Daru Rolins a Pavla Nedvěda čeká pompézní oslava 50. narozenin: Na podzim v Itálii to rozjedeme, slibuje zpěvačka

Daru Rolins a Pavla Nedvěda čeká pompézní oslava 50. narozenin: Na podzim v Itálii to rozjedeme, slibuje zpěvačka
Zdroj: Se souhlasem Dary Rolins
Pavel Nedvěd a Dara Rolins slaví tento rok 50. narozeniny.Ačkoli mají narozeniny několik měsíců po sobě, oslavu se rozhodli udělat společnou. Jak jinak než v Itálii.V Itálii se totiž bývalý záložník Pavel Nedvěd dál věnuje fotbalu, i když už jako funkcionář.Dara Rolins tvoří s Pavlem Nedvědem pár něco málo přes rok. V červenci oslavili první výročí.+ 8 fotek+ 9 fotek

V úterý 30. srpna slaví bývalý fotbalista Pavel Nedvěd 50. narozeniny. Stejné jubileum pak letos v prosinci čeká také jeho partnerku Daru Rolins. Magazínu Lifee.cz zpěvačka exkluzivně prozradila, kde a hlavně kdy proběhnou pompézní oslavy. A je v plánu také svatba?

Veronika Nováková
Veronika Nováková 30. 08. 2022 08:00

Není to tak dlouho, co Dara Rolins s Pavlem Nedvědem oslavili první výročí vztahu, a už je čeká další velká párty - tentokrát půjde o dvojité padesátiny. Zpěvačka se netají tím, že ráda slaví všechny své důležité milníky, proto ani dvojnásobné padesátiny nezůstanou bez povšimnutí. Kde se zamilovaný pár chystá "zapařit"?

Dara Rolins oslaví padesátiny

Slavit budeme společně v Itálii a to někdy uprostřed toho období,” prozradila Dara magazínu Lifee.cz. Naráží na fakt, že zatímco Nedvěd slaví padesátku už na konci srpna, ona si na své narozeniny počká do 7. prosince. „Takže na podzim bude v Itálii velká party a těším se, že oslavíme narozeniny společně,” říká zpěvačka, která je od přiznání vztahu s bývalým fotbalistou dokonale šťastná.

Pavel Nedvěd už Daru seznámil s rodinou

Podle webu Novycas.sksportovec seznámil Daru se svou rodinou„Strávili jsme tam noc, dali jsme si večeři u nich na zahradě, grilovali jsme a bylo to velmi příjemné, takže už se známe všichni se všemi," popisuje zpěvačka setkání.

A proběhlo také seznámení otce Dařiny dcery Laury Matěje Homoly se zpěvaččiným současným přítelem„Laura sama a velmi přirozeně zjistila, že má Pavla taky ráda, takže hurá,“ prozradila zpěvačka v pořadu Showtime. Setkání Homoly s Nedvědem prý iniciovala Laura osobně. „Bylo to hrozně fajn, dali si kafe, dokonce společně přestěhovali Lauře pracovní stůl – muži, jak se patří,“ usmívá se Dara Rolins.

Svatba? Ta není na pořadu dne

Dočkáme se snad brzy svatby? „Svatba nikdy nebyla a ani není na seznamu mých přání, takže to neřeším. Spíš si přeju, abychom byli šťastní, měli důvod se smát a cestovat," vypočítává Dara Rolins.

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články