Romantika v Ulici: Lumír poprvé políbí Kateřinu, co na to říká herečka Martina Randová?

Romantika v Ulici: Lumír poprvé políbí Kateřinu, co na to říká herečka Martina Randová?
Zdroj: se souhlasem TV Nova
Lumír Nykl (Václav Svoboda) a Kateřina Dubovská (Martina Randová) patří k pilířům nekonečného seriálu Ulice.Lumír kroužil kolem své vyvolené už hodně dlouho.Jenže když si něco naplánoval, nedopadlo to dobře.Před několika týdny chtěl Lumírovi s jeho potížemi v milostné oblasti pomoct i Mário. To už Kateřina začala něco tušit.+ 4 fotky+ 5 fotek

Zdá se, že Lumírovi přeje štěstí a s Kateřinou to konečně dopadne dobře. V seriálu Ulice dokonce dojde k jejich prvnímu polibku. Co si o novém vztahu Kateřiny myslí její herecká představitelka Martina Randová?

Imrich Rešeta
Imrich Rešeta 18. 05. 2022 15:20

Lumír toužil po Kateřině již dlouho, ale zatím mu nevyšel ani jeden pokus o sblížení. Nejen že je příliš ostýchavý na to, aby se rázně projevil, ani ona se do ničeho moc nehrnula. Ještě stále ji trápil rozchod s Evženem. Teď se ale zdá, že věci konečně dopadnou tak, jak mají. A co se vlastně odehraje mezi Lumírem a Kateřinou? Na to se můžete podívat v seriálu Ulice každý všední den od 18:25 na TV Nova.

Lumír a Kateřina ze seriálu Ulice

Zdá se to být pořádně dávno, co Lumír (Václav Svoboda) a Kateřina (Martina Randová) spolu válčili. Ve skutečnosti to bylo jen před několika měsíci. Od té doby se toho moc změnilo. Lumír a Kateřina jsou sousedé a když zakopali válečnou sekeru, začali se lépe poznávat a povídat si.

Zajímavé je, že i když si Lumír myslel, že vysílá dostatek signálů, aby Kateřina pochopila, že je do ní zamilovaný, ona nic takového nepostřehla. Navíc se kolem něj motaly další ženy, takže ho považovala "jen" za souseda. Naštěstí se před několika týdny rozhodli Tonda a Mário, že musí Lumírovi pomoct. A tehdy Kateřina pochopila, proč se nesmělý Lumír v její společnosti chová tak podivně.

Martina Randová o vztahu Kateřiny a Lumíra

Vaška znám z Fidlovačky přes dvacet let, to je naše veliká výhoda. Už jsme hráli manželský pár i milence, takže jsme si to herecké partnerství už vyzkoušeli," říká v materiálech pro novináře Martina Randová alias Kateřina. I když se zdá, že je teď všechno na dobré cestě, ještě je tady Lumírova maminka Vilma Nyklová. Ta totiž Kateřinu již dlouho nesnáší.

Myslím, že Kateřina by ve vztahu k paní Vilmě neměla tlačit na pilu, měla by mít otevřené srdce a být trpělivá. Lumíra má opravdu ráda a se všemi to myslí dobře, snad to časem pochopí i Vilma. Boj nemá nikdy smysl. Já bych Kateřině a Lumírovi přála velkou a ideálně věčnou lásku. V jejich letech už je těžké, najít opravdového parťáka. Oni si rozumí, umí se spolu zasmát a to je moc důležité,“ dodává Martina Randová.

Zdá se, že Lumírova matka nehodlá vzít Kateřinu na milost, takže na obzoru je nová válka. Jak to nakonec dopadne? A porazí Lumír svou nesmělost?

Zdroj informací:

TV Nova: seriál Ulice

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články