Kateřina Kornová o svých dětech: Dcera Kristina nedávno oslavila třicátiny, syn vyniká v bowlingu

Kateřina Kornová o svých dětech: Dcera Kristina nedávno oslavila třicátiny, syn vyniká v bowlingu
Zdroj: Herminapress
Kateřina Kornová se dnes kromě divadla věnuje také józe, jejíž je lektorkou.Říká, že jógou je možné dosáhnout štíhlejší postavy.Dcera Kristina je tanečnicí v Národním divadle. Táta Jiří Korn nesměl chybět na oslavě jejích třicátých narozenin.Kristina si s tátou dobře rozumí a Jiří Korn je na taneční úspěchy své dcery právem pyšný.+ 6 fotek+ 7 fotek

Bývalá modelka Kateřina Kornová (55) má dvě dospělé děti - syna Filipa (31), kterému byl diagnostikován autismus, a dceru Kristinu. Ta nedávno oslavila třicáté narozeniny, na nichž nesměl chybět slavný otec obou dětí Jiří Korn (73). Kateřina v rozhovoru pro Lifee.cz prozradila, jak její bývalý manžel se svými potomky vychází a co miluje jejich autistický syn.

Veronika Nováková
Veronika Nováková 01. 09. 2022 09:00

Dcera Kateřiny Kornové a Jiřího Korna Kristina je baletkou Národního divadla. Na společný čas s tátou si podle Kateřiny prostor vždy najde. „Vzhledem k tomu, že už je opravdu dospělá, tak nemusím být prostředníkem. Oni si popovídají a sejdou se i sami beze mě. Všechno je tak, jak má být," chválí Kateřina svého bývalého manžela. Vím, že ji podporuje a také velmi obdivuje. Fandí jí a určitě je na ni pyšný," dodává.

Na soutěži Muž roku vás vídáme pravidelně. Čím to je?

Ano, letos jsem se dozvěděla, že jde už o 23. ročník. Posledních deset jsem zde takový inventář. Finalisté jsou pořád stejně roztomilí a mladí, ale prezident David Novotný už to zvládl povýšit na společenskou událost, na které jednou za rok ráda potkávám své známé. Klukům vždy přeji, aby dostali příležitost zazářit.

Když jsme u mladých mužů, jak se daří vašemu synovi Filipovi?

Jezdil se mnou sice na soustředění Muže roku, ale tady v Náchodě na finále je se mnou poprvé. Už to skoro vypadalo, že se podívat nepřijde, protože se dnes hrozně moc bojí bouřky. Musíme ho zde všichni uklidňovat, že bouřka rozhodně nebude.

Viděla jsem fotky z nedávné oslavy narozenin vaší dcery Kristiny. Jak to probíhalo?

Slavila třicátiny a já byla úplně nadšená. Musela jsem se o tu radost podělit na sociálních sítích, to jinak nešlo. Setkali jsme se celá rodina. Setkáváme se takhle společně čas od času, nejen kvůli narozeninám. Bylo léto, bazén, ale stejně je to pro mě pořád dítě. Moje holčička. Těch třicet let, to je nic.

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

A post shared by Kateřina Kornová (@katerina_korn)

Pořád tam pracují ochranitelské pudy?

Já se musím držet.

Na oslavě nechyběl ani její táta Jiří Korn. Jaký spolu mají vztah?

Vzhledem k tomu, že Kristina je už opravdu dospělá, tak nemusím být jejich prostředníkem. Oni si popovídají a sejdou se i sami beze mne. Všechno je tak, jak má být. Vím, že ji podporuje a také velmi obdivuje. Fandí jí a určitě je na ni pyšný.

Věnujete se také józe, jejíž jste lektorkou. Proč si vás tolik získala?

To je u mě stále velké téma. Kromě toho, že jsem certifikovanou lektorkou, jsem také dokončila bakalářské studium na Fakultě tělesné výchovy a sportu v oboru pedagog volného času. Specializuji se na dýchání, relaxaci a na jemnou jógu. Je to cvičení, které pomáhá zádům a správnému držení těla, nehledě na fakt, že se dá jejím prostřednictvím příjemně formovat postava. Je to moje parketa a jógy se opravdu nezříkám.

Dělá jógu také váš syn?

Jóga je pochopitelně vhodná i pro chlapy, ale Filip na to nemá tolik trpělivosti. Udělá sice pár cviků, ale vidím na něm, že je trochu zkrácený. Ale máte pravdu, jógu dnes dělá hodně mužů a já osobně třeba sleduji, jak cvičí Sting. Z toho jsem úplně hotová, on je skutečný guru. Můj Filip zase vyniká v bowlingu, proto s ním jezdím a často ho za bowlingem vozím. Je přesný, má trefu a hlavně je to pro něj hra - to on velmi potřebuje.

Zvládli jste přes léto také dovolenou u moře?

U moře ne, byli jsme u našich krásných řek a jezdili jsme společně po Čechách.

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články