Znáte sílu organické kosmetiky té nejvyšší kvality vyrobené v Česku? Seznamte se s APOTÉKOU.

Znáte sílu organické kosmetiky té nejvyšší kvality vyrobené v Česku? Seznamte se s APOTÉKOU.
Zdroj: www.havlikovaapoteka.cz

Organické kosmetické produkty nás spojují s tou nejčistší krásou přírody. Jde o dokonalou souhru moderní vědy, organických surovin, nekompromisní kvality, receptur prověřených časem a kouzla léčivých bylin.

Speciální projekt
Speciální projekt 08. 06. 2020 20:00

APOTÉKA naučila ženy mnohým kosmetickým a láskyplným rituálům. Do vlasů doporučuje cibuli a fazoli, aby pěkně rostly. Petržel na pleť, aby ji rozzářila a sjednotila. Pleťovou masku naučila ženy používat ráno. To doposud nikdo neudělal.

Navíc si lokální bylinky v APOTÉCE sami pěstují v ekozahradách v Chářovicích nedaleko Prahy. Ty exotické jsou získávány od certifikovaných dodavatelů v té nejvyšší možné kvalitě.

Kam za produkty jedinečných receptur a vůní?

Ne e-shop www.havlikovaapoteka.cz nebo do jednoho z 16 kamenných obchodů v Česku a na Slovensku. První prodejna byla otevřen v Liberci s jedním jediným produktem. Původně mělo být produktů 19, ale majitelka nebyla spokojená s kvalitou. Otevíralo se a na pultech byl jen Havlíkův přírodní zázrak. Mast, která je skvělá a do dneška patří mezi bestselery. Pro naši pleť neexistuje nic lepšího. Pokožku dokonale vyživuje a hydratuje. Dodá jí přesně to, co potřebuje. Lze ji použít jako hutný výživný noční krém, jako masku, také s ní můžete natřít celé tělo a udělat z ní zábal. Věřte, že Vaše tělo ještě nebylo tak hladké a jemné.

Co nového vyzkoušet?

Ochrannou řadu s minerální filtry, díky které si můžeme užít všech krás léta, a to bez jakýchkoliv obav. S touto péčí bude totiž i sluncem vysušená pokožka krásně hydratovaná a hebká.

V čem je Ochranná řada jiná?

APOTÉKA je čistě organická značka, která věří v sílu přírody a nepoužívá ve svých přípravcích chemické filtry, nýbrž filtry minerální bez nanočástic s ECOCERT certifikací. Produkty jsou doslova nabité aktivní látkou AntileukineTM 6, ta oddaluje zčervenání a podráždění pokožky vlivem UV záření. Pokožku zklidňuje a pomáhá chránit její DNA před poškozením, zesiluje účinky ochranných SPF filtrů, hydratuje a zároveň pomáhá redukovat vrásky.

www.havlikovaapoteka.cz

Co dalšího se hodí pro nadcházející slunné dny?

Petrželová řada Krásná zahradnice. Inspirace přišla od zkušených, sluncem ošlehaných zahradnic. Petržel má jedinečné účinky na naši pleť, projasňuje a sjednocuje její tón, redukuje vrásky i pigmentové skvrny. Petržel je nedoceněný zázrak, který má 3krát více vitamínu C než pomeranč. Působí proti únavě, a navíc je považována za afrodisiakum. Staří Řekové z ní pletli věnce pro nejúspěšnější sportovce. Pečující řada s petrželovým olejem, aktivními látkami EPS White, CityGuard+ a Pentavitin®, skvalenem, výtažky z kopřivy, vitaminem E a mnoha organickými oleji obsahuje 4 jedinečné pečující produkty: Denní krém, Noční krém, Noční oční masku, Noční krém na ruce.

www.havlikovaapoteka.cz

Co patří mezi bestsellery?

Mezi bestsellery patří Pečující a čistící maska. Na pleť se nanáší ráno. Ano, je to tak. APOTÉKA naučila ženy používat masku ráno. To dosud nikdo neudělal. Naše pleť je ráno plná nečistot a mazu a když jí pořádně nevyčistíte, nikdy nebude zdravá. Jde o tří minutový ranní rituál. Obecně je skvělé dělat rituály, v životě nám pomáhají udržet si dobrou náladu. Během první minuty pleť vyčistí, v druhé minutě jí vyživí a hydratuje a ve třetí uzavře póry. Nastartuje pleť pro celý den. Maska je dnes ikonickým produktem APOTÉKY. K dispozici je hned v několika velikostech.

www.havlikovaapoteka.cz

Řada nápadů a lásky

Za APOTÉKOU stojí řada nápadů a lásky. O jejím vzniku, dodržování kvality nebo hlavní filozofii se dočtete na www.havlikovaapoteka.cz. Po otevření webu jako by na vás sálala svěžest přírody a bylinek i čerstvost produktů. APOTÉKA si dala za úkol přenést osobní přístup, na který jsou zákaznice zvyklé z kamenných prodejen, právě sem.

Podívejte se do herbáře

Navštívit můžete sekci Herbář, kde je popsáno 109 ingrediencí, které se při výrobě produktů používají a také jednotlivé popisky využívaných látek. Zákazník má tak možnost přečíst si, na co je dobrý chmel, cibule, brusinka a další dary naší přírody. Nebo si může jednoduše nastudovat, co je to například aktivní látka Pentavitin a jak funguje.

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články