízené

Mnoho klientů volí nebankovního poskytovatele. Může to mít celou řadu důvodů. Jedním z nich jsou záznamy v registrech dlužníků. Ty mohou bance zabránit v poskytnutí úvěru. Nebankovní půjčka typu online půjčka bez registru tyto záznamy toleruje a vyřízení by tedy neměl být větší problém.

  • Při výběru nebankovního poskytovatele radí odborníci větší opatrnost.
  • Prvním hlediskem je seznam ČNB, kde jsou uvedeni všichni nebankovní poskytovatelé, kteří mají licenci.

Ale to ještě zdaleka není zárukou, že bude vaše smlouva pro vás výhodná. Proto je dobré poradit se se zkušeným finančním specialistou, který vám sdělí, co by měla smlouva obsahovat. Podepsat nevýhodnou smlouvu může přinést celou řadu problémů do budoucna. A to nejen v případě dlouhodobých úvěrů, které mají poskytnout vyšší finanční prostředky, ale také u krátkodobých úvěrů. Ty jsou většinou vyřízené do několika minut a najdete je pod označením rychlá půjčka. K jejich vyřízení zpravidla postačí komunikace prostřednictvím chytrého mobilu nebo počítače.

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články