Velké loučení v seriálu Ulice: Evžen odletěl do Austrálie, Bedřich se přestěhoval do Opavy

Kdo odešel z Ulice: Evžen začal nový život v Austrálii, Bedřich odjel za dcerou do Opavy
Zdroj: se souhlasem TV Nova
Vztah Evžena (Martin Finger) a Blanky (Linda Rybová) před několika měsíci konečně našel tu správnou cestu.Evžen byl Blance už dlouho oporou.Když Luděk trousil lži o tom, jak to bylo mezi ním a Blankou, Evžen mu chlapským způsobem vysvětlil, aby se od ní držel dál.Ještě než se vztah s Blankou vyvinul do současné podoby, plánoval Evžen odletět do Austrálie a začít nový život. A čas na odchod přišel velmi rychle.+ 11 fotek+ 12 fotek

V seriálu Ulice jsme letos byli svědky několika emotivních loučení. I když se Evženovi moc nechtělo, protože vztah s Blankou byl konečně na dobré cestě, odjel do vytoužené Austrálie. Bedřicha naopak po ukončení vztahu s Alicí už v Ulici nic nedrželo.

Imrich Rešeta
Imrich Rešeta 18. 07. 2022 13:30

Diváky seriálu Ulice letos překvapilo několik neočekávaných návratů. Z mateřské dovolené se vrátila Eliška Bašusová alias Bára a Frantovi znovu vstoupila do života Skyler, i když teď už s tváří Michelle Hansen. Nebyla ale také nouze o odchody. Některé z nich nás doslova šokovaly. Seriál Ulice je teď dostupný na Voyo.

Kam se poděl Evžen z Ulice?

Evžen Šmýd (Martin Finger) se již v březnu rozhodl odletět do Austrálie a začít tam nový život. Netušil, jestli se mu povede získat víza, ale to se ukázalo jako nepodstatná věc. Vztah mezi ním a Blankou (Linda Rybová) se vyvinul tak, že se mu najednou nechtělo odlétat a byl rád, že se celý proces vleče. Dokonce se ukázal jako rytíř v zářivé zbroji a vyřídil si s Luďkem účty za to, že pořád Blance komplikuje život.

Jenže pak to najednou bylo tady, nadešel čas odjezdu. Blanka, která Evžena miluje, připravila rozlučkový den. Neobešlo se to bez komplikací, Evžen dokonce ztratil doklady. Ale nakonec se našly. Bohužel... bohužel pro Blanku a Evžena. Oba by si zasloužili štěstí, ale osud jim nedopřál být spolu. Prozatím. Tohle ale byla jen taková příprava na konec sezony, který přinesl opravdový šok.

Bedřich z Ulice se přestěhoval do Opavy

Adrian Jastraban strávil v seriálu Ulice dlouhých 17 let jako Bedřich Liška. Když prosáklo, že odchází, byl to opravdový šok. Nemířil sice tak daleko jako Evžen, ale i stěhování do Opavy znamená, že se s ním teď nějakou dobu nebudeme vídat.

Když žijete s nějakou rolí sedmnáct let, dojde k průniku vás a vaší postavy. Vaše postava přebírá částečně i vaše charakterové vlastnosti a rysy. A já jsem došel do fáze, kdy jsem začal s Bedřichem ztrácet kontakt. Oddělili jsme se,“ vysvětluje Adrian Jastraban své důvody v materiálech pro novináře. A dodává, že jeho manželce skončila mateřská dovolená, ale děti mají ještě malé, takže chce být víc k ruce.

Bedřichův konec v Ulici však není definitivní. Sám Jastraban požádal tvůrce, aby to zůstalo otevřené. Je tedy možné, že se s ním za nějakou dobu ještě setkáme...

Zdroj informací:

TV Nova: seriál Ulice

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články