Nový týden v Ulici: Vilma Nyklová slaví osmdesátiny, Prokop s Magdou mají tajemství

Nový týden v Ulici: Vilma Nyklová slaví osmdesátiny, Prokop s Magdou mají tajemství
Zdroj: se souhlasem TV Nova
Magda byla jen krůček od svatby s Mirkem, když se provalilo, že miluje i Prokopa.Ten je dnes jediným člověkem, se kterým se Magda cítí přirozeně.Jak to bude s Magdou a Prokopem dál?Bedřichovi se rozpadá vztah s Alicí a podle všeho už není nic, co by to mohlo napravit.+ 3 fotky+ 4 fotky

Tento týden nebude v Ulici nouze o dramatické situace. Vilma Nyklová bude slavit 80. narozeniny, ale trochu se to zvrtne. Složité rozhodování čeká na Gábinu a Magdu. A vypadá to tak, že vztah Bedřicha a Alice je u konce...

Imrich Rešeta
Imrich Rešeta 23. 05. 2022 13:30

Bedřich a Alice už toho zažili spoustu. Nejen to dobré, ale také to špatné. Jenže nakonec z toho vždy vyšli silnější a láska je neopustila. Až doteď. Octli se v patové situaci. A ustoupit nechce ani jeden z nich. Bedřich se dočká vyznání, které mu ale na náladě rozhodně nepřidá. Co se vlastně odehraje mezi Alicí a Bedřichem? A proč si o něj budou dělat starost jeho blízcí? Na to se můžete podívat již dnes v seriálu Ulice, který vysílá TV Nova každý všední den od 18:25.

Úterý v Ulici

Magda a Mirek byli dlouho ideální pár. Jenže pouze navenek, ona totiž měla pletky s Prokopem. Když to Mirek zjistil, opustil ji, přestože měli jen pár týdnů před svatbou. Prokop se snažil všechno napravit, některé věci ale spravit nelze. Teď je patrně jediný člověk, se kterým se Magda může normálně bavit a je vedle něj klidná a sama sebou. Čeká ji ještě společná budoucnost s Mirkem? A co překvapí Prokopa i Magdu?

Středa v Ulici

Když začnou přibývat léta a svíčky na dortu, člověk ztrácí chuť slavit narozeniny. Jenže setkání s celou rodinou to dokáže vyvážit. Vilma Nyklová slaví kulatiny, bude jí osmdesát let. Svůj věk si samozřejmě nepřipouští, místo toho se těší na překvapení, které pro ni chystají Lumír a Vendula. Jenže osud zařídí, aby se všechno zamotalo a místo velké oslavy se budou řešit přímo infarktové situace. Co nakonec zažije Vilma Nyklová? Jak proběhne oslava jejích osmdesátin?

Čtvrtek v Ulici

Gábina bojuje nejen se svou nemocí, ale také s tím, jak to všechno vplývá na její rodinu, vztah s Jirkou a práci. Šíma se chce vrátit do Berlína za kamarády a školou. Půjde tam Gábina s ním? V Berlíně nikoho nezná a byla by daleko od lidí, o které se v případě nouze může opřít. Co nakonec Gábina vymyslí?

Pátek v Ulici

Vítek chce rozjet vlastní podnikání, a tak se s Milošem vrhnou do shánění peněz. Zatímco Vítek má zkušenosti z bankovnictví, Miloše děsí představa, že by se měl setkat s paní z banky. Když k tomu skutečně dojde, stane se něco nečekaného. Miloš má pocit, že potkal svou novou múzu. A začne se chovat trochu nepatřičně. Povede se Vítkovi zachránit situaci?

Zdroj informací:

TV Nova: seriál Ulice

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články