Nový týden v Ulici: Anča se stane obětí útoku, Blanka si podá Vandu a Lumír všechno zvorá

Nový týden v Ulici: Anča se stane obětí útoku, Blanka si podá Vandu a Lumír všechno zvorá
Zdroj: se souhlasem TV Nova
Blanka se dozví, že Luděk trousí před dětmi věci, které ji mají očernit.A se svou troškou do mlýna přispívá i Vanda. Blanka se neudrží a pořádně ji setře.Ukáže se také, že Evženův odlet do Austrálie je najednou moc blízko.Jak si s tím poradí Blanka a Evžen, kteří se pořád milují?+ 2 fotky+ 3 fotky

Tento týden se v seriálu Ulice dá napětí krájet. Riči přepadne Anču, ale své konání nedomyslí do důsledků. Velký konflikt čeká na Vandu a Blanku, které bouchnou saze. A nezapomínejme ani na Karlu, té zakázaná láska pořádně komplikuje život a rodinné vztahy.

Imrich Rešeta
Imrich Rešeta 30. 05. 2022 12:15

Blanka začíná mít dost toho, že ji Luděk očerňuje před dětmi. Vanda také nestojí stranou a šíří o ní v rodině klepy. Když se ty dvě pustí do sebe, Blanka lidově řečeno zahodí rukavice a Vandu si pořádně podá. Jaké budou důsledky této hádky a jakou mstu vymyslí ponížená Vanda? Na to se můžete podívat již dnes v seriálu Ulice, který vysílá TV Nova každý pracovní den od 18:25.

Úterý v Ulici

Když se člověk zamiluje, změní se někdy natolik, že ho nepoznává ani jeho nejbližší okolí. Řeč bude samozřejmě o Lumírovi, který je sice moc zamilovaný, ale ještě víc nesmělý. Bojí se na svou vyvolenou pomalu i pohlédnout. Ale takhle to nemůže jít věčně. Lumír musí nakopnout své sebevědomí a začat se chovat jako chlap, aby se vztah mohl posunout dál. Jenže Lumír to zvorá a trapas je na světě. Co se stane? A jak mu do vztahu s Kateřinou zasáhne jeho maminka Vilma?

Středa v Ulici

Karla se octla pod obrovským tlakem. Přestože hlava ví, že by měla být s rodinou, srdce prahne po někom jiném. A tak se pomalu víc a víc zamotává do pavučiny lží. Stojí jí to za chvilky strávené s Jakubem? Osud teď Karle seslal signál, dostane se jí varování, že by to mohlo dopadnout špatně. Co se stane Karle a s čím přijde Jakub?

Čtvrtek v Ulici

Anča zažije chvíle naprosté bezmoci a strachu o život, neboť Riči ji napadne přímo u ní doma. Tohle sice neměl v plánu, ale když před ní začne mávat nožem, není cesty zpět. Proč se snažil Anču umlčet? A jak dopadne její boj o holý život?

Pátek v Ulici

Evžen se chystá začít nový život a odletět do Austrálie. I když to původně vypadalo jako hudba vzdálené budoucnosti, najednou je jeho odchod blíž, než by si kdokoliv chtěl připustit. Datum Evženova odletu všechny šokuje. Jak na to zareaguje Blanka, která ho stále miluje? A co udělá Evžen, jemuž ani ona není lhostejná?

Zdroj informací:

TV Nova: seriál Ulice

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články