Hanka Kynychová o řízení: V krizi využívám ženských vnad a obracím se na muže

Hanka Kynychová o řízení: V krizi využívám ženských vnad a obracím se na muže
Zdroj: Herminapress
Cvičitelka Hanka Kynychová promluvila v rozhovoru pro Lifee.cz o svých zkušenostech se řízením auta.Hanka Kynychová říká, že v Praze nejprve nebyla zvyklá na čtyřproudovou silnici, protože pochází z Kroměříže.Dnes na silnici nemá problém. A pokud nastane, tvrdí, že si poradí čistě ženskými metodami.Fitko Hanky Kynychové na pražské Pankráci s oblibou navštěvují známé tváře - například zpěvačka Linda Finková (vpravo).+ 3 fotky+ 4 fotky

Cvičitelka Hanka Kynychová (54) patří ke zkušeným řidičkám. Její cesta k pohodě za volantem ale nebyla snadná. Jezdit se učila v Kroměříži, a tak byla po přestěhování do dopravně složité Prahy nucená svůj um ještě vybrousit. Jaké trampoty ji na silnici potkaly, o tom promluvila v rozhovoru pro Lifee.cz.

Veronika Nováková
Veronika Nováková 16. 05. 2022 08:00

"Měla jsem kdysi jednu nehodu, kterou jsem si asi trochu zavinila sama, protože jsem nepřizpůsobila rychlost stavu vozovky a bourala jsem na náledí," přiznává Hanka Kynychová. Webu Lifee.cz prozradila i to, jaké auto jí nejvíce přirostlo k srdci a čím dnes jezdí do svého fitka.

Jak jste na tom s řízením?

Dostala jsem velmi dobrou školu od bývalého tchána i od svého současného muže. Když mi pořídil moje první auto Volkswagen Polo, učil mě v Praze vnímat několikaproudovou vozovku, protože jsem z Kroměříže byla zvyklá pouze na jeden pruh. Cítím se být vyježděná a myslím si, že jsem dobrý řidič.

Dokážete si poradit v nečekaných situacích na silnici?

V takovém případě využívám ženských vnad a vždy se obrátím na muže.

Jaké auto vlastně máte?

Před pěti lety jsem si koupila elektro auto, abych šetřila přírodu a mohla snáz parkovat u svého fitka na Pankráci. Nyní jsem se s ním musela rozloučit a nebylo to jednoduché.

Proč jste měnila vůz?

Přestěhovali jsme se do nového domečku, který je trochu dál na okraji Prahy, proto jsem potřebovala větší komfort dojezdu. A tak jsem zvolila hybrida od Toyoty a jsem maximálně spokojená.

Potkala vás někdy nehoda?

Ano, měla jsem kdysi jednu nehodu, kterou jsem si asi trochu zavinila sama, protože jsem nepřizpůsobila rychlost stavu vozovky a bourala jsem na náledí. Jinak jsem opatrný řidič. Spíš mě sem tam někdo ťuknul nebo do mě nacouval při parkování... Ale nic dramatického jsem nezažila.

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články