Eva Hacurová z Ulice se stala maminkou: Jak prožívala porod a první chvíle s dcerkou Ladou?

Eva Hacurová z Ulice se stala maminkou: Jak prožívala porod a první chvíle s dcerkou Ladou?
Zdroj: se souhlasem TV Nova
"Lada je zdravá, obě jsme to daly a všem děkuju za podporu. Především pak našemu novepečenému otci Kikinovi. Je skvělý, jak moc chlap před i při porodu může být nápomocnej, při věci, jak může pečovat a bečet při bondingu jak malej❤️" napsala Eva Hacurová na svůj Instagram.Dcera Evy Hacurové dostala jméno Lada.Eva Hacurová na posledním natáčecím dni v seriálu Ulice. Pak si vzala pauzu, aby se mohla připravit na příchod malé Lady.Rozloučení Evy Hacurové se seriálovým kolegou Bedřichem v podání Adriana Jastrabana.+ 2 fotky+ 3 fotky

Herečka Eva Hacurová, kterou známe ze seriálu Ulice jako Alici, a její partner Kryštof Vondráček přivítali na svět svou první dceru Ladu. Holčička nikam nespěchala, narodila se několik dní po plánovaném termínu - v noci na 28. dubna.

Imrich Rešeta
Imrich Rešeta 30. 04. 2022 07:40

Protože se seriál Ulice natáčí s velkým předstihem, Evu Hacurovou alias Alici v něm ještě stále můžeme vidět. Ve vztahu s Bedřichem prožívá krušné chvíle, ona chce dítě, on se na to už necítí. Pokud vás zajímá, jak se to cele vyvine, víc uvidíte v seriálu Ulice, který vysílá TV Nova každý všední den od 18:25.

Eva Hacurová se stala maminkou

Novopečená maminka Eva Hacurová patří nejen k pilířům seriálu Ulice, ale před několika týdny získala nominaci na Českého lva za vedlejší roli ve filmu Chyby. Je tedy pravděpodobné, že jakmile se bude chtít vrátit k hraní, o nabídky nebude mít nouzi. Zatím si ale užívá každou chvilku s malou Ladou.

Ty hodiny před samotným porodem byly hodně krušné, ale v určitou fázi se vše tak rozjelo, že bylo rychle po všem," vzpomíná Eva Hacurová na porod v materiálech pro novináře. A dodává, že ji to naučilo příliš nelpět na dokonalé představě, ale otevřít se tomu, že všechno nemusí proběhnout podle vysněného plánu. „Nakonec je nejdůležitější, aby máma i mimčo byly v pohodě.“

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený Eva Hacurová (@hacurka)

Smekám před každou ženou, která to dala. Všechny jste hrdinky. Vždycky to nemusí být “nejkrásnější zážitek v životě”, nemusíte hned bejt super šťastný, ani hned zapomenout na všechnu bolest, protože vám do ruky dali ten “uzlíček štěstí”. Tak Laďo vítej a buď šťastná❤️," napsala Eva Hacurová na svůj Instagram.

Dcera Evy Hacurové se jmenuje Lada

Zajímavou shodou okolností je, že Lada je nejen jméno dcerky Evy Hacurové, ale také její postavy v Ulici„S Kryštofem jsme od začátku byli přesvědčení, že určitě čekáme kluka a tam jsme se shodli na jménu hned. Pak jsme byli lehce v koncích, protože se nám ta holčičí jména nezamlouvala," vysvětluje herečka.

Tou dobou se linka Alice a Bedřicha hodně točila kolem cestování do Opavy za Ladou, tak jsem doma tohle jméno nadhodila a partner se do něj zamiloval. Už nás nepustilo. Je to krátké, české a neobvyklé. Ideál,“ dodává Eva Hacurová, která si teď prožívá možná hektické chvíle, ale zároveň jsou plné lásky a štěstí.

Zdroj informací:

TV Nova: seriál Ulice 

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články