Zákulisí focení SuperWoman Jitky Chizzola: V podvečer nám svítil sám pán Bůh

SuperWoman Jitka Chizzola si focení užila s elegancí a grácií.Jitku Chizzola zpovídala v podcastovém rozhovoru šéfredaktorka magazínu Lifee.cz Markéta Behinová.Generální ředitelka pojišťovny D.A.S., Jitka Chizzola.O vlasy a make-up se postarala vizážistka hvězd, která vystupuje pod pseudonymem Koki.+ 11 fotek+ 12 fotek

Generální ředitelka pojišťovny D.A.S. Jitka Chizzola se na jedno odpoledne proměnila v modelku a díky titulu SuperWoman, který jí udělil magazín Lifee.cz, pózovala před objektivem uznávané fotografky Lucie Robinson. Jak si tento výjimečný den užila, se můžete podívat v našem backstage videu a fotografiích. Co nám o konceptu unikátních fotografií tentokrát prozradila jejich autorka Lucie?

Veronika Nováková
Veronika Nováková 16. 06. 2024 09:30

Naše v pořadí jedenáctá SuperWoman Jitka Chizzola si na focení vyhradila prakticky celé odpoledne a náležitě si jej užila. Ostatně, zájem v ní vzbudila už samotná osobnost fotografky Lucie Robinson. Podcastový rozhovor s Jitkou Chizzola najdete zde a pustit si ho můžete také formou podcastu.

SuperWoman Jitka Chizzola se proměnila v modelku

„Když jsem se dozvěděla, že mě bude fotit Lucie Robinson, okamžitě jsem si dohledala její fotky a procházela jsem je celý večer, protože jsem ji dosud neznala. Doslova jsem si z ní sedla na zadek,“ neskrývala nadšení generální ředitelka známé pojišťovny. Přišlo mi, že snad ani není možné, aby mě někdo takový fotil. Den na to jsme spolu mluvily a byl to tak krásný rozhovor. Myslím, že jsme si skvěle sedly,“ popisuje Jitka Chizzola. „Spadla ze mě tréma, že mě bude fotit někdo, kdo fotil největší světové hvězdy, a kdo dělá tak krásné fotky,“ pochvaluje si sympatická blondýnka, která třicet let kraluje pojišťovně D.A.S.

Jak nám také v rozhovoru prozradila, díky projektu SuperWoman mohla zažít naprosto unikátní zkušenost. „Modelkou jsem nikdy nebyla a nikdy jsem se tak ani necítila. Vždy jsem vyčnívala výškou a mužským typem. Nikdy jsem o sobě v tomto směru neměla takové mínění,“ vysvětlovala nám Jitka Chizzola během focení. K image bájné dokonalé ženy jí ostatně pomohl také stylista Jiří Hofbauer, který ji během focení převlékal do aktuálních trendy modelů.

Být SuperWoman, to si musíte odžít, říká

A jaká by podle Jitky Chizzola měla být skutečná SuperWoman? „Měla by být hlavně svá, protože každá žena je krásná. Záleží také na ženě, co se ze sebe udělá. Každá máme krásno v sobě a záleží jen na tom, jestli jsme schopné udělat ze sebe krásnou ženu, cítit to v sobě. To, co je navenek, je jenom maska,“ míní Jitka, o jejíž dokonalý make-up a také lehce zvlněný účes se ten den postarala vizážistka známých osobností, Kateřina Mlejnková alias Koki. „Samozřejmě, že když vás někdo nalíčí, tak je to vždycky krásné, ale jak se cítíte a jak žijete – to pro mě znamená SuperWoman,“ dodává Jitka Chizzola.

Jitka Chizzola očima fotografky Lucie Robinson

Odpolední focení si užívala také samotná fotografka Lucie Robinson, pro kterou bylo setkání s Jitkou Chizzola defacto splněným snem a popisuje ji jako úžasnou dámu. „O Jitce vím už delší dobu a také z toho, co si o Jitce můžeme přečíst, musíme zákonitě dojít k tomu, že to je skutečně dáma, o které se psát musí a o které musí vědět úplně každý. Vyjma toho, že je krásná, je také úspěšná,“ skládá Lucie Robinson poklonu naší jedenácté SuperWoman.

Ostatně, právě její profesní zásluhy a životní nadhled spojený s elegancí je podle Lucie esence, která z ní dělá skutečnou super ženu. Ne úplně v mladém věku dokázala dostudovat práva. Má za sebou velký kus práce, vede obrovský tým lidí. K tomu všemu je neskutečně příjemná, noblesní a elegantní.“

Focení v kabrioletu ve zlatou hodinku

Jak také Lucie zdůrazňuje, produkce focení byla pro tentokrát náročnější také kvůli zapůjčení žlutého automobilu. S tím výrazně pomohla samotná SuperWoman. „Byla to právě paní Jitka, kdo nám nejvíce pomohl, aby všechno bylo přichystané tak, jak jsme to chtěli mít. Velký klobouk dolů. Fotit někoho tak pohodového a příjemného, to je prostě paráda,“ pochvaluje si Lucie Robinson.

Lucie vycházela během konceptu focení z toho, co má Jitka Chizzola ráda a co dotváří její výraznou osobnost. „Je to vlastně krásný první jarní výlet, kdy vezmete auto, ideálně kabriolet, a vyjedete pryč z města na slunce, do otevřeného prostoru. Chtěli jsme se dostat do nálady blížícího se léta, kdy je auto nejen dopravním prostředkem, ale také jistou formou požitku,“ odhaluje Lucie Robinson svoji ideu. Proto také focení situovala blíže k pozdnímu odpoledni. „Odpolední světlo a poslední odpolední slunce, takzvaná zlatá hodinka, je prostě překrásná. A pokud chcete vyprávět příběh, ve kterém je vám dobře, tak ho tohle světlo dokáže namalovat samo od sebe. Prostě – pán Bůh svítí nejlépe,“ uzavírá Lucie Robinson.

Jaká vládla během focení naší SuperWoman Jitky Chizzola nálada „na place“, na to se můžete podívat v naší fotogalerii.

Související články

Další články