Barokní party TV Prima: Dcera Jiřího Dvořáka v dobovém kostýmu, Burešová v teniskách a „Laskonka“ s odhaleným bříškem

Barokní party TV Prima: Dcera Jiřího Dvořáka v dobovém kostýmu, Burešová v teniskách a „Laskonka“ s odhaleným bříškem
Zdroj: Herminapress
Eva Burešová, hvězda seriálu ZOO, oblékla neformální barevné sáčko, bílé tričko, džíny a tenisky. Herečka Veronika Freimanová pózuje s Evou Burešovou a s Šárkou Krausovou. Freimanová si na večírek vyšla v květovaných letních šatech, které doplnila elegantními střevíčky v pudrové barvě. Herečka Sandra Nováková patřila mezi nejlépe oblečené ženy večera. Vynesla působivý fialový kalhotový kostým, pod který oblékla růžový top s odhalenými rameny. Sandru doprovázel manžel, režisér nového seriálu Banáni, Vojtěch Moravec. Také on se oblékl, jak se sluší a patří na společenskou událost.+ 30 fotek+ 31 fotek

Letní večírek televize Prima se konal v honosných prostorách Trojského zámku a přáním pořadatelů bylo ozvláštnit oděv návštěvníků o barokní prvky. Tomu nakonec dostála pouze dcera herce Jiřího Dvořáka, Anna, která na akci prezentovala nový historický seriál Eliška a Damián. Eva Burešová oblékla džíny a tenisky, stejně jako Láďa Hruška. Za skutečnou dámu ovšem byla Sandra Nováková v barevném kalhotovém kostýmku.

Veronika Nováková
Veronika Nováková 04. 08. 2023 11:20

Nový historický seriál Eliška a Damián startuje na obrazovkách televize Prima už v sobotu 2. září. Hlavní hvězdy seriálu, Robert Urban (37), Jan Komínek (29) nebo Anna Dvořáková (21), tak na honosný večírek v romantických zahradách Trojského zámku skutečně přišly oděné do svých seriálových kostýmů.

Představitelka seriálové Elišky Emma Smetana (35) byla z pochopitelných důvodů omluvena, protože její postava žije v seriálu v současnosti a obléká tedy výhradně civilní oblečení. Přišla v černém pánském kostýmku, který oblékla na holé tělo. Jak uvedla v rozhovoru pro Lifee.cz, na oblékání jí v poslední době nezbývá příliš času. "Oblékám především to, co doma najdu čisté," žertovala. Někteří z VIP hostů televize Prima ovšem nepsaný formálnější dress code večírku neprosto prvoplánově přehlíželi.

Eva Burešová v tričku a teniskách

Málokdo ten večer poznal mezi příchozími hvězdu seriálu ZOO Evu Burešovou (30). Mezi elegantními sáčky a letními sukýnkami totiž mezi hosty působila, jako by si spletla brány zahrad s venkovním posezením u restaurace. Oblékla džíny, bílé tričko a červeno-černé sáčko, přičemž k obutí si vystačila s teniskami. Nutno dodat, že nebyla jediná. Podobně se na večírek oblékli například kuchař a všeuměl Láďa Hruška (45) nebo bavič Richard Genzer (56).

Většina dam ale skutečně sáhla po letních šatech nebo koktejlkách s lodičkami. O žádaný barokní prvek si potom návštěvnice snadno vystačily se škraboškami, které hostesky rozdávaly u vchodu.

Sandra Nováková za dámu v kalhotovém kostýmku

Ukázkovým párem byla naopak herečka Sandra Nováková (41) se svým manželem, režisérem Vojtěchem Moravcem (36). Ten stojí za novým seriálem TV Prima, Banáni, kam svoji manželku také obsadil. Na televizním večírku proto nesměli chybět. Sandra oblékla slušivý tmavě fialový kalhotový kostým a provokativní top bez ramínek v broskvové barvě. Komplet doplnila fialovo-zlatou kabelkou značky Furla a také masivním zlatým náramkem a náušnicemi s perlami. Nechyběly béžové lodičky. Manžel doprovázel svoji choť v dobře padnoucím světle šedém pánském obleku.

Mezi další vydařené dámské modely potom patřily saténové šaty dabérky Stanislavy Jachnické (57), růžové Barbie koktejlky herečky Terezy Blažkové (30), šik kalhotový kostým moderátorky Markéty Fialové (52) nebo černý overal moderátorky Soni Porupkové (32).

Jak jim to slušelo, se můžete podívat v naší fotogalerii.

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články