Limetkové šaty Kate Middleton z Wimbledonu ve výprodeji: Princezna z Walesu zářila v kombinaci buklé a plisované sukně

Kate Middleton zářila v limetkovovém modelu na Wimbledonu: Elegantní šaty nyní najdete ve slevách
Zdroj: Profimedia
Kate Middleton oblékla na finále ženské dvouhry ve Wimbledonu krásné limetkové šaty. Na některých snímcích barva šatů připomínala barvu tenisového míčku. Kate rozhodně na kurtu zářila. Vrchní díl šatů byl z buklé materiálu, který Kate Middleton obléká často. Kate Middleton nechyběl mezi doplňky její safírový zásnubní prsten. + 6 fotek+ 7 fotek

Na finále ženské dvouhry byla sice hlavní hvězdou česká vítězka Markéta Vondroušová (24), ale na pozornosti to neubralo ani princezně Kate (41) v nádherných limetkových šatech, které vypadaly jako dvoudílný set.

Kristina Vodičková
Kristina Vodičková 15. 07. 2023 21:36

Markéta Vondroušová porazila ve finále Wimbledonu světovou šestku Ons Džabúrová (28). Světový titul jí šla na kurt předat princezna z Walesu a jako vždy vzbudila zájem o outfit, který na sebe oblékla. 

Limetkové šaty Kate jsou k dostání ve slevách

Kate Middleton (41) oblékla model, který vypadal, jako by šlo o komplet saka a sukně, ale jednalo se o nádherné šaty značky Self-Portrait. Horní část limetkových šatů je ušita z buklé a na ni navazující plisovaná midi sukně z šifonu. 

Často bývají šaty, které na sebe Kate oblékne, ihned vyprodané, ale na stránkách Net-a-Porter je stále pár kousků k mání, a navíc už nestojí 420 liber, ale jen 252. V přepočtu si tak za šaty, které budou jistě slušet ženám s podobnými proporcemi jako Kate, nyní zaplatíte sedm tisíc korun. 

S doplňky to Kate Middleton nepřeháněla

Princezna z Walesu si k šatům v barvě tenisového míčku nasadila na uši perlové náušnice ve tvaru květiny, na zápěstí přidala jednoduchý zlatý náramek a nechyběl ani její safírový zasnubní prsten.

Kate je patronkou All England Lawn Tennis and Croquet klubu, což s sebou nese výhodu předávání trofejí vítězům. Zároveň je s touto pozicí spojena ještě jedna ozdoba jejích šatů, a to černofialová mašle na klopě šatů. Tou byla ozdobena už v loňském roce, kdy zářila ve žlutých šatech.

Na Katin model se můžete do detailu podívat v galerii.

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články