Phoebe Dynevor z Bridgertonových: Na svět jí pomohla slavná filmová chůva

Phoebe Dynevor z Bridgertonových: Na svět jí pomohla slavná filmová chůva
Zdroj: se souhlasem Netflix
Phoebe Dynevor zdědila herecké geny po své matce Sally, která je úspěšnou herečkou a dlouhá léta strávila v nekonečném britském hitu Coronation Street.
Ve škole jí to moc nešlo, je ale ráda, že zdárně vystudovala. Jen se musela snažit víc než všichni dohromady.Se svým seriálovým partnerem, hercem Regém-Jeanem Pageem, se sblížila díky hodinám tance. Věděla, že se na něho může ve složitých společenských scénách spolehnout.Díky Bridgertonovým se také naučila vyskočit na koně nebo jezdit v dámském sedle.+ 2 fotky+ 3 fotky

Herečka Phoebe Dynevor sice není žádným hereckým nováčkem, do podvědomí veřejnosti se ale dostala až díky roli Daphne Bridgertonové. Jaká je mladá hvězda v soukromí?

Kamil Šivák
Kamil Šivák 01. 04. 2021 15:30

Phoebe Harriet Dynevor je britská filmová a televizní herečka. Narodila se 17. dubna 1995. Za roli Daphne si vysloužila nominaci na Sattelite Awards v kategorii Nejlepší herečka v televizním seriálu. Předtím si zahrála třeba ve dvou sezonách gangsterky Podfu(c)k, která se inspirovala stejnojmenným kultovním filmem, nebo v komediální romantice Znovu 20.

Herectví a ohleduplnost

Dynevor má herectví v genech. Její matka Sally je v Anglii populární herečkou z nejdelšího ostrovního seriálu Coronation Street. Dynevor se ráda předváděla již v dětství. „Vždy jsem měla něco připravené pro prarodiče. Jakmile přišli na návštěvu, předvedla jsem jim třeba nějaké taneční vystoupení. Totéž dělala i má mladší sestra,” vzpomíná Phoebe.

Rodiče v ní však neprobudili pouze touhu po herectví. Naučili ji také jednu ze základních lidských vlastností – ohleduplnost. „Rodiče mi vštěpovali, že se mám ke všem chovat slušně. A nejen to. Musela jsem se naučit být tolerantní. Máma třeba nikdy neřekla o nikom zlé slovo a to se mi opravdu líbilo. Obdivovala jsem ji za to.”

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený PD 🌗 (@phoebedynevor)

Taneční lekce se Simonem

Chemie, která panuje mezi Daphne a Simonem, vznikla díky tanečním lekcím. „Tanec jsme vždy cvičili během víkendu. Zpočátku jsme si šlapali na nohy a zakopávali o sebe, pak se to ale poddalo. Je fajn mít po svém boku někoho, kdo ví, kdy vás má chytit,” prozradila.

Účinkování v seriálu jí nepřineslo jen souznění se seriálovým partnerem, ale také možnost vyzkoušet si různé techniky jízdy na koni. „V jedné scéně vyskočí Daphne na koně a odjede pryč. Byla jsem ráda, že jsem mohla na koně naskočit normálně, tím má postava dala najevo, že když jde o něco vážného, jde veškerá etiketa stranou. Obešla jsem se tak bez dámského sedla, ve kterém má žena nohy na jednom boku zvířete.”

Vzpomínka na Mary Poppins

Nevidíme ji, ale přesto slyšíme. Řeč je o vypravěčce lady Whistledown, které propůjčila hlas herečka Julia Andrews. K ní má Phoebe vskutku sentimentální vztah. „Máma mi říkala, že jsem se narodila o dva týdny později. Během té doby se dívala na Mary Poppins, kterou hrála právě Julia Andrews. A to pořád dokola a dokola. Myslela si, že díky tomu se konečně narodím. Vlastně se jí to splnilo. S Julií Andrews mám tak velmi osobní vztah,” dodala Phoebe Dynevor.

Zdroje informací:

Netflix: Bridgertonovi

Popsugar.com: 9 fun things to know about Bridgerton’s leading lady, Phoebe Dynevor

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články