Chůva Fajn Fran Drescher slaví 63. narozeniny: V životě toho prožila spoustu - setkání s UFO i rakovinu

Fran Drescher, Chůva fajn
Zdroj: Wikimedia Commons, Gage Skidmore, CC BY-SA 3.0
Fran Drescher je americká herečka, kterou čeští diváci znají ze seriálu Chůva k pohledání. V pubertě měla zažít setkání s UFO.
Také se musela vypořádat se znásilněním.V sitcomu Chůva k pohledání se objevilo přes sto celebrit.Jednou z celebrit byl i Donald Trump. 
+ 2 fotky+ 3 fotky

Snad nejslavnější chůva na světě, Fran Drescher, slaví 63. narozeniny. Ve svém životě si už prošla mnohým. Postihla ji nejen rakovina, ale jak sama prozradila, i věci, potažmo zážitky, které se stávají jen hrstce lidí. Třeba setkání s mimozemskou civilizací.

Kamil Šivák
Kamil Šivák 30. 09. 2020 08:00

Francine Joy Drescher se narodila 30. 9. 1957. Je americkou herečkou, bavičkou a aktivistkou. V roce 1973 se umístila na druhém místě v soutěži Miss New York Teenager. Největší úspěch zaznamenala se seriálem Chůva k pohledání. V roce 2008 byla jmenována diplomatkou.

Loupež a znásilnění

Rok 1985 byl pro Fran ve znamení velmi traumatizujícího zážitku. Do jejího domu se vloupali dva lupiči. Zatímco jeden kradl, druhý Fran a její kamarádku znásilnil. Její manžel tomu musel přihlížet. Neměl ani na vybranou, protože byl spoutaný.

Se svým temným tajemstvím se dokázala veřejnosti svěřit až o mnoho let později. Poprvé se o tom rozpovídala až v show Larryho Kinga. Nadobro se s tímto nepříjemným zážitkem vyrovnala ve své knize Cancer Schmancer. Největší zadostiučinění pocítila, když byl útočník odsouzen ke dvěma doživotním odnětím svobody.

Rakovina dělohy

Její diagnóza byla běh na dlouhou trať. Celé dva roky chodila na různá vyšetření, ale nikdo na nic nepřišel, respektive se neustále vyvracela možnost rakoviny. Až v roce 2000 byla herečka hospitalizována v nemocnici Cedars Sinai.

Až pak jí lékaři diagnostikovali rakovinu dělohy. Nedalo se nic dělat, musela se provést hysterektomie. Zřejmě to ale bylo rozumné rozhodnutí, neboť po operaci nemusela herečka podstoupit žádné další léčení.

Viděla UFO

Fran Drescher se měla prý také setkat v pubertě s mimozemskou civilizací. Zatímco většina lidí by tento zážitek hodnotila jako negativní, Fran v něm viděla pravý opak. Právě mimozemšťané ji měli dát dohromady s jejím exmanželem. Žili spolu sice jednadvacet let, nicméně její manžel se poté rozhodl říci pravdu, že ho spíše než ženy přitahují muži.

“Peter a já jsme viděli UFO ve stejném věku, ačkoli jsme se předtím vůbec neznali. Když jsme se pak potkali, zjistili jsme, že nás pojí stejné zážitky. Myslím si, že nás to nějak spojilo dohromady. Jako bychom byli k našemu setkání naprogramováni,” řekla herečka. Její manžel však toto přesvědčení nesdílel. Její slova u něj spíše vyvolávala úsměv na tváři. Kdo z nich měl asi pravdu? Fran, nebo její manžel Peter?

Zdroje informací:

Wikipedia.cz: Fran Drescher

TV Prima: Chůva k pohledání

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články