Adriana Sobotová (61) o vztahu s manželem Luďkem (80): Radost mu dělají mé šunkofleky, trochu smutek, že nemáme vnoučata

Adriana Sobotová (61) o vztahu s manželem Luďkem (80): Radost mu dělají mé šunkofleky, trochu smutek, že nemáme vnoučata
Zdroj: Herminapress
Adriana Sobotová a Luděk Sobota se synem Ladislavem. Luděk Sobota má ještě z předchozího manželství syna Roberta.Luděk Sobota oslavil na konci května 80. narozeniny.Podle Adriany Sobotové lze většinu splínů vyřešit společným kafíčkem nebo vínečkem.Syn Ladislav se svou přítelkyní. Vnoučat se ale manželé zatím nedočkali. + 6 fotek+ 7 fotek

Manželka komika Luďka Soboty (80) Adriana (61) promluvila v rozhovoru pro Lifee.cz o hercových nedávných osmdesátinách. Prozradila také, čím nejhezčím jí Luděk vyznal lásku, jaké je jeho oblíbené jídlo, nebo jak řeší případné krize. Kdy se herecký pár dočká vnoučat? A proč tráví nejvíce času na tenisovém kurtu?

Veronika Nováková
Veronika Nováková 09. 06. 2023 12:00

Podle manželky herce Luďka Soboty (80) Adriany (61) se čerstvý osmdesátník drží pevného zdraví, ale do společnosti se mu nechce. Proto neměl ani žádná velká očekávání ohledně oslavy kulatých narozenin, které měl 27. května.

"On nemá rád oslavy. Obecně je velký introvert. Říkal, že si nedokáže představit žádnou velkou oslavu," prozrazuje Adriana v našem rozhovoru. A jaký dárek svému muži věnovala? "K narozeninám jsem mu proto pronajala dům na Sicílii, kde jsme byli úplně sami, respektive s partičkou asi šesti lidí," vypráví herečka, která svému muži denně vaří a dohlíží také na jeho fyzickou kondici.

Adriana Sobotová a její módní tipy

Adriano, potkáváme se na módní přehlídce návrhářky Martiny Pipkové Loudové. Jaký střih šatů vám osobně nejlépe sedí?

Určitě jsou to delší rukávy a nemám tolik ráda pásky. Raději mám šaty volnějšího střihu a miluji šaty, které jsou délkově ke kotníkům.

Hodnotí vaše oblékání také váš muž?

Můj muž je úžasný, protože de facto hodnotí zpětně. Vezmu si na sebe třeba šaty, které jsou dva roky staré, a on mi pochválí, jak úžasné mám dnes šaty. Nevím, jestli si mě tolik všímá. Dnes mě v šatech také viděl, ale neřekl nic.

Jak vám nejvíc romanticky vyslovil poklonu? Přinesl třeba květinu?

Ne. Řekl mi, že mě má rád, protože jsem jedna z těch, která má - podle něj - ten největší smysl pro humor.

Luděk nejvíc miluje mé šunkofleky

Jak se tato vaše společná vlastnost projevuje?

Na vtipy si oba moc nepotrpíme. Ale cokoliv řekneme, stačí abychom se na sebe podívali, a víme, o co jde. Kdykoliv zkrátka řekne nějakou narážku, já hned vím a umím ho přebít - nebo naopak. Opravdu máme společný smysl pro humor a myslím, že tohle nás v manželství pořád drží.

Na to jsem se chtěla zeptat - co děláte, když máte splín? Dáte si společně kafíčko?

My si dáme vínečko. Kafíčko a vínečko, to je pro nás nejvíc. U toho vínečka všechno hezky probereme. Myslím, že společné máme také to, že si hodně povídáme. Mluvíme, mluvíme a jsme schopni si povídat několik hodin v kuse. To je nesmírně důležité, kór v této době sociálních sítí a internetu. Přijde mi, že je to vlastně takový umělý svět a my žijeme pořád hezky po staru.

Máte nějaké společné rituály?

Když to jde, tak spolu každý den obědváme. A já také skoro každý den vařím.

To jste ale dobrá! Kdo vymýšlí jídelní lístek?

Je to tedy hrozné, ale vymýšlím ho já - a většinou osvědčeným postupem "co dům dá". Když nemám inspiraci nebo nejdeme na žádný velký nákup, tak uvařím úplně prostě. A Luděk je skromný, celkem mu ode mne chutná.

Které jídlo je jeho oblíbené?

Šunkové fleky! A já je dělám s uzeným.

Na vnoučata stále čekáme

Jak se dařím vašim dětem?

Luděk má z prvního manželství syna Roberta a my máme spolu Láďu. A ten ještě není ženatý, nemá ani vnoučata. Já už bych kolem sebe nějakou drobotinu ráda viděla, ale od Ládi zatím vnoučátka nemáme. Snad se toho dožijeme.

S rodinou hrajete společně tenis, je to tak?

No jasně - a ten hrajeme pořád. Asi třicet metrů od domu máme velké sportoviště, které jsme si pronajali. Můj syn si tam vybudoval posilovnu, zrekonstruovali jsme bar, máme tam tenisový kurt, antukový kurt a fotbalové hřiště. Tam trávíme veškerý čas a jako rodina ten areál spravujeme. Vidíte, a to jsou ty rituály! Je tam bar, takže vínečko si dopřát můžeme, a také skvělá parta. Seskupili se tam prima lidé z okolí, takže tam je nám to sympatické.

Bude letos také nějaká letní dovolená?

My už jsme byli na Sicílii. Můj muž měl 27. května osmdesátiny a on nemá rád oslavy. Obecně je velký introvert. Říkal, že si nedokáže představit žádnou velkou oslavu. K narozeninám jsem mu proto pronajala dům na Sicílii, kde jsme byli úplně sami, respektive s partičkou asi šesti lidí. Tam jsme to oslavili.

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články