5 fešáků ze seriálu Ultimátum: Drsný Marko Igonda, charismatický Milan Bahul i uhlazený Ján Koleník

5 fešáků ze seriálu Ultimátum: Drsný Marko Igonda, charismatický Milan Bahul i uhlazený Ján Koleník
Zdroj: Profimedia/Herminapress/koláž Lifee
Slovenský herec Ján Koleník (42) je u nás známý díky seriálu První republika. Zahrál si muže s pověstí válečného hrdiny, který musí převzít rodinnou firmu.Ján Koleník hraje také v českých romantických komediích, mohli jsme ho vidět ve filmech Šťastný nový rok 2: Dobro došli a V létě ti řeknu, jak se mám.Ján Koleník patří mezi muže, kteří se umí dobře oblékat.Ján Koleník se momentálně objevuje v seriálu České televize s názvem Ultimátum jako policejní vyjednávač Dan Andrik.+ 16 fotek+ 17 fotek

Seriál Ultimátum z dílny České televize je nejen napínavý, ale také je v něm k vidění spousta charismatických herců. Vedle Jána Koleníka se zde objevuje Milan Bahul, Marko Igonda, Ján Jackuliak a Peter Kočiš. Který je váš favorit?

Imrich Rešeta
Imrich Rešeta 01. 05. 2022 12:00

Ján Koleník je patrně nejznámějším slovenským hercem v seriálu Ultimátum. Vidět jsme jej mohli ve výpravném seriálu První republika, ale nedávno se objevil také ve dvojici romantických komedií Šťastný nový rok 2: Dobro došliV létě ti řeknu, jak se mám. V Ultimátu není jediným charismatickým fešákem. Znáte i ty další?

Marko Igonda ze seriálu Ultimátum

Rodák ze Žiliny působí nekompromisním dojmem, není divu, že v Ultimátu hraje šéfa ochranky ministra vnitra. Objevil se také v Kriminálce Staré město a slovenské verzi seriálu Zoo. Z filmů můžeme zmínit Milence a vrahy (2004) nebo drama Hannibal - Zrození (2007).

Podle deníku Super.cz relaxuje Marko Igonda (48) nejraději v přírodě a miluje hory. „Potřebuji reset, protože v poslední době jsem hrál těžké role," říká herec. Má čtrnáctiletou dceru Marii, která si sice vyzkoušela povolání rodičů, herectví i dabing, ale chce být forenzní analytička. Markovou manželkou je Hana Igonda Ševčíková, kterou si možná pamatujete jako Mařenku ze seriálu Arabela se vrací aneb Rumburak králem Říše pohádek.

Milan Bahul ze seriálu Ultimátum

Bratislavský rodák chtěl být původně leteckým mechanikem, ale pak dostalo herectví přednost. Výrazný herec se objevil třeba v dramatu Juraje Jakubiska Nejasná zpráva o konci světa (1997), ale u nás jej známe především díky seriálům Ordinace v růžové zahradě a Dobrá čtvrť.

Podle deníku Pluska.sk "přiznal" Milan Bahul (61) až na nedávné premiéře seriálu Ultimátum svou o 21 let mladší partnerku, herečku Andreu Martvoňovou. Jsou spolu od roku 2014, ale na veřejnosti se moc neukazovali. Žili spokojeně takříkajíc mimo světel reflektorů. Brát se zatím nechystají.

Na další fešáky ze seriálu Ultimátum se můžete podívat do galerie.

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Související články

Další články