Novinky na Disney+: Natalia Oreiro hraje Evitu, Andrew Garfield honí vraha mezi mormony

Novinky na Disney+: Influencerka loví followery, Andrew Garfield honí vraha mezi mormony
Zdroj: se souhlasem Disney+
Hashtag podvodnice: Danni Sanders (Zoey Deutch) se chce stát úspěšnou influencerkou.Jenže co dělat, když Danni ve skutečném životě nemá moc přátel ani followerů?Předstírá, že vyrazí do nejfotogeničtějšího města na světě, tedy do Paříže.Záhy se to ale celé zvrtne. Jak dlouho zvládne Danni předstírat život vlivné influencerky?+ 6 fotek+ 7 fotek

Streamovací služba Disney+ vstoupila do Čech před několika týdny s pořádnou porcí obsahu. A ke klasikám jako M*A*S*H, Simpsonovi nebo Smrtonosná past přibyde i v červenci několik zajímavých novinek.

Imrich Rešeta
Imrich Rešeta 06. 07. 2022 15:30

Vedle novinek je v červencové nabídce Disney+ i jeden starší film, komedie Vzbuďte se, vojáci! (1994) s výtečným Dannym DeVitem, který se po ztrátě zaměstnání chytá posledního stébla. Dostane místo učitele literatury na vojenské základně. Jak energický a svérázný chlapík zapadne do světa v područí řádu a uniforem?

Evira Peron v podání Natalie Oreiro

Slavnou Evitu, druhou manželku argentinského prezidenta Juana Dominga Peróna, už hrála spousta známých tváří. Najdeme mezi nimi Faye Dunaway i Madonnu. V seriálové novince Svatá Evita se jí zhostila zpěvačka a herečka Natalia Oreiro, kterou si možná pamatujete z devadesátkové argentinské telenovely Divoký anděl. Tu mimochodem momentálně vysílá Prima Love.

Svatá Evita je sedmidílná minisérie a na Disney+ dorazí 26. července. Mezi jejími producenty najdeme také Salmu Hayek. Aby se povedlo věrohodně vytvořit Argentinu první poloviny 20. století, použili tvůrci víc než 80 historických vozidel a nechali si ušít přes 150 kusů retro oblečení.

Andrew Garfield vyšetřuje vraždu mezi mormony

Málokdo by asi hádal, že mu za rok bude čtyřicet. Americký herec Andrew Garfield prostě stárne trochu pomaleji. I díky tomu mohl ještě před deseti lety hrát středoškoláka Petra Parkera alias Spider-Mana. Roli si nedávno zopakoval v trháku Spider-Man: Bez domova (2021), ale byla by škoda vnímat jej jenom jako herce z komiksových filmů.

Garfield loni podal výtečný výkon v hudebním filmu tick, tick...BOOM!, kde si zahrál skladatele snícího o velkém muzikálu. Letos zabrousil do úplně jiných vod seriálem Ve jménu nebes, který na Disney+ dorazí 27. července. Jako detektiv Jeb Pyre se snaží rozlousknout vraždu matky a její dcery. Ke zločinu došlo v komunitě mormonů, známých také jako Církev Ježíše Krista Svatých posledních dnů. Pyre je sám mormon a když se do pátrání ponoří hlouběji, otřese to jeho vírou. Příběh vychází se stejnojmenné knihy Jona Krakauera, jež vyšla i v českém překladu.

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články