Zima nekončí! Buďte v teple od hlavy až po paty!

Zima nekončí! Buďte v teple od hlavy až po paty!
Zdroj: eobuv.cz

I když se zrovna teď většina Česka zahalila do bílé pokrývky a děti si mohou užít sněhové radovánky, nezdá se vám letošní zima taková nijaká? Chvíli jako by už jaro klepalo na dveře, pak to zas vypadá, že se vrátil podzim. Je vlastně jedno, jak venku aktuálně je, hlavní je mít nohy v teple!

Speciální projekt
Speciální projekt 25. 01. 2023 11:30

Znáte ten pocit, kdy se sice dobře obléknete, vybavíte se trendy kabátem, čepicí a šálou, potom ale stojíte na zastávce, čekáte na tramvaj a strašně vám mrznou nohy? To člověku dokáže zkazit den. Tak se vybavte! Na eshopu eobuv.cz nebo ve dvou pražských kamenných prodejnách seženete obutí do každé situace – na hory, do města, na párty i do práce – vybere si prostě každá z nás. A teď navíc za tak výhodné ceny, že bude těžké odejít jen s jedním párem!

Sníh nás nezaskočí

Ať už vás dítě láká na dobrodružné bobování, anebo se chystáte na hory, sněhule jsou prostě nezbytností! Tyto The North Face jsou ideální pro každou z nás, která nerada ztrácí čas. Jsou totiž nazouvací! Podrážka je vyrobena z vysoce kvalitního materiálu, díky tomu vás nezaskočí žádné počasí, které si příroda připraví. Mají také měkkou stélku a uvnitř hřejivý fleec s výbornými termoizolačními vlastnostmi.

eobuv.cz

Z měkké a elastické pěny jsou vyrobeny sněhule LOVE MOSCHINO. Díky zvolenému materiálu se bota přizpůsobí tvaru chodidel a udrží také jejich tepelný komfort. Budete si tak připadat, jakobyste na svah vyběhla v pohodlných bačkorách!

eobuv.cz

Na výšlap

Možná přijedete na hory zrovna v období, kdy bude sněhu pomálu, a tak vám nezbude než vydat se na pořádnou túru. Potom sáhněte po turistických botách Timberland. Byla v nich použita izolace Primaloft, která poskytuje teplo bez ohledu na vnější povětrnostní podmínky a absorbuje vlhkost. Ale pozor, stačí si prostudovat poslední módní trendy a zjistíte, že přesně takové boty nemusejí v botníku čekat až na okamžik, kdy se vydáte někam na výlet. Dokonale se totiž hodí i k městskému zimnímu outfitu!

eobuv.cz

Do práce i na párty

Pokud trávíte zimu ve městě a místo odpočinku vás v následujících týdnech čeká jen práce, potřebujete polokozačky! Tyto od DEEZEE jsou určeny pro ženy s osobností, které před podpatky dávají přednost pohodlí, ale i tak chtějí zaujmout. Jsou vyrobené z materiálu odolnému vůči nepříznivému počasí, ekologická kůže izoluje teplo a díky stélce budete vážně v teple.

eobuv.cz

Polokozačky VERSACE JEANS COUTURE vám zajistí pozornost všude, kde se objevíte! Atraktivní přezka navíc nahradí efektní šperk, který minimálně venku zůstane v zimě ukryt pod vrstvami oblečení. Jsou vyrobeny z ekologické kůže, která dobře izoluje teplo a tak si můžete užívat příjemné chvíle, ale zároveň být v teple a cítit se pohodlně.

eobuv

Polokozačky Jenny Fairy užijete nejen do práce, ale třeba i na párty. A i když díky nim můžete při výběru správného outfitu vypadat sexy, nemusíte se bát, že vám kvůli tomu bude zima. Boty mají vsuvky z vysoce kvalitního materiálu, a tak kromě toho, že jsou na pohled efektní, jsou také teplé.

eobuv.cz

 

Teploučko vám bude i v těchto kotníkových botách s elastickým prvkem PUMA. Ocení je ty z nás, které stojí hlavně o pohodlí, zároveň ale chtějí být trendy.

eobuv

 

Stejně jako je nepříjemná zima od nohou, ani hlava by nám neměla mrznout! Tak dolaďte svůj outfit stylovou čepicí! Hodit se vám jich bude určitě hned několik, protože každý kabát a bunda potřebuje s pokrývkou hlavy ladit. Ať už sáhnete po čepici Hugo nebo Polo Ralph Lauren, nic nezkazíte!

eobuv.cz

eobuv.cz

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články