Film 7 dní hříchů: Která smyslná herečka v něm ukázala své vnady?

Tento snímek byl inspirovaný skutečnými událostmi, které se udály v sedmi poválečných dnech na Šumpersku roku 1945.
Zdroj: Kinobox
Tento snímek byl inspirovaný skutečnými událostmi, které se udály v sedmi poválečných dnech na Šumpersku roku 1945.Útěk ženy českého lesníka Jana, Agnes, je zakryt tajemstvím. Jen ona sama ví, kdo a proč ji hledá.Její zmizení burcuje Jana v okamžiku vzájemné krize, kdy jejich bezdětné manželství je již téměř v troskách. Je konec války a domů se vracejí nejen lidé z vnitrozemí, ale i němečtí vojáci.Ne volba, ale osud štvanců spojil dohromady Jana a Jürgena, který se právě vrátil z fronty. Oba muži hledají Agnes, manželku a sestru v jedné osobě.+ 6 fotek+ 7 fotek

Osmatřicetiletá kráska z jihu Slovenska si je svých ženských předností dobře vědoma a nebojí se je vystavit. Ve snímku 7 dní hříchů, kde Vica Kerekes zazářila spolu s Ondřejem Vetchým, svůj bujný dekolt beze studu ukázala. Scéna od řeky, u níž se slovenská kočka maďarského původu koupe nahá, nenechá dodnes nikoho chladným.

Petra Járková
Petra Járková 27. 08. 2019 16:00

Nahá Kerekes

Vica v dramatu ztvárnila Agnes, německou manželku českého lesníka Jana Olšana, kterého hrál Ondřej Vetchý. Končí druhá světová válka, do pohraničí se vracejí Češi a pro Němce nastávají zlé časy. Vica proto používá svého šarmu a krásy, aby pomohla. Navíc se při koupání u řeky nebojí ani ukázat své vnady v celé kráse.

Konec války

Drama začíná pod Králickým Sněžníkem pár dní před koncem války, v prostředí, kde ještě vládne mašinerie Hitlerova Německa. Situace se však zanedlouho obrátí. Po válce dochází právě v pohraničí k velké výměně obyvatel. Tradiční německé etnikum je odsunuto na Západ a jejich místo zaujímají čeští osadníci. Ruší se staré vazby, nové se vytvářejí.

Vztahy Čechů a Němců

Příběh vypráví o vztazích mezi Čechy a Němci na sklonku 2. světové války a období těsně po jejím skončení. Lokace, ve které se děj odehrává, je zasazena na hranice dvou historicky odlišných etnik, která sdílela na české straně hranice po staletí stejné území. Ze sousedů, kteří před válkou poklidně žili vedle sebe, se dějinným zvratem stali nepřátelé.

Nepohodlný svědek

Český lesník Jan Olšan ve filmu 7 hříchů zoufale hledá svou německou ženu Agnes, která záhadně zmizela v prvních poválečných dnech. Olšan netuší, že příčinou jejího zmizení je skutečnost, že se Agnes stala v posledních dnech války nepohodlnou svědkyní, která by mohla ohrozit mocenské postavení jisté skupiny lidí z jejich vesnice.

Na fotografie z filmu 7 dní hříchů a na vnady VICY KEREKES se PODÍVEJTE DO GALERIE:

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články