Nestárnoucí kráska Andrea Verešová prozradila své tipy, jak se i po čtyřicítce udržet ve formě

Nestárnoucí kráska Andrea Verešová prozradila své tipy, jak se i po čtyřicítce udržet ve formě
Zdroj: Herminapress
Modelku Andreu Verešovou jsme zastihli během příprav na slavnostní zahájení filmového festivalu Febiofest.Do kadeřnického salónu dorazila modelka v teniskách a džínách.Na koleni měla Andrea Verešová zdravotní ortézu.Andrea Verešová nám přiznala, že se zřejmě nevyhne operaci kolena.+ 4 fotky+ 5 fotek

Modelka Andrea Verešová (41) jde z jedné akce do druhé. Po slovenském Fashion Weeku nechyběla minulý týden na slavnostním zahájení pražského Febiofestu. Na něj dorazila s přetrženými vazy v koleni, přesto si večer užila. Webu Lifee.cz se dvojnásobná maminka svěřila, jak se i po čtyřicítce udržuje ve formě, a poradila také, jak se nejlépe připravit na blížící se plavkovou sezónu.

Veronika Nováková
Veronika Nováková 04. 05. 2022 12:00

„Veškeré přípravy na Febiofest jsem letos nechala na kamarádovi a šikovném stylistovi Martinu Gruntorádovi. Na dálku jsme konzultovali výběr šatů i doplňky. Finální volbu jsem nechala na něm a jsem ráda, že se na něj můžu spolehnout," vysvětluje Andrea Verešová, která na slavnostní zahájení Febiofestu nakonec vynesla okouzlující fialovou róbu z dílny mladé návrhářky Natalie Dufkové. Její cena se odhaduje na více než 30 000 korun.

Andrea Verešová obula podpatky vzdor zranění kolena

Ještě než modelka šaty oblékla, musela v salónu Franck Provost, kde se připravovala, odložit ortézu. Ta jí prosvítala pod džínami. „Bohužel mě již delší dobu trápí přetrhané vazy v koleni. Je to důsledek nehody na lyžích. Jistou dobu jsem se s tím snažila žít a koleno posilovat, ale nedávno jsem si ho při sportu opět poškodila a od té doby se to pořád ozývá," prozradila Andrea Verešová.

„Koleno se ne a ne se zahojit a dělá mi starosti. Není stabilní, je pořád oteklé a také nemůžu dlouho stát nebo chodit v podpatcích," popisuje modelka, která podpatky obula i při zahájení festivalu. Snažím se být profík, ale asi se nevyhnu operaci," dodává smutně.

Jak se Andrea Verešová chystá na plavkovou sezónu?

S příchodem jara většina z nás, Andreu nevyjímaje, řeší blížící se plavkovou sezónuZákladem je cítit se ve svém těle dobře a uchovat si mladého ducha. Já se snažím každý den si vyhradit alespoň půlhodinu pro sebe a na cvičení, které jsem si oblíbila," prozrazuje modelka, která zbožňuje jógu, pilates, plavání nebo sestavu cviků Pět tibeťanů.

„Důležité je naslouchat svému tělu a dopřát mu to, co nejvíc potřebuje. Správně dýchat, meditovat, dodržovat zdravou životosprávou, hodně spát a nezapomínat na kvalitní kosmetiku a doplňky stravy -  vitaminy a minerály," radí Andrea Verešová. „A samozřejmě kvalitní kolagenový produkt. Nejlépe mořský ve vyšší koncentraci a v bio aktivní kvalitě, který bude dobře vstřebatelný," přidává svůj tip. To víte, s věkem je to už skoro povinnost," směje se čtyřicátnice Andrea, maminka dvou dětí, která na svůj věk rozhodně nevypadá.

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články