Jak dnes žijí adoptivní děti Toma Cruise a Nicole Kidman: Isabella propadla sektě, Connor hlubinnému rybolovu

Jak dnes žijí adoptivní děti Toma Cruise a Nicole Kidman: Isabella propadla sektě, Connor hlubinnému rybolovu
Zdroj: Profimedia
Connor žije stranou zájmu médií. Na prahu dospělosti se sice párkrát pokoušel prosadit u filmu, ale nakonec svou snahu vzdal a raději se věnuje hlubinnému rybolovu, který ho podle všeho naplňuje.
Svůj vztah k rodičům nemá potřebu ventilovat. Podle všeho se ale příliš nevídá s tátou ani s mámou.
Nicole Kidman a Tom Cruise tvořili v devadesátých letech hollywoodský pár snů. Protože se jim nepovedlo zplodit vlastního potomka, rozhodli se dvě děti adoptovat.Connor a Isabella s mámou na snímku z roku 2004. Tři roky po rozvodu se ještě děti s Nicole Kidman vídaly. Jejich kontakty ale řídly. Nicole šla z role do role a na potomky už neměla tolik času.+ 4 fotky+ 5 fotek

Tom Cruise (59) a Nicole Kidman (54) měli v 90. letech vše, na co si vzpomněli. Skvěle rozjetou hereckou kariéru, peníze, o kterých se mnohým ani nesnilo, a pozornost fanoušků z celého světa. Jeden mráček v ráji se ale u nich přeci jen objevil. Nicole nebyla ani schopná donosit miminko. Proto se hvězdný pár rozhodl, že adoptuje dvě děti - holčičku Isabellu a chlapečka Connora.

Tereza Švandová
Tereza Švandová 07. 04. 2022 10:25

Teprve s odstupem času Nicole přiznala, že během vztahu s hrdinou Top Gunu dvakrát potratila. V roce 1990 coby třiadvacetiletá prodělala mimoděložní těhotenství a o děťátko přišla také v roce 2001 ke konci manželství. "Byl to pro mě neuvěřitelně traumatizující zážitek," svěřila se magazínu Marie Claire dnes už čtyřnásobná máma, které doktoři oznámili, že s největší pravděpodobností nikdy nebude mít vlastní děti.

Mami začali Connor a Isabella říkat Katie Holmes

Díky adoptivním potomkům tak dům Toma a Nicole ožil tolik vytouženým dětským smíchem. Rodiče dávali svým ratolestem vše, co jim na očích viděli. Bohužel v manželství slavných herců se začínaly objevovat rozbroje způsobené hlavně Cruisovými sympatiemi ke scientologické církvi. Šuškalo se, že šéfům sekty se nelíbilo, že pohledná Australanka odvádí Toma od víry, a důrazně mu doporučili se s ní rozvést. V roce 2001 se tak pár snů rozpadl. "Tom byl ohromný a stále je. Choval se ke mně vždycky hezky a já ho milovala, stále ho miluji," svěřila se Nicole roku 2006 magazínu Ladies´Home Journal.

Zatímco raněná herečka opustila po rozvodu společný domov, Connor s Isabellou trávili většinu času s otcem. S mámou se sice občas vídali, ale vzájemné kontakty řídly. A když jim roku 2006 Tom přivedl domů macechu Katie Holmes, časem ji začali oslovovat mami.

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený Connor Cruise (@theconnorcruise)

Isabella našla útěchu v umění a scientologické církvi

Nyní je vztah Connora (26) a Isabelly (29) hlavně k mámě chladný. Bella žije v třípokojovém bytě na předměstí Londýna a jeví se jako talentovaná malířka. Když si roku 2015 brala programátora Maxe Parkera, Nicole na její svatbě chyběla. A to vzdor faktu, že ji tou dobou přivedly do britské metropoli pracovní povinnosti.

Možná za jejich odcizení může i fakt, že Isabella je stejně jako táta věrnou stoupenkyní scientologické církve, a navíc je v ní velmi aktivní. "Přesně toto jsem hledala. Tento chybějící kousek sebe," vyznala se na scientologickém blogu poté, co pronikla na vyšší post v sektě. Podle posledních informací se ale zdá, že si k mámě přeci jen hledá cestu. Lajkuje její příspěvky na Instagramu a nechala se slyšet, že "spolu mluví".

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený Bella Kidman Cruise (@bellakidmancruise)

Connor tráví hodně času na moři

Stejně jako jeho sestra i Connor se straní jakékoli pozornosti médií. Na rozdíl od Belly ale není tak aktivní ve scientologické církvi, jíž je stále členem, a svůj život tráví z velké části na rybářských lodích. Roku 2014 totiž beznadějně propadl hlubinnému rybolovu. "Je mi fuk, co lidé říkají. Já a máma jsme spolu v pohodě. Miluju ji. Rodina je pro mě vším," vyvrací Connor spekulace o chladných vztazích s matkou.

Zdroje informací:

Dailymail.co.uk

Hellomagazine.com

Womenshealthmag.com

Nickiswift.com

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články