Alain Delon: Rebel a sukničkář, který na stará kolena žije jen se psy

Delon
Zdroj: Wikimedia Commons/ Georges Biard, CC BY-SA

V případě herce Alaina Delona (84) by se dalo říct, že tak dlouho se chodí se džbánem pro vodu, až se ucho utrhne. Kdysi proslulý milovník a sukničkář tráví své stáří ve společnosti čtyřnohých miláčků.

Kamil Šivák
Kamil Šivák 01. 09. 2020 11:35

Alain Delon je francouzský filmový a divadelní herec a známou celebritou se stal již ve svých třiadvaceti letech. Někteří mu přezdívají Brigitte Bardot v mužském provedení. Jeho život je plný milostných afér, které však vyústily v život v osamění.

Rebel od narození

Pokud někdo vyrůstal ve skutečně dysfunkční rodině, byl to právě Alain Delon. Úplné rodiny si užil jen čtyři roky, pak jeho výchovu svěřili jednomu vězeňskému dozorci. Ale ani u nových pěstounů na něj neměl nikdo čas, a tak se postupně zatvrdil.

Vytvořil se u něj silný odpor k jakýmkoli autoritám. Střídal školy, nějakou dobu dokonce žil u jezuitů. Ti na něj naléhali, aby se stal knězem, avšak marně. Alain se nenechal zlomit. Poté, co se vyučil řezníkem, se nechal naverbovat do armády. Po návratu pracoval jako číšník a prodavač. Pokud však byl zájem, neváhal dělat za jistou úplatu ženám společníka.

Náklonnost k oběma pohlavím

O ženy se začal Delon zajímat již v útlém věku. Neměl problém danou dívku oslovit a případně se do ní zamilovat. První vážnější vztah měl s herečkou Romy Schneider. Jenomže nedokázal být věrný a začal si s německou zpěvačkou Nico Paffgen. Vztah se tak začal pomalu hroutit.

O rok později si vzal herečku Nathalii Barthelémy. Jenomže zase došlo na nevěru. Ač se snažil sebevíc, nedokázal si své vztahy udržet. Poměr měl se spoustou žen, včetně Claudie Cardinale a Brigedtte Bardot. Rozvodem pak skončily i jeho další dvě manželství. Alain se však neohlížel jen za ženami, ale i za muži. Se svou bisexualitou se vlastně nikdy netajil.

Současný svět je k ničemu

Na stará kolena se stal z Alaina Delona skoro poustevník. Již nevyhledává společnost žen, raději svůj čas tráví se psy. Tím posledním je ovčák Louba. “Ze současného světa je mi na zvracení, vše se točí jen okolo peněz,” prohlásil herec.

Veškerou svou lásku tak soustřeďuje na svého psa. A v souvislosti s ním odhalil jedno bizarní přání. Kdyby náhodou zemřel dříve než jeho čtyřnohý mazlík, měl by být jeho pes, těsně před Alainovým skonem, uspán injekcí, aby mohli zemřít oba a najednou.

Zdroj textu: Muži v Česku, Blesk

Zdroj fotek: Wikimedia Commons

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články