Našli jsme sestru Taťány Kuchařové Livii: Mladší kopie Miss World má zajímavou práci

Našli jsme sestru Taťány Kuchařové Livii: Mladší kopie Miss World má zajímavou práci
Zdroj: Herminapress
Livie Kuchařová je mladší sestrou Taťány Kuchařové.Maminka děvčat Taťána se věnuje malování obrazů. Umělecký talent se v této rodině zřejmě dědí.Modelka Taťána Kuchařová má kromě Livie ještě nejmladší sestru Kristýnu. Ta se ve společnosti neobjevuje.Livie Kuchařová je talentovanou zpěvačkou a svými koncerty doprovázela akce České Miss. Teď se k hudbě vrací.+ 5 fotek+ 6 fotek

Mladší sestra modelky Taťány Kuchařové (34) Livie (29) nikdy neměla ambice vstoupit do světa modelingu. Před lety se ale v showbyznysu pohybovala. Jak prozradila webu Lifee.cz, dnes už do Prahy nejezdí a raději se věnuje různorodým aktivitám v rodném Opočně. Jaký má vztah se starší sestrou? A proč ji lidé přirovnávají k Báře Basikové?

Veronika Nováková
Veronika Nováková 03. 05. 2022 08:00

Dělí je od sebe pět let, pouhé tři centimetry výšky a barva očí. Livie, mladší sestra Miss World 2006 Taťány Kuchařové, jako by jí z oka vypadla. Ještě před pár lety jsme ji mohli vídat ve společnosti, poslední dobou se ale za ní v mediálním světě zavřela voda. Web Lifee.cz se proto Livii rozhodl kontaktovat a zjistit, jak se má.

Sestra Taťány Kuchařové pracuje ve školce

Pracuji ve školce jako paní učitelka. Od září budu na částečný úvazek učit také zpěv. Těším se, že to bude příjemná změna. K tomu občas pořádám různé ženské kruhy," vypráví Livie, která se věnuje například hlubinné regresní terapii nebo předporodním rituálům. Vrátila jsem se do Opočna, do Prahy už moc nejezdím. Když začala pandemie covidu, nebyl žádný důvod tam jezdit," vysvětluje sestra Taťány Kuchařové. Kromě ní má Livie ještě o tři roky mladší sestru Kristýnu (26). „S Táňou se pořád vídáme, to je jasné. Ona jezdí častěji k nám do Opočna než já za ní do Prahy," vysvětluje.

Livie Kuchařová prý na modelku nemá výšku

Celoživotní vášní Livie Kuchařové je muzika a zpěv. Jak nám prozradila, nikdy neměla ambice uspět v modelingu po vzoru své starší sestry. „Nikdo mě do toho nenutil, takže nebyl důvod. Nemám na to výšku ani tělesné proporce," míní Kuchařová. „Dobře, proporce by se možná nějak zvládly, s tím problém nemám - stačilo by se víc hýbat a zdravěji jíst. Ale s tou výškou už nic nenadělám. Ségra je vyšší, takže bylo rozhodnuto," krčí Livie rameny.

Prorazit s příjmením Kuchařová bylo těžké

„Moc jí fandím. Určitě to nebude mít snadné prorazit s příjmením Kuchařová,“ řekla před lety deníku Aha! na sestřinu adresu Taťána Kuchařová. Byla to právě ona, kdo jí před lety pootevřel dveře do showbyznysu, ale Livii prý vadilo, že je s Táňou neustále spojovaná. Dokonce měla uvažovat o změně příjemní, aby se vymanila z jejího stínu.

Na hudebním poli se jí ovšem dařilo už tenkrát. V roce 2006 nazpívala se svou učitelkou zpěvu sestřin televizní medailonek a o rok později už vystupovala v rámci akcí České Miss po celé republice, včetně finálového večera. Před deseti lety zkusila štěstí také v televizní soutěži Česko Slovensko má talent.

Hlasem se Livie Kuchařová podobá Báře Basikové

Hudbě se věnuje dodnes, ale zatím jen v rámci královehradeckého kraje. „Není to denně, mám i jiné aktivity. Včera jsem například vystupovala v Hradci Králové s Matyášem Novákem a za měsíc mě čeká koncert s kamarádkou, která hraje na klavír," říká skromně Livie.

Barvu jejího hlasu někteří přirovnávají k Báře Basikové. „Měla jsem i vánoční koncerty a doufám, že klapnou i letos. Chtěla bych ještě dodělat nějaké písničky. Zatím je to celé hodně v plenkách," dodává Livie, která nejčastěji zpívá české i světové převzaté písně a šansony. Pracuje ovšem také na vlastní tvorbě.

Pokud si její hlas chcete poslechnout, můžete tak učinit ZDE.

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články