Co uvidíte v nových dílech Ulice: Ája projde záhadnou proměnou, copak za tím vězí?

Ája je najednou jako proměněná. Dá se jí to ale věřit nebo jde zase jen o další z jejích dobře vypočítaných kroků?
Zdroj: se souhlasem TV Nova
Bedřich a Alice by rádi vrátili život do starých kolejí, ale tak jednoduché to nebude... Irena se zamilovala do Prokopa a snaží se dělat všechno pro to, aby mohli být spolu. On má na to ale zjevně jiný názor... Ingrid má k Lumírovi stále blíž, jak to může dopadnout? Milena Pumrová si myslí na Lumíra a rozhodla se vyrazit do boje. Jak to dopadne, když se na kolbišti střetne s Ingrid?+ 1 fotka+ 2 fotky

O novinky není v nekonečném seriálu Ulice nouze. Zatímco o Lumíra se div nepoperou hned dvě ženy, Irena Landová by ráda ulovila alespoň jednoho muže, svého vyvoleného Prokopa. Zato Ája má úplně jiné starosti, po porodu a komplikacích je jako vyměněná. Jenže, je tomu doopravdy tak?

Zdeňka Nezbedová
Zdeňka Nezbedová 12. 04. 2021 12:00

Lepit vztah, který krachnul kvůli lži a pocitu zrady je složité. Bedřich s Alicí se milují, jenže jsou věci, jež se jen tak neodpouštějí, byť by si to oba dva přáli. Bedřich se prostě nedokáže přenést přes Aliciny lži a její návrat k brigádě na erotické lince. Přestože se ho Alice bude snažit ujišťovat, že s tím nadobro skončila, Bedřich jí už věřit nedokáže. A tak udělá věci, jež sám odsuzuje a zraní víc než tisíc slov… Alice nachytá Bedřicha při něčem, co se dá jen těžko překousnout. Jak se k tomu postaví samotný Bedřich? 

Zvrat v soudu s Marešem

Elen se snaží vyhrát soudní bitvu s Marešovým právníkem, jenž dělá vše pro to, aby byl jeho klient zproštěn obvinění. Právě došlo na rozhodné soudní stání, během něhož má vypovídat klíčový svědek případu. Nervy všech pracují na plné obrátky, o případ jeví zájem také média. Oběma stranám je jasné, že teď jde o všechno. Ustát tuhle válku nervů nebude jednoduché a ne každému se to podaří. Co se stane a jaký vliv to bude mít na další průběh soudu? 

Opravu se Ája tak změnila?

Sebevědomá Ája si vždycky šla tvrdě za svým a neštítila se žádného podrazu. Teď je ale jako vyměněná. Dokonce už i Vendula si myslí, že se Ája hodně změnila díky mateřství i boji o život po porodu. Jako by to už ani nebyla ona. Vyčítá si své osudové rozhodnutí, bojí se následujících dnů. Dokonce udělá něco, co by do ní ještě před porodem nikdo neřekl, něco, čím Vendulu hodně dojme. Už brzy se dozvíme k čemu a proč se Ája odhodlá. A dozvíme se, z čeho má tak nahnáno a co jen zvyšuje její obavy…

Pumrová útočí...

Je těžké vystihnout tu pravou chvíli, kdy zaútočit na mužské city, aby byl dotyčný lapen do rafinovaných ženských sítí. Jakmile jde o muže, dokonce i Milena Pumrová se projeví jako velká konspirátorka, která neponechá nic náhodě a jde si šikovně za svým. Využije každé příležitosti, jež se jí naskytne, aby dostala Lumíra, a zbavila se tak konkurence v podobě Ingrid. A zdá se, že začíná sbírat první body… Pumrová sice Lumíra hodně překvapí, ale je tady ještě Ingrid, která na její snahu sbalit Lumíra zareaguje „po žensku”. Možná se dokonce schyluje k ženské válce, ale rozhodnout bude muset nakonec přece jen Lumír.

Landová pořádá hon na Prokopa

Ne každý umí jít za svým i přes rizika, jež to obnáší, a ne každý také dokáže zachytit varovné signály, které k nám ostatní vysílají, aby nás ochránili. Irena Landová chce o své štěstí a lásku bojovat, neboť je přesvědčená, že je to s Prokopem na dobré cestě. Teď se jí naskytne jedinečná příležitost, jak jejich vztah posunout dál. Okamžitě se jí chopí, aniž by domyslela důsledky svého činu… Jak chce Prokopa sbalit a co na to samotný Prokop? Zdá se, že všechno půjde docela jiným směrem. Překvapivé zvraty ve vztazích se stanou právě na Irenin svátek.

Zdroje informací: 

TV Nova

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články