Korunovace krále Karla III.: První dáma Eva Pavlová je přirovnávaná k princezně Dianě. Ta podoba, píší lidé

Korunovace krále Karla III.: První dáma Eva Pavlová je přirovnávaná k princezně Dianě. Ta podoba, píší lidé
Zdroj: Stanislava Benešová / Právo / Profimedia

Princezna Diana, matka princů Harryho a Williama, se korunovace krále Karla III. nedožila, ale Češi už mají o její dnešní následnici jasno. První dáma Česka Eva Pavlová včera do Buckinghamského paláce oblékla světle modrý kostýmek a lidé prezidentovi vzkazují: „Hlídejte si ji!"

Veronika Nováková
Veronika Nováková 06. 05. 2023 10:32

První dáma České republiky Eva Pavlová fascinuje veřejnost outfitem, který včera oblékla do Buckinghamského paláce na slavnostní recepci Karla III. pro zahraniční hosty. Fanoušky na sociálních sítích uhranula bledě modrým kostýmkem, lodičkami v nude odstínu a také luxusní ručně vyšívanou kabelkou v barvě kostýmku, kterou vytvořila návrhářka Andrea Vytlačilová.

Eva Pavlová je celá princezna Diana

„Hlídejte si ji, ať si někdo nemyslí, že se Diana celou dobu někde skrývala," vzkazuje uživatelka Daniela. „Paní Eva... takhle nějak si představuju, že by teď vypadala princezna Diana," dodává zase sledující Dáša. „No, já jen, abychom krále před tou korunovací nerozhodili," objevilo na Facebooku vedle koláže princezny Diany a Evy Pavlové. Lidé se zkrátka shodují, že český prezidentský pár připomíná svou aristokratickou elegancí britskou smetánku. Aby si vás nespletli s královskou rodinou. Paní Eva má zajímavou luxusní kabelku," poukazuje na Instagramu další uživatelka.

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený Petr Pavel (@prezident_pavel)

První dáma dnešní šaty tají

Reakci na bledě modrou kreaci Evy Pavlové si neodpustila ani její dvorní módní návrhářka Štěpánka Pivcová. Ta se k autorství kostýmku zatím oficiálně nepřihlásila, ale poslala všeříkající dvě modrá srdíčka a lidé už jí gratulují: Opět skvělá práce. Jsem zvědavá na zítra!" 

Jak uvedla Extra.cz, barvu šatů pro dnešní korunovaci zatím Eva Pavlová tají: „Nepovím, to je tajemství, ale těším se. Ani brož neprozradím. Jedině, že by to prozradili tvůrci, ale zatím jsem to nikomu neřekla.“ Můžeme se tedy jedině těšit, v jak oslnivém outfitu nás první dáma České republiky dnes překvapí. Jisté je, že se Eva Pavlová bude držet svého klasického stylu, tedy sofistikované decentní elegance, která ctí její věk a společenské postavení. Prezident Pavel by se s manželkou mohl barevně sladit alespoň stran kravaty či kapesníčku v klopě.

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články