Kateřina Brožová se pyšní krásnou a úspěšnou dcerou: Kačka (21) studuje prestižní školu a reprezentuje v parkuru

Kateřina Brožová se pyšní krásnou a úspěšnou dcerou: Kačka (21) studuje prestižní školu a reprezentuje v parkuru
Zdroj: Herminapress
Kateřina Tomanová je mámě Kateřině Brožové velmi podobná.Kateřina má příjmení po otci.Kateřina Tomanová nedávno oslavila 21. narozeniny.Společnými fotografiemi se Kačka ráda chlubí svým fanouškům na sociálních sítích.+ 8 fotek+ 9 fotek

Herečka Kateřina Brožová (54) se pyšní dcerou Kačkou, která jako by jí z oka vypadla. V rozhovoru pro Lifee.cz odhaluje, čemu se Kačka aktuálně věnuje, jak spolu tráví čas, a přiznává také, že si nepřeje, aby ji lidé s dcerou srovnávali.

Veronika Nováková
Veronika Nováková 10. 11. 2022 09:00

Otcem Kačky je podnikatel Zdeněk Toman. Jak nám její maminka prozradila, aktuálně studuje druhým rokem prestižní vysokou školu, její vášní je jezdectví a v budoucnu se hodlá věnovat obchodu a podnikání.

Kateřina Brožová také připouští, že v dceřině postavě a blond vlasech vidí jistý odraz sebe sama, nesouhlasí však s tím, když ji lidé s půvabnou dcerou srovnávají. „Každý člověk je originál," usmívá se herečka.

Kateřina Brožová má ráda víno

Setkáváme se na degustaci italského vína, kterou zde na Žofíně pořádá Italská ambasáda. Máte vy sama víno v oblibě?

Postupem času a s přibývajícími roky jsem pochopila, že víno je nejen dobré, ale také zdravé - nebo v to alespoň doufám. Sklenička denně je asi v pořádku a někdy se na to docela i těším. A myslím, že mé těšení ještě prohloubila doba covidová, kde se vínu asi oddávalo více lidí. Jsem spíše gurmán, nevypiju toho moc, ale když si víno dávám, tak mi musí chutnat. K tomu si také ráda dopřeji dobré jídlo. Jsem na podobné akci poprvé, ačkoli jsem pozvánky na degustace dostávala často.

Vy osobně také víno párujete s jídlem? K rybě se například doporučuje bílé, ke steakům červené.

Většinou ano, jsou to taková nepsaná pravidla. Ale zažila jsem také na super nóbl recepcích, že se k rybě podávalo červené víno. Nevím, jestli to byla chyba hostitelů, ale vlastně mě to vůbec nepohoršuje, pokud je víno dobré. Žádná pravidla být v tomto směru nemusí, každému podle chuti.

Jste natolik dobrá gurmánka, že od sebe dokážete rozeznat druhy vína?

Nevím, jestli bych to se zavřenýma očima dokázala.

Kateřina Brožová je pyšná na dceru

Jak se daří vaší dceři?

Lákala jsem ji, aby dnes šla se mnou, ale musí se učit. Má teď na vysoké škole nějaké zkoušky, takže odmítla. Kačka je moje zlato, moje všechno. Ona je můj smysl života a je úžasná. Je jí 21 let, nedávno jsme slavily narozeniny, a studuje druhým rokem na vysoké škole. Hodně pracuje a je velmi akční, zvládne toho opravdu hodně. Jsem na ni velmi pyšná.

Můžete přiblížit, jaký obor studuje?

Studuje Newton College a věnuje se podnikání a obchodu, takže se ubírá tímto směrem. Ale také se věnuje koním a dává si záležet, aby rozvíjela i tréninkovou oblast a obchod kolem koní. Myslím, že je to pro ni úžasná praxe. V době studií má za sebou několik let reprezentace v parkuru.

Jste si vizuálně podobné? Vidíte tam podobu?

Kačka je dlouhovlasá vysoká štíhlá blondýnka, ale je modrooká - já jsem zelenooká. Myslím, že tam nějaká podoba určitě je.

V médiích vás s dcerou často srovnávají.

Asi bych nechtěla, aby nás novináři srovnávali, protože každý člověk je originál. Ale určitě se v ní trošku vidím.

Víno si občas dopřejete i spolu?

Občas si dáváme, ano, ale nejraději pijeme bublinky. Když si spolu někam vyrazíme, dáváme si chardonnay.

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články