Bridgertonovi: Herci měli koordinátorku intimity, prozradila tajemství velkých rozkroků

Bridgertonovi: Herci měli koordinátorku intimity, prozradila tajemství velkých rozkroků
Zdroj: se souhlasem Netflix
Historický rodinný seriál Bridgertonovi vidělo v průběhu prvního měsíce uvedení na Netflixu rekordních 82 milionů domácností po celém světě. Podívejte se největší zajímavosti o seriálovém hitu současnosti.Seriál Bridgertonovi vznikl na motivy devítidílné série bestsellerů Julie Quinnové, která je dobře známá i českým čtenářkám.Seriál sleduje příběhy osmi nerozlučných sourozenců Bridgertonových a jejich touhu po lásce. Často té fyzické.Golda Rosheuvel si zahrála královnu Šarlotu Meklenbursko-Střelickou, která vládla v Anglii v letech 1761-1818. Dle historiků měla pravděpodobně africké předky. + 6 fotek+ 7 fotek

Seriál Bridgertonovi je nejen skvělým výletem do historie, není v něm ale ani nouze o odvážné erotické scény. S těmi hercům pomáhala speciální sexuální trenérka. Jak její práce vypadala? Byly pro představitele hlavních rolí přichystány nějaké neobvyklé metody a cvičení?

Kamil Šivák
Kamil Šivák 15. 03. 2021 14:00

Seriál Bridgertonovi je inspirován romány Julie Quinn, jež jsou zasazeny do světa londýnské smetánky 19. století. Odehrává se v průběhu sezony, kdy jsou britské královně představeny debutantky. Rychle se stal velkým hitem, což mu vyneslo první místo v žebříčku nejsledovanějších seriálů. První řadu si můžete již nyní pustit na Netflixu.

Zaměřeno na detaily

Ačkoli by se mohlo zdát, že má taková koordinátorka intimity na starosti pouze to, aby erotické scény vypadaly co nejvěrohodněji, není tomu tak. Ve skutečnosti musí řešit spoustu detailů. „Když se třeba točila scéna v dobovém oblečení, bylo nutné vzít v potaz, že jednotlivé kousky oblečení nejdou sundat tak rychle jako ty moderní. Museli jsme vymyslet, jak to provést, aby svlékání netrvalo celou věčnost,” řekla pro web Vulture.com Lizzy Talbot, která měla na starosti lechtivou stránku seriálu.

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený Bridgerton (@bridgertonnetflix)

„Další potíž přišla s natáčením v dešti. Přestože se točilo v srpnu, bylo velmi chladné počasí. Museli jsme tak vymyslet, jak udržet herce v teple. Ale tím to nekončilo. Bylo třeba se také postarat o celkovou konstrukci kostýmů. Aby nebyly pro herce příliš těžké a neohrabané. V první řadě se kladl důraz na komfort.”

Je to o partnerství

Velmi dobře známou scénou seriálu je ta, kdy Daphne Bridgerton nutí svého manžela Simona, aby v ní vyvrcholil, přestože jí dal jasně najevo, že nechce žádné děti. Jak se přistupuje k takovýmto scénám? „V tomto případě jsem v roli pouhého rádce,” prozradila Talbot. „Snažím se jim ukázat, jak zlepšit jejich partnerství, a tím pádem i herecký výkon. Musí se v takových situacích cítit opravdu dobře. Na pořadu dne jsou tak otázky typu: Co jste schopni na kameru ukázat a přes co už nejede vlak? V jaké pozici chcete točit, která je pro vás ta nejpohodlnější a podobně.”

Tělo na tělo? Nikdy...

„V erotických scénách je sice vidět hodně kůže,” vysvětlila Talbot pro web Newshub.co.nz, „herci ale nejsou nikdy zcela nazí. Jak muži, tak i ženy mají navíc v rozkroku vycpávku, aby nedocházelo k nechtěnému ‚tření’. Jinými slovy, nedochází k žádnému přímému kontaktu. A pokud by přece jen došlo třeba k nechtěné erekci, není to právě přes onu vycpávku vůbec poznat. Všichni jsou v pohodě, nemusíme nikoho vodit do jiné místnosti, aby se uklidnil. Nikdo se nestydí a nemusí se omlouvat. Ba naopak, častokrát je u toho velká legrace,” dodala sexuální koordinátorka Lizzy Talbot.

Zdroje informací:

Netflix: Bridgerton

Vulture.com: Sex on Bridgerton Is All About Keeping Everyone From Rolling Off the Tiny Beds

Newshub.com.nz: Bridgerton’s intimacy coach reveals juicy behind-the-sex-scenes secrets

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články