Co uvidíte v nových dílech Ulice: Amálka má velké tajemství a Karla nezvládá Márovu zradu

Karla prochází asi nejsložitějším obdobím ve svém životě. Mára jí lhal, neřekl jí o svých obchodech s Mikulkou. Může mu ještě někdy odpustit?
Zdroj: se souhlasem TV Nova
Mára pyká za svoje neuvážené rozhodnutí. Z odhodlání udělat pro rodinu jen to nejlepší a zajistit ji finančně, se stala noční můra. Podaří se mu ji zahnat?Kamarádský vztah Magdy a Landové je už minulostí. Kam až dokáže Landová zajít ve své zhrzenosti? Jak to má Evžen s Kateřinou? Opravdu je jen jeho zákaznicí, které rekonstruuje penzion, nebo se mezi nimi vyvíjí hlubší vztah?Magda pořád neví, co si má o Prokopovi myslet. Přesto spolu strávili už několik večerů a jejich vztah odhalila i ředitelka Landová.+ 4 fotky+ 5 fotek

Láska je složitá i v dobrých dobách, natož když přijdou problémy. Své o tom ví i postavy nekonečného seriálu Ulice. Karla se snaží vyrovnat s Márovými nelegálními obchody, ale dokáže mu někdy odpustit? K výbuchu se však bude schylovat i u Pešků.

Zdeňka Nezbedová
Zdeňka Nezbedová 31. 05. 2021 12:00

Zrada partnera bolí, byť se třeba nejedná o nevěru. Karla si připadá jako ve zlém snu od chvíle, kdy si policie přišla k nim domů pro Máru a praskly jeho kšefty s Mikulkou. Karle je jako kriminalistce jasné, že z tohoto se jen tak nevyhrabou, i kdyby se snažili sebevíc. Navíc jako máma dvou malých dětí nedokáže rozdýchat, že ji Mára celou dobu obelhával a ohrozil rodinu. Dnes dopadne pověstná poslední kapka. Karle po dlouhé době povolí nervy takovým způsobem, že se manželství s Márou otřese v základech…

Amálčino velké tajemství

Někdy nedokážeme být upřímní nejen ke svým blízkým, ale ani sami k sobě. Jednou to může být proto, abychom ty, před nimiž máme tajemství, svým způsobem chránili. Jindy zkrátka nemáme odvahu přiznat si, jak se věci skutečně mají. Amálie si myslela, že vztah s exmanželem už má dávno vyřešený. Po jeho náhlém skonu ale zjišťuje, že tomu tak zdaleka není. Když navíc Vlastimil Pešek odhalí jejich dávné tajemství, znamená to další pořádnou trhlinu v manželství. Co je pro Vlastimila Peška obrovská podpásovka, kterou jen tak neskousne? 

Mastný znovu škodí

Naše mínění o druhých ovlivňují velké věci, ale i zdánlivě nepodstatné drobnosti. Občas také dáme na manipulativní našeptávače, aniž bychom tušili, jaká je pravda. A spouštěčem našich averzí se může stát téměř cokoliv. Radek Mastný opět šikovně škodí Lumírovi a Nyklovým. Nástrojem jeho pomsty se stala Kateřina, nová majitelka penzionu a hospody v Ulici, aniž by o tom ona sama věděla. Když se jí to Lumír pokusí naznačit a domluvit se s ní, setře ho takovým způsobem, že Lumír pak Kateřině nemůže přijít na jméno. Na co je hodně citlivá a jaké role sehrají v tomhle sporu Mastný a Pumrová?

Landová se mstí Magdě

Hranice mezi mstou a oprávněnou kritikou z pozice nadřízeného je skutečně velmi tenká. Je těžké rozeznat, co je pouhé vyřizování si účtů, a co jsou opodstatněné zásahy do kompetencí toho druhého. V Ireně Landové to vře už delší dobu, od chvíle, kdy náhodou odhalila tajemství Magdy a Prokopa. Nyní hlavně Magda pocítí, čeho všeho je schopná zhrzená žena, jak tvrdá a zákeřná umí Landová být… Dříve klidný vztah mezi Magdou a Landovou se vyhrotí do té míry, že Magda dostane jasné ultimátum. Jak ředitelka školy do své pomsty zatáhne i studenty a čím Magdu poté šokuje?

Jak jsou na tom Blanka a Evžen?

Je těžké rozeznat, kdy jsme připraveni na nový vztah a zda to, co právě cítíme, je pouze přirozený vývoj, a co jen okouzlení okamžikem. Blanka by si moc přála, aby se s Evženem k sobě vrátili, aby konečně dostala šanci otevřeně si s ním promluvit o svých pocitech i všem, co mají za sebou. Jenže kolem Evžena se už měsíc motá i Kateřina, jež dnes naplno zaútočí svými ženskými zbraněmi. Nikdo ale netuší, jak je na tom s city samotný Evžen. Co se odehraje mezi Evženem a Kateřinou? A jak na tom je Blanka, která se snaží bojovat se svými démony i o lásku?

Zdroje informací:

TV Nova

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Související články

Další články