Nový prezident Petr Pavel: Osm stylových znaků, kterými okouzlil nejen svoji ženu, ale i statisíce dalších

Generál Petr Pavel zahajuje volební prezidentskou kampaň u Písecké brány v Praze
Zdroj: Profimedia
Nový prezident České republiky Petr Pavel si oblíbil elegantní a ležérní styl. Během předvolebního období vystřídal Petr Pavel několik různobarevných obleků, nechyběl ani tento modrý doplněný vínovou kravatou.Typický a upřímný úsměv Petra Pavla během zasedání náčelníků obrany EU v Bruselu v roce 2015.Perfektní střih vlasů a vousů, ostré rysy v obličeji a upřímný pohled, to je nový český prezident Petr Pavel. + 16 fotek+ 17 fotek

Nový český prezident Petr Pavel má styl a už během volebního období se stal trendsetterem. A to nejen zásluhou ikonické flanelové košile. Disponuje totiž dalšími, ať už vzhledovými, nebo povahovými rysy, které imponují ženám. Pojďme se podívat na ty nejvýraznější.

Markéta Behinová
Markéta Behinová 28. 01. 2023 15:35

Volby jsou u konce a Česko už ví, kdo bude dalších pět let prezidentem. Petr Pavel, voják, diplomat, bývalý předseda vojenského výboru NATO a náčelník Generálního štábu Armády České republiky. Ale také gentleman, který oslovil voliče i voličky svým charakterem.

Poznávacím znakem Pavlovy kampaně byla flanelová košile. Nestárnoucí kousek oblečení, který prezident s oblibou obléká ve volné čase, patří mezi módní trendy letošního roku. Začalo to modrou verzí tohoto oděvu, kterou v listopadu 2022 vynesla Kate Moss na přehlídce italského módního domu Bottega Veneta. Její fotka obletěla svět a tento trend výrazně podpořila.

U nás to byl právě nový prezident, koho začali fanoušci následovat a na sociálních sítích se chlubí podobnými kostkovanými košilemi. Ta generálova se stala rychle hitem a nový prezident trendsetterem. A není to jenom barevná flanelka, co si zaslouží pozornost. Prezident Petr Pavel disponuje i dalšími přednostmi, které působí na ženy jako magnet.

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený Generál Pavel (@general_pavel)

Gentlemanský styl

Hlavními rysy oblékání nového českého prezidenta jsou elegance a ležérnost. Styling nejen jeho, ale i jeho manželky, měla po celou dobu kampaně na starosti uznávaná módní návrhářka Štěpánka Pivcová. Kromě dokonale padnoucích obleků můžeme Petra Pavla na veřejnosti zahlédnout i v neformálnějších oděvech, jako například džínech, kožené bundě a již zmíněné flanelce. Košile s kostkovaným vzorem patří mezi ikonické kousky šatníku prezidenta Pavla a věříme, že ji z garderoby jen tak nevyřadí.

Perfektní střih vlasů a vousů

Ostré rysy, krátce střižené vousy a minimální délka vlasů. Palec nahoru za styl nového prezidenta! Klasická fazona střihu mu sluší bezpochyby nejvíc z účesů, které si na něm dokážeme představit. Vzpomínáte na pánské střihy z raných devadesátek? Krátký účes, který jsme obdivovali na Brandonovi z Beverly Hills 90210, nebo sestřih Toma Cruise v první dílu Mission Impossible? Symetrický střih vedený asi centimetr kolem hlavy a pomyslná vlnka tvořená z postavené ofiny. Jednoduché, a přitom dokonalé.

Dokonale padnoucí oblek

Perfektně padnoucí oblek je pro ženské oko hezkou podívanou. Nově zvolený prezident České republiky ho v poslední době vynesl hned v několika barvách. Nejvíce nás zaujal ten černý, tato barva totiž symbolizuje důstojnost a vážnost. Modrý oblek podtrhl jeho odvahu a důvěryhodnost. Královská modř bývá označována za výjimečnou barvu, která dokáže propojit zdánlivě nespojitelné věci. Novému prezidentovi sluší i šedá, kterou zvolil na jednu z posledních televizních debat.

Hrdý postoj těla

Zajímavé je sledovat i postoj prezidenta Petra Pavla. Hlavu a tělo drží zpříma, vyzařuje z něj vyrovnanost, síla a hrdost. V jeho řeči těla můžeme pozorovat dominantní gesta. Stojí pevně, tělo vzpřímené a ruce schované za zády. Tohle dominantní postavení používá občas i při sezení. Nohy má doširoka roztažené a ruce zkřížené přes stehna. Ženám imponuje, když muži dávají na odiv sebevědomí a hrdost.

Upřímný pohled

Upřímný pohled označuje většina žen jako jeden z nejdůležitějších znaků, kterými je muž osloví. Vyjadřuje jím nejen upřímnost, zájem, ale i zdravé sebevědomí. Během komunikace můžete někdy postřehnout, že má váš protějšek problém dívat se vám do očí. Může vám to značit, že nemluví pravdu, nebo před vámi něco skrývá. Upřímný pohled prezidenta Petra Pavla dokáže ženám imponovat. Zrcadlí se v něm klid a důvěra, důležité znaky prezidenta republiky.

Image obyčejného chlapa

Když vynecháme formální příležitosti a zaměříme se na volnočas prezidenta Petra Pavla, můžeme u něj pozorovat uvolněný a pohodlný styl. Image drsňáka či moderního dřevorubce dotváří strništěm pokrytá tvář a ostré rysy v obličeji. Petr Pavel nám mnohokrát ukázal, že je úplně normální chlap, který si občas zajde na pivo, jezdí na motorce, na raftu, či seká dřevo na chalupě. A miluje zelňačku, kterou mu vaří manželka Eva. K tomu se rád směje a neváhá pomáhat tam, kde je potřeba. Řadu příznivců našel prezident třeba mezi studenty. Neváhá si s nimi jen tak poklábosit, zahrát fotbálek nebo páku a v minulosti pro ně vedl i odborné přednášky.

Vřelý a hluboký hlas

Dlouho jsme v redakci přemýšleli, koho nám připomíná hlasový projev Petra Pavla. Jeho hluboký a vřelý tón se dobře poslouchá a po chvilce rozhodně neomrzí. Nakonec jsme u něj našli podobnost s bývalým mluvčím prezidenta Václava Havla Ladislavem Špačkem, který u nás zpopularizoval společenskou etiketu. Je dost pravděpodobné, že se oba pánové znají a Petr Pavel v minulosti využil jeho služeb. Zkuste se zaposlouchat do jejich hlasů, jestli tam tu podobnost také uslyšíte.

Diplomatické chování

Mnoho lidí se považuje za diplomata, ale málokdo jím opravdu je. V běžném životě se diplomatické chování projevuje především v podobě jednání s rozmyslem. Dříve myslíte, než mluvíte, a nechováte se jako slon v porcelánu. Tuto schopnost má řada lidí vrozenou, jiní se ji musí naučit. Petr Pavel působil mimo jiné jako vojenský diplomat a pěstoval styky s dalšími státy v řešení mezinárodních problémů. Během kariéry získal řadu vyznamenání. Profese vojáka, do které se během voleb jeho oponenti tak rádi opírali, může být pro spoustu žen sexy. Pocit ochrany, uniforma, síla i statečnost, jsou znaky, které ženám dělají dobře na duši.

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články