Dcery slavných otců: Viktorie od Genzera chce brzy rodinu, Anna od Jiřího Dvořáka je slavnější než táta

Dcery slavných otců: Viktorie od Genzera chce brzy rodinu, Anna od Jiřího Dvořáka je slavnější než táta
Zdroj: Herminapress/koláž Lifee
Dcera herce Maroše Kramára Tamara (vpravo) aktuálně rozjíždí pěveckou kariéru - a daří se jí skvěle.Manželé Pavel Šporcl (49) a Bára Kodetová (52) vychovávají tři dcery - Lily (21), Violetu (15) a Sophii (13).Herec Jiří Dvořák přišel na inauguraci prezidenta Petra Pavla v doprovodu půvabné dcery Anny.Anna Dvořáková chodí se svým otcem na společenské akce poměrně často.+ 13 fotek+ 14 fotek

Jsou charismatičtí, úspěšní a doma skrývají poklady, které veřejnosti ukazují málokdy. Řeč je o slavných českých pánech, kteří se pyšní půvabnými dcerami. Annu Dvořákovou (21) například na TikToku sleduje více než milion fanoušků, dcera Maroše Kramára Tamara (22) zase visela na billboardu na newyorské Times Square.

Veronika Nováková
Veronika Nováková 01. 04. 2023 08:00

Ne náhodou se říká, že tatínkové by si měli na dospívající slečny pořídit zbrojní průkaz. Dcery slavných otců jsou toho nejlepším důkazem. Zatímco krásná Tamara Kramárová kouzlí s kytarouViktorie Genzerová (21) studuje a pomalu pomýšlí na založení rodiny. A co myslíte, jsou holky svým tátům v něčem podobné?

Richard Genzer bude možná brzy dědečkem

Dcera baviče Richarda Genzera (56) a zpěvačky Lindy Finkové (54) Viktorie (21) získala v roce 2021 bakalářský titul na vysoké škole a ve studiu pokračuje. Nevypadá to tedy, že by šla ve šlépějích svých rodičů. „Viktorka už žije sama, respektive sestěhovali se s přítelem do společného bydlení. Mají pejska a žije dospělým životem. Ještě má před sebou poslední rok vysoké školy a k tomu dělá brigády," upřesnila pro Lifee.cz Linda, která se s Richardem nedávno po letech oficiálně rozvedla.

Jejich půvabná blonďatá dcera už prý pomýšlí na založení rodiny„To ona určitě bude chtít. Zatím si pro začátek koupili psa, i když jsem jim radila, ať to udělají obráceně. Myslím, že teď chce hlavně dodělat školu a potom přijdou na řadu děti. Ona je taková cílevědomá, v dobrém slova smyslu. Děti samozřejmě chce a chce je dřív, než jsem je měla já," říká Linda Finková, která poprvé rodila v 33 letech. Vypadá to tedy, že by se měl Richard Genzer začít rychle připravovat na roli dědečka.

Dceru Jiřího Dvořáka sledují statisíce lidí

Dcera Báry Munzarové (51) a Jiřího Dvořáka (56) Anna (21) má na sociální síti TikTok přes 1,2 milionu fanoušků - především z Ameriky. Právě tam by se mladá kráska ráda přestěhovala za prací a absolvovala zde kurzy herectví. Do svého videoklipu už ji obsadil zpěvák Radek Banga a zahrála si také v televizním filmu Klec nebo seriálu Hlava medúzy.

Já jsem spíš takový bavič, opravdu tam (na TikTok - pozn. red.) nenatáčím reklamy, nějaké silnější názory… Spíše dávám videa s tématikou Harryho Pottera nebo Marvel filmů. To, co baví mé vrstevníky,“ popisuje v rozhovoru pro Český rozhlas vnučka Luďka Munzara (†85) a Jany Hlaváčové (85). Právě babička ji prý naučila správně vyslovovat. „Byly doby, kdy mnozí lidé viděli kolem mě jen samou protekci. Někdy se s tím těžko žije,“ přiznává Anička úskalí příslušnosti ke slavné herecké rodině.

Dcera Maroše Kramára visela na Times Square

Herec a moderátor Maroš Kramár (63) nemůže být na svoji dceru Tamaru pyšnější. Mimo to, že studuje neurovědu, se věnuje také zpěvu a hře na kytaru. Brzy se jí díky tomu podařilo vymanit ze stínu slavného otce a aktuálně boduje na předních příčkách hudebních hitparád.

Sama skládá muziku a zpívá. Jde jí to tak dobře, že ji billboardem na newyorské Times Square ocenila platforma Spotify, což se mimo jiné povedlo také Ewě Farne. Spotify tímto způsobem dlouhodobě podporuje rovnoprávnost žen a mužů v hudebním byznysu. Tamarko, gratuluji. Jsem šťastný a hrdý otec, vzkázal dceři Maroš Kramár skrze Instagram.

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články