Hvězda Pobřežní hlídky David Hasselhoff: Chutnají mu Horalky, sójový suk ho moc nenadchl

Pobřežní hlídka, David Hasselhoff
Zdroj: Prima Love
„Mič“ v seriálu nejen hrál, ale také jej, spolu s jinými, produkoval.Takto si herci hověli asi málokdy. Manžel Pamely, Tommy Lee, nedokázal vydýchat milostné scény. Rušil natáčení, všechno kolem sebe rozbíjel a křičel. Pobřežní hlídka je zapsána v Guinessově knize rekordů jako nejsledovanější seriál všech dob.Kdo chtěl v seriálu hrát, musel podepsat, že si bude držet svou aktuální váhu a postavu.+ 6 fotek+ 7 fotek

Slunce, pláž a opálená těla bez gramu tuku. Kdysi velmi oblíbená Pobřežní hlídka tyto lákavé požadavky splňovala na sto procent. Co se ale stalo s Mitchem Buchannonem v podání herce Davida Hasselhoffa, který byl jednou z hlavních postav celého seriálu? Vede se mu poměrně dobře. Vzal si o 28 let mladší ženu. Taky se vydal na Slovensko, kde zkusil sójový suk – moc si nepochutnal.

Kamil Šivák
Kamil Šivák 30. 06. 2020 09:00

Plavčíci a plavčice ze slunné Kalifornie jsou ti nejkrásnější na světě. Vypracovanější postavy bychom už nikde jinde nenašli. Ale co jejich soukromý život a strasti a radosti, které s sebou přináší? A jak se jim daří zvládat jejich náročnou práci?

Na seriál Pobřežní hlídka, který zhlédla více než miliarda diváků, se zatím podívat nemůžete, ale na film ano, a to zítra ve 20:15 na Primě

Odlišné preference

Před třemi roky, v rámci akce Dobrý festival, poctil Slovensko návštěvou samotný Mič Bjůkenen. A rovnou se rozhodl vyzkoušet místní speciality. Nebo spíše neměl na vybranou, protože už byl na něj nachystaný moderátor Markízy, Boris Pršo. A jak to dopadlo? David nejprve všechny oblažil svým zpěvem a pak se jal ochutnávat.

Klasika mu chutnala. Korbáčiky slupl na posezení, Horalky mu také evidentně chutnaly, ale nesnědl je celé. U arašídových křupek  již mírně znejistěl. Ne že by mu vyloženě nechutnaly, ale dle jeho vyjádření by si je už příště dát nemusel. Největší odpor v něm ale vyvolal sójový suk. Nelíbil se mu ani vzhled této pochutiny. “Chutná to tak, jak to vypadá,” zhodnotil.

Mladá manželka

Hasselhoff se v životě oženil již dvakrát a potřetí se rozhodl, že do toho praští s o dvacet osm let mladší partnerkou Hayley Roberts. Ta dělala drahnou dobu pěkné drahoty, ale nakonec před dvěma roky kývla. Obřadu se mohli zúčastnit jen nejbližší přátelé. Chtěla to tak jeho nastávající. Romantika a co možná největší soukromí.

A jak Mič potřetí poznal, že jde o tu pravou? “Trošku jsme se pohádali a já zjistil, že se na ni nemůžu dlouho zlobit. Na to ji až moc miluju. A najednou mi došlo, že si ji chci vzít,” uvedl pro magazín Closer. Hayley ho v minulosti odmítla dvakrát, takže za náhlou změnou názoru bylo možná podobné prozření. Na svatební recepci pak novomanželům zapěla hudební skupina mísící pop a operu Il Divo.

Pěkně divoký život

Jak se jim bude dařit v manželství? Toť otázka, protože jeho bývalá žena Pamela Bach by mohla vyprávět. Alkoholové eskapády byly tehdy na denním pořádku a vše vyústilo v Davidovu nedobrovolnou hospitalizaci v psychiatrické léčebně. Všemu předcházelo zhroucení prokládané občasnými ztrátami vědomí.

Jelikož mají v USA na všechno protokoly, byl herec na základě vyšetření převezen na oddělení psychiatrie, kde musel chtě nechtě strávit 72 hodin. K dobru mu budiž připsáno to, že nenapadl lékaře, jak tomu bylo v Londýně. A nezapomínejme ani na ty Horalky!

Jeho manželku Pamelu to zřejmě vyděsilo tak moc, že se pak v noci proháněla v autě po silnicích v notně podroušeném stavu. Samozřejmě byla zastavena policejní hlídkou.

Na fotky a zajímavosti z natáčení se podívejte zde:

Zdroj textu: novinky.cz, čsfd, Aha, fici.sme.sk, topky.sk

Zdroj fotek: Prima Love

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články