Tento týden v Ulici: Manželství Karly a Máry je v troskách, Adam se trápí kvůli lásce

Tento týden v Ulici: Jakub rozbil Karlino manželství, Adamovi puká srdce
Zdroj: se souhlasem TV Nova
Kaštan o sobě dává opět vědět.Z tohohle setkání asi Vítek nebude mít radost.Lumír se znovu pokusí dát dohromady vztah mezi Lexíkem a Kateřinou.Proto vymyslí výlet do přírody a menší bojovku.+ 3 fotky+ 4 fotky

V seriálu Ulice nás čeká několik dramatických dní. Nejprve bude Jakub slavit "vítězství", těžce zkoušené manželství Karly a Máry se totiž rozpadne. A vztahové potíže čekají i na Adama, který se zamiloval, ale jeho vyvolená to podle všeho cítí jinak.

Imrich Rešeta
Imrich Rešeta 17. 10. 2022 12:00

Jakub konečně dosáhl svého - rozbil Karle manželství. Ona se sice snaží všechno zachránit, ale možná už to spravit nepůjde. Mára má nervy na pochodu a je jen otázkou času, kdy vybuchne. Co udělá Mára? A jak to všechno zvládá Karla? Na to se můžete podívat již dnes v seriálu Ulice, který vysílá Nova každý všední den od 18:25.

Úterý v Ulici

Adam si sice myslel, že jeho nový vztah je jen nezávazný, ale nakonec se asi zamiloval. A doufal, že i jeho vyvolená to cítí stejně. Náhodou ale zjistí, jak se věci mají ve skutečnosti. Rozhodne se proto otevřeně si promluvit. Jak to nakonec dopadne s Adamovým vztahem?

Středa v Ulici

Anežka, Žofka a Svatka si minulý týden pořádně zavařily, když ve škole vykouřily jointa. Následkům teď čelí také doma. A začíná to mít vliv i na jejich přátelství. I když jointa přinesla do školy Žofka a ona navedla holky, aby to zkusily, paradoxně si to asi nejvíc odnáší Anežka. Jak to bude s holkami dál? A co provede Žofčina máma?

Čtvrtek v Ulici

Lumír touží po tom, aby Lexík vzal Kateřinu konečně na milost. To ale není tak jednoduché, obvykle chvíli trvá, než nový člověk zapadne do rodiny. A Lexík je tvrdý oříšek. Lumír podnikne další pokus, jak ty dva sblížit. Vyrazí spolu do přírody a zkusí si malou bojovku. Jenže plány se mu vymknou z rukou a výlet je záhy o poznání dobrodružnější, než to Lumír zamýšlel. Co se vlastně stane? A jak zvládnou Lumír a Lexík další smutné výročí Světlanina skonu?

Pátek v Ulici

Šimon nechce prozradit, že ho ve škole už nějakou dobu šikanují dva starší kluci. Nic neřekne ani svému nejlepšímu kamarádovi. Jenže jeho okolí si začíná všímat, že se něco děje. Šimon se totiž už bojí chodit do školy, aby tam nepotkal ty dva grázly. Ti si teď na něj teď počíhají dokonce i před domem. Jak to dopadne se Šimonem? A co neunikne jeho mámě Gábině?

Zdroj informací:

TV Nova: seriál Ulice

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články