Co uvidíte v nových dílech Ulice: Svatba Marie a Jolany je tady. Jak bude vypadat?

Jolana a Marie se berou - jak bude vypadat svatba?
Zdroj: se souhlasem TV Nova
Vítek už toho má dost - nespravedlnost od šéfa ho dovede až k výbuchu.Karla netuší, jak to bude dál. Márovi přestala věřit a není si jistá, že se její důvěra ještě někdy vrátí...Mára se dostal do velkého problému - jak to s ním dopadne? Blanka ztratila iluze o možném návratu k Evženovi. Jak to vyřeší? A vyhne se alkoholu? + 1 fotka+ 2 fotky

Lidský život je nevyzpytatelný - jenže za co všechno může jen náhoda a souhra okolností a za co si můžeme sami? Některé z těchto otázek si pokládají i postavy nekonečného seriálu Ulice. Mára bude řešit situaci tak složitou, že může ovlivnit celý zbytek jeho života. Přitom vyšla z toho nejlepšího úmyslu pomoci rodině. Jenže špatným způsobem...

Zdeňka Nezbedová
Zdeňka Nezbedová 14. 06. 2021 12:00

Člověk potřebuje velkou sílu a odvahu, aby mohl zatočit se svými vlastními démony. Jen tak ale může znovu najít sám sebe, začít si věřit a udělat konečně tlustou čáru za tím, co nás táhne ke dnu. Pro Blanku byla hlavní motivací k léčbě alkoholismu naděje, že jí Evžen dá druhou šanci. Doufala, že na ni bude pyšný, že si znovu vybojuje jeho lásku. Díky terapiím se jí pomalu vrací ztracené sebevědomí, uvědomuje si, co je a co není prioritou. To se odrazí i na jejích vztazích k mužům, k Evženovi a Luďkovi... Jaký zásadní krok Blanka udělá, co prozradí dětem a proč to tají před ostatními? 

Magdu potěší nečekané zastání

Občas zamíchají našimi kartami i ti, od kterých to nikdo nečeká. Magda se začíná porozhlížet po jiném místě, protože nehodlá být donekonečna hromosvodem zhrzené Landové, která se po ní vozí kvůli každé maličkosti. Nyní ovšem i Landové sklapne, protože se stane něco, co ona sama ještě nezažila, něco, co jí vezme vítr z plachet a Magdu dojme až k slzám… Kdo a jak zasáhne do jejich osudů? Co je pro Magdu obrovskou satisfakcí?   

Tak trochu jiná svatba

Konečně to přišlo a dva zamilovaní lidé ve svůj svatební den září štěstím a láskou. Marie a Jolana konečně stanou před oltářem, aby si řekly své ano a vstoupily do registrovaného partnerství. Je to, samozřejmě, ohromná událost, na které nesmí chybět jejich blízcí a přátelé. Do poslední chvíle ale není jasné, kdo jim sňatek odsvědčí a jak se svatebčané vypořádají s tím, že tahle svatba má k těm tradičním hodně daleko… Co všechno se odehraje za zády šťastného páru a kdo a jak v tento velký den nejvíc zaboduje?

Konec manželství nebo jen oddychový čas?

Je těžké poznat ten správný okamžik, kdy má smysl za vztah bojovat, a kdy si naopak vzít oddechový čas, aby člověk zjistil, co k tomu druhému doopravdy cítí. Márovo zatčení bylo pro Karlu obrovským šokem. To, že svým jednáním ohrozil rodinu, hlavně jejich děti, mu Karla nedokáže odpustit. Cítí se zrazená a podvedená. Už mu nevěří, za vším vidí hned nějaký háček, je vystresovaná kvůli jeho dluhům, jež se dotýkají chodu celé rodiny. Dnes dopadne pověstná poslední kapka, kdy si Karla uvědomí, že takhle to už dál nejde… K čemu dospěje, jak to ovlivní budoucnost celé rodiny i její manželství s Márou? A co na to samotný Mára?    

Vítek na válečném poli

Když si arogantní nadřízený usmyslí, že se vás chce zbavit, protože by rád dosadil na vaše místo svého známého, dokáže většinou zajít hodně daleko. A člověk si občas nechá líbit mnohé, než se rozhodne pořádně praštit do stolu. Ve Vítkovi se to střádá už nějaký ten pátek. Než pracovat v takovém prostředí, raději odejde sám a středem. Jenže pak se stane něco, kvůli čemu uvidí rudě a na šéfa si došlápne takovým způsobem, že ten se v první chvíli nezmůže na slovo… Co Vítka rozpálí do běla a jak si to se šéfem vyřídí?

Zdroje informací:

TV Nova

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články