Sabina Laurinová o dcerách Valentýně a Máje: Co po ní zdědily a jak se dnes mají?

Sabina Laurinová o dcerách Valentýně a Máje: Co po ní zdědily a jak se dnes mají?
Zdroj: Herminapress
Devatenáctiletá dcera Sabiny Laurinové Valentýna bude letos maturovat.Třináctiletá dcera Mája nechodí s maminkou do společnosti příliš často.Valentýna se mamince Sabině Laurinové začíná velmi podobat.S kolegyní Kateřinou Brožovou (vpravo) teď Sabina Laurinová připravuje muzikál Noc na Karlštejně, který se bude v létě uvádět na Scéně na Občanské plovárně v centru Prahy.+ 5 fotek+ 6 fotek

Herečka Sabina Laurinová (50) je pyšnou maminkou dvou krásných dcer, starší Valentýny (19), jejímž otcem je zpěvák Josef Vojtek, a mladší Máji (13), kterou má se stomatologem Karlem Kameníkem. Jak se trojici dam dnes žije, přiblížila křehká blondýnka v rozhovoru pro Lifee.cz.

Veronika Nováková
Veronika Nováková 13. 05. 2022 12:00

Ač mají Valentýna a Mája hodně ze svých tatínků, Sabina Laurinová vnímá, že jsou ve spoustě věcí podobné i jí. Člověk si říká: ,Vždyť já vidím sebe, ona se teď chová úplně jako já!' Nebo: ,Teď se zatvářila jako já!'," svěřila se webu Lifee.cz.

Jsou vám vaše dcery vizuálně podobné?

Určitě, vždyť jsou to mé dcery. Každá z nich má hodně ze svých tatínků. Zrovna před rokem jsme se společně fotily a bylo to náročné, protože když se pak vybírají výsledné snímky, každá z nás k tomu má spoustu připomínek. To jsme my ženské. Vybrat společnou fotku tří žen, to je velký úkol.

Jak vnímáte vaše odlišnosti?

Každá jsme jiná. Povahové i vizuální rysy se občas setkají, ale potom se zase rozejdou. Každá máme něco ze sebe.

A co máte společného?

S Májou máme stejné oči, s Valentýnkou zase podobný výraz, ale zároveň je tam něco z tatínků. Je to taková mozaika. Samozřejmě i povahové rysy máme stejné, je to kolikrát legrační. Člověk si říká: „Vždyť já vidím sebe, ona se teď chová úplně jako já!" Nebo: „Teď se zatvářila jako já!" Jsou to okamžiky. Jednou jsem prostě jejich maminka a nezapřeme se.

Jak se dnes vašim dcerám daří?

Jsme holčičí rodina a to dá docela zabrat. Každý věk přináší něco jiného. Myslím, že doba covidu všechno zbrzdila. Je mi líto mladých lidí, protože je utnula společensky, přátelsky, kulturně. Teď se konečně všechno navrací. Řekla bych, že přichází takové uvolněnější období, kdy se mé dcery scházejí s přáteli a dohánějí kulturní zážitky a školní resty. Snaží se zase žít a užít si to, co jim bylo odepřeno. Starší dcera letos maturuje na Ježkově konzervatoři v oboru muzikál.

Takže musela zvládnout distanční výuku?

Je to zvláštní, protože děti teď dva roky strávily u počítače. Dokonce i některá muzikálová nebo herecká cvičení musely dělat přes Skype, a to mi přijde hrozné. Naše povolání je kontaktní. Potřebujete se lidí dotýkat a dívat se jim do očí, cítit je blízko sebe. Tohle je chladné. U takto zaměřených škol je to vysloveně hloupé a já osobně si to nedokážu představit.

Setkáváme se dnes kvůli vznikajícímu muzikálu Noc na Karlštejně v prostorách Scény na Občanské plovárně v centru Prahy. Máte k tomuto místu nějaký vztah?

Ano, dnes jsem se vrátila do míst, kam jsme chodili se spolužáky, když jsme měli pauzu během vyučování. Studovala jsem kousek odtud přes řeku, na Smetanově nábřeží. Docela by mě zajímalo, jak bychom tu distanční výuku řešili tenkrát my. 

O čem dalším Sabina Laurinová promluvila? V chystaném pokračování našeho rozhovoru se dozvíte:

  • Jaká bude její role v připravovaném letním muzikálu Noc na Karlštejně
  • Jaké nevšední zážitky má z hraní pod širým nebem
  • Proč nemá ráda paruky
  • Jak snáší divadelní líčení
  • Čím se herci museli líčit v devadesátých letech
  • Proč je ráda za svoji roli v seriálu ZOO

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články