Zpěvák Sting radí, jak zůstat fit po sedmdesátce: Na Tik Toku ukázal své oblíbené cvičení a boty

Zpěvák Sting radí, jak zůstat fit po sedmdesátce: Na Tik Toku ukázal své oblíbené cvičení a boty
Zdroj: Showpix

Britský zpěvák Sting, který se proslavil písněmi Every Breath You Take nebo Englishman in New York, nedávno oslavil 70. narozeniny. Na svůj věku vůbec nevypadá, pořád působí energicky a svěže. Teď Sting na Tik Toku ukázal, jak se udržuje ve formě.

Imrich Rešeta
Imrich Rešeta 29. 11. 2021 12:00

Gordon Matthew Thomas Sumner, který je nejen v hudebním světě známější pod jménem Sting, se narodil 2. října 1951 ve Velké Británii. V 70. letech se proslavil jako frontman skupiny Police a pak se dal na sólovou dráhu, která trvá dodnes. Letos dokonce vydal své patnácté studiové album The Bridge.

Sting a jóga

Sting letos v rámci propagace svého nového alba šokoval nejednu televizní moderátorku tím, jak mladistvě působí. Pak se Lorraine Kelly v ranní show na ITV zeptala tu nejdůležitější otázku, která patrně zajímá všechny: „Vypadáte skvěle. Jak je to možné?" A zpěvák jí s úsměvem odpověděl: „Marnivost... a trochu disciplíny."

Sting je známý tím, že se věnuje józe a meditaci. Říká dokonce, že všechno se po chvíli stane jógou. A co ještě? „Plavu každý den. Rád chodím. A zpívám," dodal zpěvák. To ovšem nebyla jediná možnost, jak mohli fanoušci nahlédnout do tajemství jeho věčného mládí.

Sting na Tik Toku

Sting se jen před několika dny objevil také na Tik Toku a v jednom z mála videí, které tam zatím nahrál, poukazuje na své vypracované břišní svaly. Zpěvák leží na podlaze v kompletně černém oblečení, ruce má za hlavou a lehce zvedá ramena. A do toho říká, že jeho břicho je hezké a tvrdé.

@official_sting##forherlove ##foryou ##sting ##perpetualcrunch ##challenge ##perpetualcrunchchallenge ##stingsperpetualcrunch ##stingsperpetualcrunchchallenge♬ original sound - Sting

Cílem cviku je udržet pozici co nejdéle. Video doprovází slova: „Ty to dokážeš! U Stinga je to samozřejmě o trochu lehčí, neboť se dlouhé dekády věnuje józe. Takže mu to jde bez potíží a dokazuje, že i v sedmdesáti se lze udržet ve formě. A to nejen fyzické. Na konci totiž natáhne nohu a vtipně se zeptá: „Líbí se vám moje boty?"

Zdroje informací:

Tiktok.com: official_sting

Express.co.uk: Sting health: Police singer shares easy 'ancient' exercises to keep fit

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články