Utrápená Tereza Ramba v Bobulích: Třetí díl natáčela ve vedrech a pokročilém stádiu těhotenství

Utrápená Tereza Ramba v Bobulích: Třetí díl natáčela ve vedrech a pokročilém stádiu těhotenství
Zdroj: Herminapress
S Vojtěchem Kotkem chodila Tereza Voříšková v patnácti letech, později se spolu objevili ve filmu Vlastníci jako manželé.Na červeném koberci během Mezinárodního filmového festivalu Karlovy Vary 2011 se Tereza Voříšková objevila s tehdejším partnerem, režisérem Jiřím Havelkou.Ve filmu Deníček moderního fotra si Tereza zahrála se svým dlouholetým kamarádem Jiřím Mádlem, proto se na premiéře neváhali přivítat polibkem. Zahráli si spolu už v roce 2006 ve filmu Rafťáci.Jak se Kryštof Hádek později veřejně vyjádřil, jeho vztah s Terezou Voříškovou byl velmi bouřlivý, plný rozchodů a návratů. Vzpomínkou zůstane film Bobule, ve kterém si společně zahráli.+ 5 fotek+ 6 fotek

Herečka Tereza Ramba, za svobodna Voříšková, porodila koncem ledna své druhé dítě, dceru Miřenku. Pochvalovala si klid a orgasmický porod. V pokročilém těhotenství s prvorozeným synem Mikolášem přitom zvládla absolvovat krušné natáčení třetího dílu filmové série Bobule a orgasmicky klidná u toho zřejmě nebyla...

Veronika Nováková
Veronika Nováková 11. 02. 2022 13:00

Na televizních obrazovkách se sobotu objeví třetí díl oblíbené filmové série Bobule. Film bude od 20:20 vysílat televize Nova. Jedna z hlavních aktérek Tereza Ramba absolvovala natáčení třetích Bobulí v pokročilém stádiu prvního těhotenství a do poslední chvíle si prý nebyla jistá, zda je dobrý nápad se do toho pouštět. Na jižní Moravě, kde se točilo, totiž vládla čtyřicetistupňová horka.

Tereza Ramba: Lidé na place vedrem omdlévali

Na krušné chvíle ale nakonec herečka vzpomíná ráda, protože prý měla na place zajištěn veškerý komfort. „Točili jsme ve vinohradech, kde bylo i čtyřicet stupňů, ale omdlívali jiní, já naštěstí ne. Já jsem pořád stála,“ prozradila Tereza Blesku.

Orgasmický porod a klidné šestinedělí Terezy Ramba

Herečka aktuálně nabírá síly po druhém porodu, během něhož přivedla na svět dcerku Miřenku. Jak se svěřila na sociálních sítích, porod byl tentokrát orgasmický a těhotenství jiné než to, které zažila u prvorozeného syna Mikoláška.

Orgasmický porod. Když tohle přede mnou někdo po prvním porodu řekl, měla jsem chuť ho umlátit těžkou palicí. Čekala jsem Teodoru, ale přišla Miřenka. Mira. Míra. V takovém klidu a lásce. Jako když se vám do duše rozprostírá zamilovanost. Ve vlnách, v tlaku, kdy každou další sekundou jsi blíž k zázraku a o bolesti se nedá mluvit. Matyáš mi tiskl ruku. Nenechal by mě v tom," píše herečka ve své intimní zpovědi. Pochvaluje si také, jak je Miřenka klidná oproti synovi, kterému s manželem dlouho přezdívali Slunce. „Vývar voní. Byt je uklizený," libuje si Ramba.

Jak to oblíbené herečce slušelo ještě předtím, než založila rodinu, na to se můžete podívat v naší fotogalerii.

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články