Dětská hvězda Lotti Töpfer (12) miluje pálivé jídlo: To zdědila po rodičích, říká o vnučce restauratér Pavel Töpfer (75)

Dětská hvězda Lotti Töpfer (12) miluje pálivé jídlo: To zdědila po rodičích, říká o vnučce restauratér Pavel Töpfer (75)
Zdroj: Herminapress
Restauratér Pavel Töpfer je dědečkem dětské herecké hvězdy Lotti Töpfer.Lotti Töpfer pózuje s Naďou Konvalinkovou.Lotti Töpfer pochází z velké rodiny, ve které se mísí láska k jídlu s láskou k umění.Pavel Töpfer je partnerem herečky Jitky Sedláčkové.+ 9 fotek+ 10 fotek

Neteř herce Tomáše Töpfera (72) Lotti (12) je hvězdou seriálu TV Nova Jedna rodina. Její dědeček Pavel Töpfer (75) magazínu Lifee.cz prozradil, jak spolu nejraději tráví čas a co říká na vnuččinu kariéru. Může mladou dívku zkazit showbyznys? A jak coby dlouholetý restauratér hodnotí její apetit?

Veronika Nováková
Veronika Nováková 24. 05. 2023 12:00

Pavel Töpfer je bratrem herce Tomáše Töpfera. Díky své profesi rád vodí své nejbližší do dobrých kaváren a bister. A společnost mu nedělá jen partnerka, herečka Jitka Sedláčková (62), ale i vnučka Lotti, která kráčí v prastrýcových šlépějích a věnuje se herectví. Aktuálně ji můžeme vidět v seriálu TV Nova Jedna rodina.

Jak Lotti už dříve Lifee.cz prozradila, ve škole je díky tomu středem pozornosti a spolužáci její roli prožívají společně s ní. „Někteří se na to těší, ale některým vadí, že občas nejdu do školy," říká. Jak vnímá její hereckou kariéru dědeček Pavel?

Jak hodnotíte kariéru své vnučky?

Je to ohromné. Ve dvanácti letech hrát ve Vinohradském divadle - už nemůže výš!

Účinkuje také v seriálu Jedna rodina.

Ano. Ten pochopitelně sleduji a jsem na ni hrdý a pyšný. Ona je strašně skromná i v civilním životě. Vídáme se hodně často, protože máme baráky naproti sobě.

Jak spolu tedy trávíte čas? Chodíte do kavárny, kina nebo divadla?

Do divadla ani do kina nechodíme, ale často míříme do cukrárny na Spořilově. Lotti má také ráda čínské restaurace a tento typ jídla. Tam rádi zajdeme.

Co má Lotti nejraději?

Zmrzlinu! Je na ni opravdu hodně vysazená. A také má ráda ostrá jídla. Musí to být pálivé, což je na holčičku poměrně nezvyklé. Stejně to má i její starší sestra. Myslím, že to zdědily po rodičích, protože ti jedí hodně pikantní jídla.

Vypráví vám Lotti, co všechno přes den prožila?

Ano, občas říká, že toho má hrozně moc. Učí se hodně textů a do toho má školu. V jejím věku je to dost náročné.

Nebojíte se o ni?

Ne. Myslím, že showbyznys ji zkazit nemůže, protože laťka je vysoko nastavená už od bráchy. Snad v tom bude pokračovat.

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený lotti (@lotti.topfer)

Plánuje se Lotti věnovat herectví?

To se neví. Určitě by se jí to líbilo, ale v životě jsou různé náhody. Ani já dlouho nevěděl, co budu dělat. Najednou to přišlo a vydržel jsem u své profese celý život. Ale to byla jiná doba. Dnes lidé mění zaměstnání podle aktuální situace a potřeby.

Jsou Lotti a  její sestra vaše jediná vnoučata?

Já jich mám pět. Tři kluky a dvě holky. Jsem poměrně vytížený dědeček. Ten nejmladší, pětiletý, už hraje hokej a jezdí na motorce. Je to éro.

Lotti je ale hodná holka, že?

Ona je strašně hodná. To má po dědečkovi.

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články