Druhá série Bridgertonových: Vše, co byste o ní měli vědět

Druhá série Bridgertonových: Vše, co byste o ní měli vědět
Zdroj: se souhlasem Netflix
Historický rodinný seriál Bridgertonovi vidělo v průběhu prvního měsíce uvedení na Netflixu rekordních 82 milionů domácností po celém světě. Podívejte se největší zajímavosti o seriálovém hitu současnosti.Seriál Bridgertonovi vznikl na motivy devítidílné série bestsellerů Julie Quinnové, která je dobře známá i českým čtenářkám.Seriál sleduje příběhy osmi nerozlučných sourozenců Bridgertonových a jejich touhu po lásce. Často té fyzické.Golda Rosheuvel si zahrála královnu Šarlotu Meklenbursko-Střelickou, která vládla v Anglii v letech 1761-1818. Dle historiků měla pravděpodobně africké předky. + 6 fotek+ 7 fotek

První řada historického seriálu Bridgertonovi zaznamenala obrovský úspěch po celém světě. Dalo se čekat, že Netflix nebude s jeho prodloužením příliš dlouho otálet. A skutečně neotálel. Nedávno byla oficiálně oznámena druhá řada Bridgertonových. Přestože se ještě nezačalo natáčet, již teď víme, co od ní můžeme očekávat.

Kamil Šivák
Kamil Šivák 24. 03. 2021 14:02

Seriál Bridgertonovi je inspirován romány Julie Quinn, jež jsou zasazeny do světa londýnské smetánky 19. století. Pojednává o osmi sourozencích a jejich hledání osudové lásky. Rychle se stal velkým hitem, což mu vyneslo první místo v žebříčku nejsledovanějších seriálů i na českém Netflixu.

Hvězda nových Bridgertonových

První série se zaměřila na manželství Daphne a Simona, což byla také zápletka první knihy spisovatelky Julie Quinn s podtitulem Vévoda a já. Druhá řada bude mít primární dějovou linku z druhé knihy Vikomt, který mne miloval.

Hlavní postavou, nebo chcete-li hrdinou, se stane Anthony Bridgerton v podání Jonathana Baileyho. Ten se bude snažit vypořádat s city k nové postavě Kate. „Na konci první série jsme ho nechali stát na pomyslném rozcestí. Bude zajímavé sledovat, kam se bude jeho život nadále ubírat,” řekl producent pořadu Chris Van Dusen.

Návrat starých známých

Osudy některých postav zůstaly po finále viset takzvaně ve vzduchu, avšak oblíbený manželský pár ještě rozhodně neřekl své poslední slovo. Tvůrci ujistili fanoušky seriálu, že se Simon a Daphne vrátí. „Nyní se sice stali vévodou a vévodkyní z Hastingsu, ale pro mne to budou vždy Bridgertonovi,” řekl Dusen.

Mezi nováčky bude patřit Dimone Ashley, která ztvární již výše zmíněnou Kate. Její příjmení bude Sharma, i když je v knize uvedena jako Sheffield. Jde o mladou a sebevědomou ženu alergickou na hlupáky, mezi které počítá samozřejmě i Anthonyho Bridgertona...

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený Luke Newton (@lukenewtonuk)

Kdy se začnou točit Bridgertonovi?

Luke Newton, který v seriálu hraje Colina Bridgertona, sdílel na svém instagramovém účtu fotku, kde sedí v kostýmu, spolu s kolegou Lukem Thompsonem (Benedict Bridgerton), na koni. Pod to přidal komentář: „Chlapci jsou zpátky ve městě.” Fanoušci si mysleli, že jde o záběry z nové řady, záhy se však pod příspěvkem ukázaly hashtagy jako #pohleddominulosti a #prvnísérie.

Nicola Coughlan (Penelope Featherington) zase na tyto dohady reagovala slovy: „Ještě ne. Šaty a paruky se teprve chystají. Ale už to brzy bude!” Tak snad se kamery rozjedou v dohledné době...

Zdroje informací:

Netflix: Bridgerton

Ew.com: Everything we know about Bridgerton season 2 so far

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Související články

Další články