Sedmá řada SuperStar: Proč drsný porotce Palo Habera uronil slzu hned první den?

Sedmá řada SuperStar: Proč drsný porotce Palo Habera uronil slzu hned první den?
Zdroj: se souhlasem TV Nova
„Letošní SuperStar ovládla především děvčata. Jsou hodně dobrá a je jich mnoho," řekl Palo Habera.Podobný názor má i Monika Bagárová: „Jsou tam neskutečné talenty, ale nejvíce mne dostaly holky."„Superstar ukazuje úplně jinou tvář lidí, kteří v Česku a na Slovensku zpívají a tvoří," míní Marián Čekovský.„Několikrát jsem měla husí kůži," prozradila Patricie Pagáčová, která je známá i díky účinkování v seriálu Ulice.+ 2 fotky+ 3 fotky

Pěvecká soutěž SuperStar je zpět již posedmé. V porotě usednou Palo Habera, Leoš Mareš nebo Monika Bagárová. Čeká nás i letos nějaké překvapení? A jak se vedlo Barboře Piešové, vítězce minulého ročníku?

Kamil Šivák
Kamil Šivák 04. 09. 2021 11:00

SuperStar: Na počátku má každý stejnou šanci. Před porotu na castinzích předstoupí každý. Pak ale začne rozhodovat talent. Kdo jej nemá, musí z kola ven. Zůstanou jen ti nejlepší. A i mezi nimi je pouze jeden jediný soutěžící, který dokáže televizní diváky zaujmout natolik, že ho svým hlasováním vynesou na první místo a umožní mu radovat se z výhry dvou milionů korun. Na první díl sedmé řady SuperStar se můžete podívat dnes ve 20:20 na TV Nova.

Palo Habera, Leoš Mareš a Monika Bagárová

Porota v letošním ročníku SuperStar zůstala beze změny. Stálicí je slovenský zpěvák, skladatel a muzikálový herec Palo Habera. Tomu se kvůli jeho mnohdy drsným výrokům začalo přezdívat “Kat”. Zástupce Slovenska doplní ještě muzikant Marián Čeky Čekovský, který má na svém kontě spolupráci s Rytmusem, Vašo Patejdlem a Darou Rollins.

Podruhé usedne na židli porotce známý moderátor Leoš Mareš. Společnost mu bude dělat herečka a hvězda nekonečného seriálu Ulice, Patricie Pagáčová. Osvědčenou pětici doplní ještě zpěvačka a bývalá soutěžící ze SuperStar Monika Bagárová, která v roce 2009 skončila na pátém místě.

Dojetí Pala Habery

I v této řadě SuperStar nebude nouze o emotivní okamžiky. Hned v první epizodě dojde na vystoupení Petry Zubčákové ze Slovenska. Ta vyrazí dech celé porotě, nejvíc dojatý ale bude Pavol Habera. Tomu se dokonce zalesknou i oči. „Asi jsem už na tuto práci starý,” okomentoval zpěvák a skladatel své citové rozpoložení.

Jak žije vítězka SupeStar Barbora Piešová

Vítězkou minulé sezóny SupeStar se stala Barbora Piešová ze slovenské Prievidze. A nutno dodat, že se do toho obula s plnou silou. Okamžitě dala výpověď v práci a prohlásila, že se ve světě showbyznysu dokáže prosadit i bez manažera. „Proč bych měla platit člověka, který jen zvedá telefon a zapisuje věci,” rozčilovala se v listu Nový Čas. „Mám ráda vše pod kontrolou.”

S nově nabytou slávou přichází také závist okolí. Piešová se musela vypořádat s narážkami na svou ženskost a spekulacemi o sexuální orientaci. Někdo jí vytýkal styl oblékání, další zase tvrdili, že vypadá jako chlap. Nadějná zpěvačka Barbora Piešová je ale všechny odbyla se slovy, že jejich názory a škatulkování pocházejí z doby kamenné...

Zdroje informací: 

TV Nova: SuperStar

Wikipedia.cz: Barbora Piešová

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články