Příliš osobní známost s Petrou Hřebíčkovou a Tatianou Dykovou: Chlapi jsou tam jen kreténi, stěžují si diváci

Příliš osobní známost s Petrou Hřebíčkovou a Tatianou Dykovou: Chlapi jsou tam jen kreténi, stěžují si diváci
Zdroj: se souhlasem TV Prima
Příliš osobní známost: Třicátnice Natálie (Petra Hřebíčková) a Simona (Tatiana Dyková) se octnou ve zlomové životní situaci. Obě si najdou zajímavé muže, ale dobrat se štěstí nebude lehké.Simona (Tatiana Dyková) si po rozvodu najde nového přítele, který je na její vkus až moc náruživý v ložnici.Natálie (Petra Hřebíčková) má úspěšnou kariéru. A ani netušila, že jí chybí stabilní partner.Jenže osamocené večery s lahví vína jí brzy skončí.+ 3 fotky+ 4 fotky

Komedie Příliš osobní známost svedla dohromady Petru Hřebíčkovou, Tatianu Dykovou a Elišku Balzerovou. Jak si tyto báječné herečky poradily s příběhem, v němž snad není normálního muže? A co na to všechno říkají diváci?

Imrich Rešeta
Imrich Rešeta 21. 05. 2022 09:00

Příliš osobní známost: Svobodné třicátnici Natálii (Petra Hřebíčková) zdánlivě nic nechybí. Má úspěšnou kariéru a nejlepší kamarádku Simonu (Tatiana Dyková). Jenže ta právě dostane od života facku, rozvedla se a její jedenáctiletý syn odchází žít k otci. Pak jí do života vkročí nový muž a to samé se stane i Natálii. Na komedii Příliš osobní známost se můžete podívat na Primě v neděli ve 20:15.

Příliš osobní známost Evity Twardzik (Urbaníkové)

Slovenská spisovatelka Evita Twardzik (Urbaníková) není u nás neznámým pojmem. Podle jejích knížek vznikly filmy Všechno nebo nic (2017)V létě ti řeknu, jak se mám (2022). Také Příliš osobní známost je romantická komedie o kamarádkách, které řeší peripetie s muži. Podle specializovaného webu Kinomaniak přilákala před dvěma lety do kin přes 321 000 diváků. Co si o filmu myslí někteří z nich?

Existuje mnoho způsobů, jak natočit špatný film. Příliš osobní známost předvádí takové, jaké jsem dosud neznal," píše Matty na fanouškovském webu ČSFD.cz. A dodává podivuhodnou charakteristiku snímku: „Ve zkratce jde o mix přepálené lifestyleové komedie a dusivého psychodramatu, který tvrdí, že ženy by měly odpouštět svým mužům. I když to jsou promiskuitní agresivní alkoholici s padesátimilionovým dluhem, kteří se je pokusili znásilnit. Stačí, že jsou sexy (a špatně nadabovaní do češtiny)."

Není jediný, kdo si všímá, že postavy ve filmu nepůsobí zrovna pozitivně. Třeba Enšpígl namítá, že se chovají tuctově, co zamrzí zejména u výtečných hereček, jako je Eliška Balzerová a Tatiana Dyková. Zmiňuje také „tradiční ženské vykreslení chlapů - většinu doby jsou jen kreténi."

Trampoty Tatiany Dykové v komedii Příliš osobní známost

Film trošku trpí tím, že začíná jako lehce vulgární komedie a zaznívají tam hlášky typu: Můj penis je štětec a ty jsi moje plátno." Ložnicový humor se projevuje i tak, že přítel Simony v podání Tatiany Dykové v průběhu styku kouří a pak jí klepe popel na hlavu, nebo si ona stěžuje na "přepracovaná" intimní místa. Pak se to najednou zlomí a zbytek filmu je drama.

Ne všichni se ale na Příliš osobní známost dívají negativně. „Překvapením je druhá půlka, kde se romantická komedie strhne v poměrně hutné emocionální drama a při večeři u stolu by v kině šel slyšet i spadnutý hřebík. Malá holčička v podání Valentýny Bečkové je největším trumfem celého filmu, to dítě to ještě dotáhne daleko," chválí snímek EvilPhoEniX.

Ve finále to nebyla zas taková tragédie, jak se to tvářilo. Je tam vysloveně kupa trapných scén, ale jinak je to docela příjemná sonda do dost rozervaných neutěšených osudů několika obyčejných lidí. Takže vlastně dobrý pokus," dodává E Ian.

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Související články

Další články