Módní policie ze štábu prezidenta Petra Pavla: První dáma zazářila v nude šatech, hosté vsadili na flanel

Módní policie ze štábu prezidenta Petra Pavla: První dáma zazářila v nude šatech, hosté vsadili na flanel
Zdroj: Herminapress
Novým prezidentem České republiky je Petr Pavel.S manželkou Evou Pavlovou promluvili k České republice.Evu Pavlovou vítězství jejího muže dojalo.Eva Pavlová oblékla na slavnostní odpoledne světle růžové šaty midi délky.+ 23 fotek+ 24 fotek

Nového prezidenta České republiky Petra Pavla (61) podpořilo ve volebním štábu Fóra Karlín velké množství známých osobností. První dáma Eva Pavlová (58) oblékla na vyhlášení výsledků voleb pastelově růžový zimní kabát, midi šaty v nude odstínu a chybět nesměl šedivý plyšový slon pro štěstí. A jak to slušelo ostatním dámám a pánům, včetně slovenské prezidentky Zuzany Čaputové?

Veronika Nováková
Veronika Nováková 28. 01. 2023 17:30

Motivem, který provázel celou prezidentskou kampaň generála Petra Pavla, je bezpochyby flanelová košile, do které se velké množství celebrit na jeho počest obléklo. Manželka Eva však pro slavnostní finále dorazila v sofistikovanějším a elegantnějším outfit.

Eva Pavlová v pastelově růžové a se slonem v kapse

První dáma České republiky doprovodila svého muže Petra Pavla v pastelově růžovém zimním kabátu a midi šatech v barvě, která by se dala označit za odstín moderní nude nebo smetanově broskvovou. Komplet doplnila menší metalickou bronzovou kabelkou a chybět v kapse kabátu nesměl malý plyšový slon pro štěstí. Outfit první dámy doplnily také originální šperky designéra Hanuše Lamrabrož s motivem květu růžového kaštanu a náušnice s motivem violek.

Se svou ženou se sladil také nový prezident, generál Petr Pavel, který si pro vítězství došel s kravatou broskvové barvy. Styling prezidentského páru měla po celou dobu kampaně na starosti uznávaná módní návrhářka Štěpánka Pivcová.

Čaputová v petrolejových šatech, štábu dominoval flanel

Překvapením dne byla návštěva slovenské prezidentky Zuzany Čaputové. Ta dorazila do štábu pogratulovat nově zvolenému českému kolegovi v šatech petrolejové barvy, která vedle královské modři patří mezi její oblíbené.

Jinak pražským Fórem Karlín v sobotu prosvítal především károvaný motiv a neformální flanelové košile. Do ní se oblékla například Anna Slováčková, která symbol kampaně Petra Pavla doplnila basic bílým tričkem, džínovými kalhotami a černými kotníkovými botami.

Herečka Dana Morávková, která do štábu přišla v doprovodu svého manžela Petra Maláska, zase vynesla károvaný zeleno-modrý kabát. Nepsaný flanelový dress code dodržela i přítelkyně moderátora Honzy Dědka Tereza.

Herečka Jitka Čvančarová naopak překvapila rudým kabátem, Taťána Kuchařová nebo Lucie Šafářová pro změnu béžovým kompletem. Nechyběl ani muzikant Ondřej Ruml, který na počest nového prezidenta zazpíval státní hymnu.

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články