Mahulena Bočanová zatočila s 15 kily nadváhy: Přestala jsem se přežírat a jím pravidelně malé porce

Mahulena Bočanová zatočila s 15 kily nadváhy: Přestala jsem se přežírat a jím pravidelně malé porce
Zdroj: Herminapress
Mahulena Bočanová má jedny z nejkrásnějších nohou v showbyznysu.Mahulena si minisukně příliš často nebere, ale když už, stojí to zato.Dlouhé a štíhlé nohy podědila i její dcera Márinka.Mahulena nedávno pokřtila knihu svého kolegy a kamaráda Martina Zounara, který během dvou let dokázal zhubnout 20 kilo.+ 7 fotek+ 8 fotek

Herečka Mahulena Bočanová (55) byla jednou z prvních, kdo kolegu a dobrého kamaráda Martina Zounara důrazně upozornil na jeho problém s obezitou. „Měla jsem na jevišti opravdu strach, že s dovolením ,exne'," vypráví Mahulena v rozhovoru pro Lifee.cz. Přiznává, že ona sama také nedávno čelila problémům s váhou. Během pandemie přibrala 15 kilo a od té doby výrazně změnila svůj životní styl.

Veronika Nováková
Veronika Nováková 27. 12. 2022 12:00

Herec Martin Zounar (55) dokázal během dvou let zhubnout 20 kilogramů a teď o své cestě ke štíhlejší postavě vydává knihu nazvanou Jíst, či nejíst - To je, oč tu běží. Knihu mu slavnostně pokřtila kolegyně Mahulena Bočanová (55), která měla na jeho rozhodnutí zhubnout zásadní vliv.

Herečka ovšem v našem rozhovoru přiznává, že i ona měla během dvou let pandemie problémy s váhou„Já během covidu také hrozně ztloustla, asi o 15 kilo. Ale když jsem se přestala přežírat a začala normálně chodit do práce, tak to zase spadlo dolů," přiznává Mahulena, která se řadí mezi dámy s nejkrásnějšíma nohama u nás. Jak dokázala zhubnout?

Proč jste se rozhodla podpořit v hubnutí svého kolegu Martina Zounara?

Protože je to můj nejlepší kamarád. V divadle jsme spolu hodně let, chodili jsme společně na konzervatoř, a seděli jsme spolu dokonce v lavici. Jsme 35 let opravdu blízcí kamarádi. Teď spolu navíc točíme manželský pár v Ordinaci v růžové zahradě. Hlavně jsem strašně ráda, že se mu těch 20 kilo podařilo dát dolů. Ta jeho váha už byla neúnosná, bála jsem se o jeho zdraví. Mám z něj radost, protože krásně rozkvetl a je moc spokojený. Sluší mu to a je mu dobře.

Na tiskové konferenci zaznělo, že právě vy jste byla jednou z osob, které mu napřímo doporučily, aby zhubnul. Je to tak?

No jasně, protože já s ním hrála v době, kdy měl tu nejhorší váhu - přes 120 kilo. A to jsem měla opravdu na jevišti strach, že s dovolením ,exne'. Cákal z něho pot, byl zadýchaný, necítil se dobře, byl protivný - protože se snažil vůbec nejíst a měl hlad. Nebylo to hezké a pohled na něj byl otřesný.

Takže jste byla upřímná.

Známe se od 15 let a to mohl vážit asi 60 kilo, což v našem věku už udržet nejde, ale býval to kluk kost a kůže. Proto mi to bylo líto. Říkala jsem mu: „Martine, ty jsi tak hezkej chlap a tys pod tím tukem všechen svůj šarm ztratil." Ale ode mě to unesl.

Vy sama jste asi diety nikdy nepotřebovala...

Já jsem dlouhá, ale štíhlost také nemám v genech. Během covidu jsem hrozně ztloustla, asi o 15 kilo. Ale když jsem se přestala přežírat a začala normálně chodit do práce, tak to zase spadlo dolů. Nicméně tloušťka mi není přirozená, já k tomu nemám sklony - pokud jím zdravě. Jak Martin říká, nesmíte si zakazovat jídlo, ale jíst pravidelně a málo. Takhle jsem si zvykla a takhle mi to skvěle funguje.

Jak tedy teď vypadá váš denní režim?

Nic si nezakazovat a nemít hlad, aby člověk neměl toho strašáka v hlavě. Já sama se občas zapomenu najíst, až pak mi naskočí, že bych měla, abych nebyla večer hladová. Ale jím opravdu malinko. Už si toho všimlo i mé okolí, že jsem se v tomto směru změnila. Po skončení pandemie, když jsme se všichni vrátili do práce a začali znovu hrát, vám dojde, že takhle nemůžete vypadat. Takže teď jím třetinově, ale pravidelně. Proto nemám hlad.

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články