Velký problém v Ulici: Máriovi se otočí život vzhůru nohama. Stal se otcem, ale šťastný být nemůže

Malá Sofinka, dcera Mária a Áji je na světě. Co je ale se samotnou Ájou?
Zdroj: se souhlasem TV Nova
Mário je otcem, ale problémy se mu lepí na paty. Jak to dopadne s Ájou? Mário je opravdu svérázný, ale i přesto má srdce na pravém místě.Mário Áju skutečně miluje, ale ona se rozhodla jen ho využít jako všechny ostatní, s nimiž se v životě setkává...Ája má za všech okolností svoje plány, kterých se drží a pomáhají jí vybruslit z malérů. Jak to ale dopadne s plánovaným porodem císařským řezem?+ 2 fotky+ 3 fotky

Mário se těší na miminko dlouho, pár týdnů už dokonce ví, že jeho milovaná Ája čeká holčičku. Malá Sofinka se má narodit právě dnes. Jak to ale všechno dopadne a proč se Mário vrátí z porodnice se slzami v očích?

Zdeňka Nezbedová
Zdeňka Nezbedová 17. 02. 2021 12:00

Ája je zvyklá jít si za svým a využívat okolí ve svůj prospěch. Tak to bylo s jejími partnery i se všemi ostatními lidmi, s nimiž se kdy setkala. Jinak to vlastně ani neumí. Ani její současné těhotenství, které se přiblížilo ke svému konci, nebylo náhodné, a už vůbec ne z lásky nebo touhy po dítěti. Ája se jednoduše potřebovala vyhnout trestu a pravděpodobně i vězení za to, že po jejím „zásahu” málem zemřel bývalý starosta Mastný.

Zamilovaný Mário je slepý

Mário její záměry ve svojí naivitě neprohlédl a do atraktivní Áji, která o něho na oko jevila zájem, se skutečně zamiloval. Neodradilo ho ani to, že s ním odmítala bydlet, sdílet svůj život a další tajemství. I když ho to mrzelo, snažil se milovanou ženu chápat a těšil se na miminko.

Ája měla vlastní plány

Ona to ale všechno vidí jinak, a jak prozradila i svému právníkovi, její cíl měl být brzy splněn. K soudu, který má rozhodovat o jejím dalším osudu, přijde s novorozenětem v náručí. A to by bylo, aby soudce neobměkčila. A Mário? Toho už dál potřebovat nebude. Možná mu dovolí dceru pohlídat, když bude potřebovat. Do budoucna ale počítala raději s chůvou než s otcem svého dítěte, kterému se sama moc věnovat nechce. Kariéra na radnici je pro ni přednější… Jenomže tohle všechno Mário netuší a maluje si na růžovo společnou budoucnost. Chce se o Áju a malou Sofinku, která se má už dnes podívat na svět, postarat, jak nejlépe to dokáže. Jak to ale všechno dopadne? Dostane příležitost, o kterou tolik stojí?

Jak dopadne porod?

Nadešel Den D, který si Ája sama určila k porodu. Rozhodla se, že chce mít všechno pod kontrolou a nebude spoléhat na přírodu. Proto si už před časem zarezervovala termín na císařský řez – a ta chvíle, která by měla být nejkrásnější v jejím i Máriově životě, přišla právě dnes. Příroda se však rozhodla, že to nakonec bude přece jen ona, kdo bude mít v Ájině životě to hlavní slovo. A tak se Mário z porodnice vrátí rozčarovaný a místo oslavy, která měla završit celý slavnostní den, bude potřebovat podporu rodiny Nyklových, do níž vlastně svým způsobem už patří.

Mário na dceru zůstane zatím sám

Možná by se dalo říct, že v tomto případě zasáhla Áju krutá karma, když se její zdravotní stav záhy po porodu dramaticky zhorší a ona musí být ihned převezena na ARO. Mário by měl začít urychleně chystat variantu, že malá Sophie, která se těší dobrému zdraví, půjde z porodnice výrazně dřív než její maminka. Nezařízená ubytovna totiž není nejlepší domov pro novorozence. Navíc zvládl by Mário péči o malou Sophii úplně sám? Nyklovi naštěstí vždycky drží při sobě, a tak se Mário nemusí bát, že by mu nepodali pomocnou ruku. Nejvíc by mohl Mária podržet právě Lumír, který si bohužel zažil něco velmi podobného. Otázkou zůstává, jak se bude vyvíjet Ájin zdravotní stav. Kdy bude mít možnost být se svým dítětem a uvidí vůbec někdy dcerku vyrůstat? To ukážou nadcházející týdny v seriálu Ulice.

Zdroje informací: 

TV Nova

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články